Şimdi Ara

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.823
Cevap
41
Favori
153.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

Üçlemeyi tekrar izledim. Zaman yolculuğu zaten başlı başına paradoks elbette ama filmin kendi içinde de tutarsızlıklar var. Mesela geleceğe gittiğinde kendi yaşlı halini buluyor. Halbuki kimse olmaması lazım. Geçmişte bir kopyasını bırakmıyor sonuçta.

Bir de Biff zaman makinesini çalıp gittiğinde hiç birşey olmamış gibi geri geliyor. Halbuki Biff in dünyayı ele geçirdiğini geleceğe dönmesi lazımdı

Ama yine de eğlenceli. Zamanında kaçırdığımız bazı şeyler varmış. Clint Eastwoodu falan bilmiyorduk küçükken

20 Yıl ileriye yani gelecege yolculuk ediyor.Dolayısıyla martin ve doctor yaşlı halleri.Biff zaten gençligine gidip dergiyi verip geliyor.Zaten o anki yıl 2015 yaşanmamış.Sonrası doctor ve marti 1985 geldiklerinde herşey degişmiş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yeni cıkan bluray setı alan var mı ??

Ben aldim :)

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slicer -- 30 Ekim 2015; 10:37:57 >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    mantık aramayın imkansız o
    olan bir şeyden bahsediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    İnsan bir varlıktır ve fiziki olarak bir maddedir. Bu madde bu zamandan ileriki zamana atlama yapıyor. Fakat kendi zamanına geri dönmese o zaman gelecekteki yaşlı hali silinir.

İlk filmde hatırlarsınız, sadece annesi ona aşık oldu diye silinmeye başladı bir zaman sonra.

Ayrıca,

zaman yavaş yavaş değişiyor. Marty ve Doktor kendi zamanlarına gidince aslında Biff'in kurduğu düzenin olduğu zamana gidince, zaman düzene giriyor, Biff'de siliniyor mesela. Çünkü geçmişte zamanı aşırı derecede değiştirdi Biff, muhtemelen Lorraine evlendikten sonra Lorraine onu öldürdü yaptıklarından dolayı.

• Güzel bir seriydi, keşke devam etseydi.
  • Arada hortlatalım konuyu :)

• Bu sabah dandik bir tv kanali 1. filmi veriyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun açtım tekrar izledim 1. filmi.Bin kere izlesem bıkmayacağım ve Türkçe dublajlı izlemekten keyif aldığım nadir serilerden biridir ama geçen bir yerden indirdiğimde dublaj farlıydı o eski dublajın kaliteli çekimini bulamadım bir türlü... Hatta yanılmıyorsam aynı ekibin farklı dublajı bile var. Aynı adamlara neden tekrar dublaj yaptırmışlar anlamadım işin bimediğimiz ticari bir boyutu vardır kesin...

• Hastasıyız ekle bende varım..
  • http://www.epsilonyayinevi.com/kitap/iflah-olmaz-bir-iyimserin-maceralari.html

Yıllar önce çıkan kitabı ile benzer kitap mı acaba ?
  • quote:

http://www.epsilonyayinevi.com/kitap/iflah-olmaz-bir-iyimserin-maceralari.html

Hayır bu 2. kitabı.
    İlki bende var, Şanslı Adam onun ismi. Bunun orjinali Always looking up olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

http://www.epsilonyayinevi.com/kitap/iflah-olmaz-bir-iyimserin-maceralari.html

Hayır bu 2. kitabı.
    İlki bende var, Şanslı Adam onun ismi. Bunun orjinali Always looking up olması lazım.

