Şimdi Ara

Back to the Mac'e saatler kala; 1000 dolarlık Macbook Air mi geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çarşamba günkü Mac etkinliğine 48 saatten az kala, Apple'ın etkinlikte üzerindeki perdeyi kaldıracağına kesin gözüyle bakılan yeni nesil Macbook Air hakkında yeni iddialar dillendirilmeye devam ediyor. İşte son olarak Cult of Mac'in birçok kaynağa dayandırdığı bilgilere göre yeni nesil Macbook Air'in bazı özellikleri;

• 8-10 saatlik pil ömrü (Satışta olan Macbook Air'in pil ömrü 5 saat)

• Nvidia GeForce 320M grafik işlemci ünitesi

• Standart olarak 2GB'lık bellek ancak arttırabilir. Aynı şekilde SSD ile depolama alanı da arttırabilir.

• Şimdiki Macbook Air'e göre daha düz, daha hafif ve daha ince tasarım

• 2 adet USB portu, SD kart girişi, Mini Display portu ve düz tasarımlı MagSafe güç girişi

Fiyat konusundaysa kaynaklar, Apple'ın 11.6 inçlik Macbook Air'i 999 dolardan; 13.3 inçlik modeliyse 1100 dolardan satışa sunacağını söylüyor ancak dizüstü Mac'lerin giriş modeli olan Macbook'un da 999 dolardan satıldığını göz önüne alırsak; Macbook Air'in 11.6 inçlik modelinin aynı fiyattan satılması akla çok fazla yatmıyor. Fakat kim bilir, belki Apple kendinden beklenmeyeni yaparak; kullanıcıları satış fiyatı konusunda şaşırtmayı amaçlıyor.

• macbook pro çakması olmuş türkiye fiyatıda o zaman 2000tl yada +kdv
  • 999-1100 ? Oyle bir fiyat olursa izdiham cikar

@Shady islemcisi hakkinda bir bilgi varmi peki?
  • @Canka1

2,1GHz ya da 2,4GHz'lik işlemcilerden gücünü alacağı söyleniyor ancak doğrulanmış bilgi değil bunlar...
  • SSDnin pil süresine olduğu kadar performansına da katkısı olacaktır.. böylesi bir cihazda oldukça güzel bir gelişme.. Özellikle SSD diskler mac os altında windowstan çok daha iyi performans hissi uyandıracaktır..
  • bu fiyattan Türkiye'de satılsa cebinde parası olmayan adam çocuğunu köle tacirlerine satıp Macbook Air alır.
  • bu aleti daha ne kadar incelticekler merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keske 400 serisi ekran kartlarini tercih etseydi... yeni cikacak alette eski teknoloji bende bunu anlamiyorum halbuki yeni teknolojinin kaplayacagi alan isi ve watt degerleri daha iyi olmaz mi tahminime gore islemcide i3-i5 serisinden olmaz heralde ... ama 11,6 inclik bi modelin gelmesi beni sevindirdi netbooklara rakip olabilir 500-600 dolara satilan netbooklardan bile performansli ve tasinabilirligi super millet aradaki performans ve mobilite icin goze alabilir
  • İnş fiyat o şekilde olur Türkiyede de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopfnickerz

İnş fiyat o şekilde olur Türkiyede de..

mümkün degil
  • ön taraf ince arka taraf kalın sistemi arkaya yığmışlar önden siz ince diye sevinin :)) beşpara etmez türkiyede 2000tl den satılırsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidoko

ön taraf ince arka taraf kalın sistemi arkaya yığmışlar önden siz ince diye sevinin :)) beşpara etmez türkiyede 2000tl den satılırsa..

resimdeki yarın çıkacak olan macbook air degil
    siz de o diye sevinmeye devam edin
  • Eğer anlatılan özelliklere o fiyatlarda olursa, yapacak yorum kalmaz :) Ama haberde de denildiği gibi, o kadar ucuz yapacaklarını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

Orijinalden alıntı: vidoko

ön taraf ince arka taraf kalın sistemi arkaya yığmışlar önden siz ince diye sevinin :)) beşpara etmez türkiyede 2000tl den satılırsa..

resimdeki yarın çıkacak olan macbook air degil
    siz de o diye sevinmeye devam edin

Aynen ya hala öğrenemediler... Apple ne zaman etkinlikten önce ürün tanıttı??
  • 11.6" 1399 - 13.3" 1599 USD şeklinde olacak fiyalar...
    Kaynak sormayın, sadece tahmin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caves -- 20 Ekim 2010; 0:18:33 >
  • Merakladım özellik ile yeni işletim sistemi ile ilgili sürprizler olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Merakladım özellik ile yeni işletim sistemi ile ilgili sürprizler olabilir ?

Heyecanla bekliyoruz.

Yine TR saatiye 20.00'de olur dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_
    bu aleti daha ne kadar incelticekler merak ediyorum.

Orkidle yarisiyor adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

bu fiyattan Türkiye'de satılsa cebinde parası olmayan adam çocuğunu köle tacirlerine satıp Macbook Air alır.

-10000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_
    bu aleti daha ne kadar incelticekler merak ediyorum.

Orkidle yarisiyor adamlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.