Şimdi Ara

Back to the Future The Game [Çıktı]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Back to the Future oyununa ne dersiniz?

Telltale Games, oyuncuların nabzını yokluyor.

Bilim-kurgu sevenlerin vazgeçilmez ismi Back to the Future (Geleceğe Dönüş), daha evvel video oyunu olarak karşımıza çıkmış olsa da, günümüzde unutulmaya yüz tutan bir isme dönüştü. Bu önemli bilim-kurgu klasiğini yeniden canlandırmayı düşünen Telltale Games de kolları sıvadı.

Back  to the Future The Game [Çıktı]

Macera oyunlarını günümüze uyarlamayı seven firma Telltale Games, şimdi de gözünü Back to the Future'a dikti ve oyuncuların fikirlerini almaya başladı. Resmi bloglarında anket düzenleyen firma, oyuncuların nabzını yokluyor ve dizi şeklinde bir oyun fikrini hayata geçirmeyi planlıyor.

Yapımcıların anketine katılmak ve daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak :mk

[Kunye=866-4]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 24 Aralık 2010; 0:54:15 >

• Ne tarz bi oyun??
  • daha önce yapılması gereken bir oyundu filmin seveni çok bende dahil olmak üzere ama bence lostun oyunu gibi birşey olabilir 3. kişi bakış açısından bu arada anket gibi olan şeye katıldım bana 4 ayrı senaryo sundular 68 de geçen fikir iyidi doktorun treninin kaybolan flux kapasitörü marty nin hamile hippi annesinin boynunda barış işareti( zaten baya benziyor :D) yerine takmış saat kulesinin önünde gösteri yapıyorlar sonra polis geliyor felan. Açıkcası güzel birşey gelebilir oyunu zaten bir tane yapıp bırakmazlar gibi geliyor seri halinde daha güzel olabilir god of war gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 10 Temmuz 2010; 16:39:34 >
  • Telltale Games iyidir.

Bu işide alnının akıyla kotarır bence.(Sam and Max ve Tales of Monkey Island hayat verdikleri oyunlar.)

Ankete katıldım oyunu dört gözle bekliyorum.
  • "Doc" Geleceğe Dönüş'e sesiyle dönüyor
    Emmett Brown, sesiyle Geleceğe Dönüş oyununda.

Geleceğe Dönüş filmlerindeki "Doktor" rolüyle özdeşleşen Christopher Lloyd, Telltale Games'in yeni Geleceğe Dönüş oyununda olacak.

Oyunda kendi karakterini seslendirecek olan Lloyd'a, üç filmin de senaryosunu yazan Bob Gale, çıkacak 5 bölümlük oyunun bölümlerinin de hikayesini yazarak eşlik ediyor.

Telltale henüz hikayeyle ilgili bir açıklamada bulunmadı ancak büyük ihtimalle Doc ve Marty'yi zamanda yolculuk yaparken göreceğiz. Bu arada firmanın bu haftaki PAX fuarına bir DeLorean araba getirmesi de bekleniyor.

Back to the Future oyunu bölümleri bu kış aylarında Mac, PC, PS3, Wii ve Xbox 360'ta piyasada olacak.

• müzik ve sesler filmdeki atmosferi yansıtmak için çok önemli
  • Geleceğe Dönüş'ten İlk Görsel ve Detaylar

Adventure ve Point & Click türünün öncülerinden biri haline gelen Telltale Games'in hayat vereceği Back to the Future için ilk görsel ve detaylar açıklandı.

Sam & Max, Wallace and Gromitve Monkey Island oyunlarından da hatırlayacağımız Telltale Games, oyunun duyurusunu Jurassic Park ile birlikte gerçekleştirmişti. Duyurusundan beri hiç bir detay verilmeyen oyuna ait ilk sanatsal çalışma ise bugün yayınlandı. Oyunun ilk detaylarında ise sevindirici noktalar bulunuyor. Açıklanan bu detaylara gelecek olur isek;

- Seride Dr. Emmett Brown'u canlandıran Christoper Lloyd, oyunda da kendi sesi ile yer alacak.
    - Geleceğe Dönüş filminde senaryo yazarlığı yapan Bob Gale, oyunda da yapımcılar ile birlikte çalışıyor.
    - Oyun toplamda beş bölüm halinde karşımıza çıkacak.
    - Serideki meşhur aracımız DeLorean oyunda da yer alacak
    - Geleceğe Dönüş serisi için yaratılan Hill Valley, oyunda da yer alacak. Muhtemelen filmdeki gibi kasabanın çeşitli zamanlarını görebileceğiz.
    - Oyundaki zaman çizelgesinde, filmde de çok kez gördüğümüz 1985 yılı bulunacak.
    - Marty McFly ve Doc Brown dışında filmdeki bir çok karakteri oyunda görebileceğiz.

