Şimdi Ara

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.818
Cevap
40
Favori
151.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Orijinalden alıntı: hakanözkan85

işte Geleceğe Dönüş 4 fragmanı. dört gözle bekliyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=Rq_-XSJ2Pr8

abowww

Cakma o fragman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. filmde rolls royce kazasına sebep olan kişi red hot chili peppers bass gitarist Flea
  • Geleceğe Dönüş 2 nin 38.dakikasında 2015 ten 1985 e geri dönerken zaman ayarlama cihazının en altta ki göstergesinde yani daha önce nerde olduğunu gösteren yerde 12 Kasım 1955 saat 06:38 yazıyor. yani yaşlı biff in gittiği zamanı gösteriyor. 1985 e döndüklerinde ise göstergede daha önce nerde olduğunu gösteren yerde 2015 yazacağı için, yaşlı biff in zaman makinesini çalıp gittiği zamanı kaçırmış oluyorlar. bu yüzden doktor yaşlı biff in kitabı geçmişte kendisine verdiğini anlayınca, hangi tarihte verdiğini öğrenmek için genç biff in yanına Martini gönderiyor. defalarca izlediğim halde bu durumu yeni fark ettim :) başka farkeden var mı göstergede 12 Kasım 1955 yazdığını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanözkan85

Geleceğe Dönüş 2 nin 38.dakikasında 2015 ten 1985 e geri dönerken zaman ayarlama cihazının en altta ki göstergesinde yani daha önce nerde olduğunu gösteren yerde 12 Kasım 1955 saat 06:38 yazıyor. yani yaşlı biff in gittiği zamanı gösteriyor. 1985 e döndüklerinde ise göstergede daha önce nerde olduğunu gösteren yerde 2015 yazacağı için, yaşlı biff in zaman makinesini çalıp gittiği zamanı kaçırmış oluyorlar. bu yüzden doktor yaşlı biff in kitabı geçmişte kendisine verdiğini anlayınca, hangi tarihte verdiğini öğrenmek için genç biff in yanına Martini gönderiyor. defalarca izlediğim halde bu durumu yeni fark ettim :) başka farkeden var mı göstergede 12 Kasım 1955 yazdığını?

Ben farkettim. Hata oldu herhalde diye geçiştirmiştim

• Ekle dostum
  • Ekle

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    izledikçe bakalım daha neleri fark etcez :)
  • 2.filmde alternatif gelecekte 2.bir marty,brown olmasi gerekmiyor muydu ? ))

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

2.filmde alternatif gelecekte 2.bir marty,brown olmasi gerekmiyor muydu ? ))

Var zaten,Biff,Marty'yi gördüğü zaman:"seni İsviçreye göndermiştim nereden çıktın" diyor,yani alternatif geçmişte marty İsviçrede
    Brown ise akıl hastanesine kapatıldığını gazetedeki haberden gösteriyor.
     Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 4 Eylül 2014; 0:54:29 >
  • Çok severim ekle
  • Beyler 2.filmde yaşlı biff gençliğine gidip almanacı verip tekrar kendi zamanına döndüğünde dünyanın değişmiş olması gerekmiyor mu?

ve 1.filmde Marty geçmişe gidiyor, orada calvin klein takma adını kullanıyor sonra ilerde marty tekrar doğuyor, George mcfly hiç düşünmedimi acaba bu çocuk ne kadar çok calvin kleine benziyor diye

bu arada filmi bende çok severim ekle favori karakterim Biff tannen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 6 Eylül 2014; 7:26:17 >
  • benide ekleyin hocam
  • Bu da bizim Geleceğe Dönüş Kulübümüz ==> http://nelanbu.net/gelecege-donus-kulubu/
  • A Million Ways to Die in the West 2014 filminde Doktor kısa süreli çıkıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=W922yFkpFNU

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE)

• Beni de ekleyiverin.
  • Düzeltme: 2 kere gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 21 Ekim 2014; 17:01:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

Beyler 2.filmde yaşlı biff gençliğine gidip almanacı verip tekrar kendi zamanına döndüğünde dünyanın değişmiş olması gerekmiyor mu?

ve 1.filmde Marty geçmişe gidiyor, orada calvin klein takma adını kullanıyor sonra ilerde marty tekrar doğuyor, George mcfly hiç düşünmedimi acaba bu çocuk ne kadar çok calvin kleine benziyor diye

bu arada filmi bende çok severim ekle favori karakterim Biff tannen .

hocam ben dergiyi verdiği zaman döndüğünde dünya değişmişti diye hatırlıyorum, acaba yanlış mı kalmış aklımda?

1. filmdeki olayı bende düşünmüştüm zamanında.. bence aradan 30 yıl geçtiği için adamın yüzünü tam hatırlamıyorlar..

• Beni de ekle hocam.
  •  Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE)

o flimdeki hayal yıla 1 yıl kaldı facebookda gördüm hiçde umduğumu gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kedi -- 21 Ekim 2014; 21:07:02 >
  • Tüm serilerini izleyebileceğim. Hd kalitede bir site var mı acaba..?
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.