Şimdi Ara

Bacaklarıma Ağda Yapacağım Ne önerirsiniz ?(Erkek kıl tüy konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
25.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm dalga geçmek isteyen geçebilir ve böylece konu uplamış olur , veetin (yanlış yazmış olabilrim ) ağda bantlarındanmı alaym yoksa bildiğiniz 5 liraya ağda mı alayım bakkaldan Mutlaka yapanınız vardır bi yardım be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venceremos91 -- 23 Eylül 2012; 21:43:10 >

• 2-3 doz morfin ağdadan daha önemli bence.
  • ben normal ağdayla yapmıstım sonra bi çektim ağladım resmen ama çok güzel oluyo heee kendi bacağımla zevke geliyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: temiz para

2-3 doz morfin ağdadan daha önemli bence.
    Koli bandı dene.
  • ağda bandı çok kıl bırakıyor çam sakızı ağda al
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0130

ağda bandı çok kıl bırakıyor çam sakızı ağda al
    No SS No Güven

maksat milletin içi kalksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcay -- 23 Eylül 2012; 19:54:21 >
  • quote:

havalar ılıdı sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Traş makinesiyle kısaltsan olmuyor mu tamamen alınca kötü durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi 10

ben normal ağdayla yapmıstım sonra bi çektim ağladım resmen ama çok güzel oluyo heee kendi bacağımla zevke geliyodum

Fena Güldüm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Ya yazın öyle yapıyorum şimdi komple almamın sebeni çok dökülüyorlar uyuz oluyorum
    Ha birde bu kış boyunca sürekli ağda yapıp karınca yumurtası yağı uygulayacağım hürremde olabilir bakalım yaz gelene kadar azalcaklarmı sonucu yollarım haziranda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venceremos91 -- 23 Eylül 2012; 20:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venceremos91

quote:

Ya yazın öyle yapıyorum şimdi komple almamın sebeni çok dökülüyorlar uyuz oluyorum
    Ha birde bu kış boyunca sürekli ağda yapıp karınca yumurtası yağı uygulayacağım hürremde olabilir bakalım yaz gelene kadar azalcaklarmı sonucu yollarım haziranda

Alıntıları Göster
    veet al :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sssfb

quote:

zaten ağda yapınca büyük ihtimal incelir daha az gözükür hürrem bence para tuzagı olabilir .

• Neyle alirsan al ama agdadan sonra sakin 1-2 saat su degdirme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssfb

Slm dalga geçmek isteyen geçebilir ve böylece konu uplamış olur , veetin (yanlış yazmış olabilrim ) ağda bantlarındanmı alaym yoksa bildiğiniz 5 liraya ağda mı alayım bakkaldan Mutlaka yapanınız vardır bi yardım be

Bacaklarıma Ağda Yapacağım Ne önerirsiniz ?(Erkek kıl tüy  konusu)

• Önlerden , biri daha yapmıştı patladı gitti konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

Önlerden , biri daha yapmıştı patladı gitti konu
    Bende spor yaptığım için alıyodum çok hafif uzadı 2 ay oldu alalı şimdi antremanları artırdım üstleri felan almam lazım çarşamba gibi ağda denicem yazarım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjusthiding

Bende spor yaptığım için alıyodum çok hafif uzadı 2 ay oldu alalı şimdi antremanları artırdım üstleri felan almam lazım çarşamba gibi ağda denicem yazarım buraya

Alıntıları Göster
    bacağın kıllı olması kas gelişiminimi etkiliyorda bütün sporcular alıyor bacakları? (deli ibo hariç )

• bir an genital bolgeye de agda yapanlar aklima geldi, icim bir degisik oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

bacağın kıllı olması kas gelişiminimi etkiliyorda bütün sporcular alıyor bacakları? (deli ibo hariç )

Alıntıları Göster
    Kesinlikle orayı uyuşturmak için bir yol bul, ben uyuşturmadan yaptım çok acı çektim. Benimkiler bildiğin ormandı ama. Veet'in sir ağdasını al gayet iyiydi,kollarıma da yaptım memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

Kesinlikle orayı uyuşturmak için bir yol bul, ben uyuşturmadan yaptım çok acı çektim. Benimkiler bildiğin ormandı ama. Veet'in sir ağdasını al gayet iyiydi,kollarıma da yaptım memnunum.

Yapıştırdığın bölgeyi kökten alıyormu yoksa ufak tefek kalıyor mu ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.