Oyunun ilk detayları gerçekten güzel. Benim gibi bir çok hayranı bulunan Geleceğe Dönüş'ü, oyun olarak görmek için sabırsızlanıyorum. Umarım filmdeki atmosferi oyunda da görebiliriz. Henüz çıkış tarihi belli olmayan oyunun ilk görseline aşağıdan göz atabilirsiniz. Karakter tasarımları oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağına dair ipuçları verebilir.

Kaynak : BSC

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sinemadan çıkıp bilgisayar oyunlarına geçen yapıtlar pek de iyi olmuyor aslında... inşallah filmin hakkını verirler
  • Bu film efsanelerdendir. Umarım ismine yakışır bir oyun ortaya çıkar.
  • Ben fazla ümitlenmiyorum çünkü türü Adventure :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Ben fazla ümitlenmiyorum çünkü türü Adventure :(

ama yinede ismi Back to the Future
  •  Back  to the Future The Game [Çıktı]

Telltale Games tarafından geliştirilen sinematik macera oyunu Back to the Future'ın (Geleceğe Dönüş) çıkacağı platformlar ve oyunun çıkış tarihi ortaya çıktı.

Toplam 5 bölüm olacak ve her ay bir bölümü yayınlanacak olan oyunun PC ve Mac sürümleri Aralık ayı içinde kullanıcılara sunulacak. Playstation 3 ve iPad sürümleri ise daha sonra piyasaya çıkacak.

Telltale Games'in sitesinden oyunun ön alımını 24.95 dolar karşılığında yapabilirsiniz. Üstelik bu alımlarınız sonrası her 1 dolar, Parkinson hastalığını araştıran bir kurum olan Michael J. Fox Foundation'a gidecek.

Oyunun Xbox 360 veya Wii sürümlerinin çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor, ama bu konuda kendilerine bir çok soru yöneltildiğini biliyoruz. Bu sorular karşısında sessiz kalmayacaklardır.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Back_to_the_Futurein_Cikis_Tarihi_ve_Fiyati-10499.htm

Adventure olmasına çok sevindim. Oyunu orijinal almaya çalışacağım. Filmlerinin fanatiğiydim. Ve şimdiden söylüyorum oyun beklentilerimi karşılarsa tek kişi dahi olsam bu oyuna kesinlikle çeviri yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 26 Ekim 2010; 1:53:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Telltale Games tarafından geliştirilen sinematik macera oyunu Back to the Future'ın (Geleceğe Dönüş) çıkacağı platformlar ve oyunun çıkış tarihi ortaya çıktı.

Toplam 5 bölüm olacak ve her ay bir bölümü yayınlanacak olan oyunun PC ve Mac sürümleri Aralık ayı içinde kullanıcılara sunulacak. Playstation 3 ve iPad sürümleri ise daha sonra piyasaya çıkacak.

Telltale Games'in sitesinden oyunun ön alımını 24.95 dolar karşılığında yapabilirsiniz. Üstelik bu alımlarınız sonrası her 1 dolar, Parkinson hastalığını araştıran bir kurum olan Michael J. Fox Foundation'a gidecek.

Oyunun Xbox 360 veya Wii sürümlerinin çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor, ama bu konuda kendilerine bir çok soru yöneltildiğini biliyoruz. Bu sorular karşısında sessiz kalmayacaklardır.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Back_to_the_Futurein_Cikis_Tarihi_ve_Fiyati-10499.htm

Adventure olmasına çok sevindim. Oyunu orijinal almaya çalışacağım. Filmlerinin fanatiğiydim. Ve şimdiden söylüyorum oyun beklentilerimi karşılarsa tek kişi dahi olsam bu oyuna kesinlikle çeviri yapacağım.

Adventure olmasına ben de çok sevindim hocam. Çeviri yaptığınız anda oyunu orjinal alıcam ben de. Böyle bir efsaneyi tam anlamadan oynamayı göze alamam. Oyun nasıl olursa olsun

• geç bile kalındı.
  • Sabah sabah heycanlandım valla, en sevdiğim film serilerinin başında gelir.. Orjinal alıcam kısmetse..
  • merakla bekliyoruz doc :)
  • Advanture tarzını pek sevmem ama bakalım belki bu oyunu sevebilirim. Çünkü bu filmin hastalarından biriyim
  • GELECEĞEMİ DÖNECEMİŞİZ ? abuuuuuuuuuuu
  • Uzun zamandır beni heyecanlandıran bir oyun olmamıştu bunu gördüm tam işte bu derken adventure olması yıktı hayallerimi.. Yinede bekliyorum ama oyunla ilgili detay çok az yılan hikjayesine döner buda galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 27 Ekim 2010; 22:13:02 >
  • yahu yeri değil ama syberia'nın yeni oyunu çıkacaktı ne oldu bir haber sahibi var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 26 Ekim 2010; 23:42:32 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.