Evet aynısı değilmiş..İnternetten ilk sayfasını okudum kitabın.Zaten ilk kitabından da bahsediyor kısaca..
    Alacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benide ekleyin
  • https://m.youtube.com/watch?v=dA6Jsr7MWw4

• İlk taslaklarda, filmdeki zaman makinesi bir buzdolabı olarak tasarlanmış.
  • arkadaşlar eski dublaj elinde olan varsa özelden bana atabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DESPE85

https://m.youtube.com/watch?v=dA6Jsr7MWw4

Ahahahaha, Einstein ne hale gelmiş
  • Silinen, filmin yayınlanan son halinde bulunmayan sahneler:

İlk filmden:

George McFly'ın komşudan fıstık gevreği aldığı sahne. (Şu raporları tuttuğu sırada kaseden yediği, Marty'e de uzatıyor hatta...)
    Marty McFly 1955'e gidince bir kadından kendisini çimdirmesini istediği sahne.
    Sir Walter Randolph sigara reklamı.
    1955 yılındaki Doktor'un 1985 yılındaki Doktor'un kişisel eşyalarına baktığı sahne.
    Marty ve Doktor, George'un başına okulda "Beni tekmele" şakası gelirken, Marty'nin Lorraine'i sınavda kopya çekerken gördüğü sahne (Gerçi sınavdan sonra F aldığını belirtiyor).
    Darth Vader sahnesinin uzatılmış versiyonu.
    Marty'nin George McFly'ın kendisine vurmasını istediği sahne.
    Polis memurunun Doktor'a "izni" olup olmadığını sorduğu sahnenin uzun versiyonu. (Burada Marty konuşmayı duyuyor, Doktor'un gay olmasından korkuyor. İzinden anladığı bu. Fakat aslında Doktor sadece 50 dolar veriyor polise.)
    Dansta, Mark Dixon George'u telefon kulübesine kilitliyor ve Strickland onu çıkarmayı reddediyor.

İkinci filmden:

2015 yılında Yaşlı Terry ve Yaşlı Biff Tannen sohbetinin olduğu sahne.
    Genişletilmiş haliyle 2015 Marty'nin eve dönüşünün olduğu sahne.
    Genişletilmiş haliyle ailenin akşam yemeğinin olduğu sahne.
    Genişletilmiş haliyle Jennifer Parker'ın bayıldığı sahne.
    Yaşlı Biff'in 2015 yılından silindiği sahne.
    1985-Alternatif yılında, Marty Hill Valley Lisesi'nin yanmış halini gördüğü sahne.
    Marty'nin sarhoş Dave'e McFly rastladığı sahne.
    Doktor'un Adliye Meydanı'nda kendine rastlamasından sonra Lyon Evleri tabelasının orada Peabody ve bir polis memuruna rastladığı sahne (DeLorean'ın saklı olduğu yer).

Üçüncü filmden:

Buford Tannen'ın çetesinin Şerif Strickland'i vurduğu sahne.
    Gece, Doc ve Marty'nin DeLorean'ı ahıra getirdiği sahne.

İzlenebilirlik

Çoğu sahne DVD içeriğinde var.
    Aşağıdaki sahneler The Secrets of the Back to the Future Trilogy (BTTF Üçlemesinin Sırları) VHS'inde bulunabilir:

1955 yılındaki Doktor'un 1985 yılındaki Doktor'un kişisel eşyalarına baktığı sahne.
    Yaşlı Biff'in 2015 yılında silindiği sahne.
    1985-Alternatif yılında, Marty Hill Valley Lisesi'nin yanmış halini gördüğü sahne.

Sigara reklamı sahnesi, ilk DVD dağıtımlarında silinmiş sahne olarak bulunacağı söylenmişti, fakat sonradan kaldırıldı. Ancak "Beni Çimdir" ve "Doc'un Kişisel eşyaları" silinmiş sahneleri arasında, diskte bulunuyordu. Reklamda ki doktoru John McCook canlandırmıştı. Sonraki dağıtımlardan kaldırıldı.

• DeLorean yeniden mi üretiliecek?

www.newdelorean.com
  • Benide eklermisiniz ??

Bu arada

BANAA KİMSEE KORKAAK TAVUUK DİYEMEZ.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.