Şimdi Ara

Bacak problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bacaklarim ve totom 100 kilo adaminkinden kalin ust taraf ise 65 kiloluk gibi benim kilom 83 nedenn orantisiz sadece oo bolgeyi eritebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spora git

• Bölgesel yağ yakma yok diyenler var genetik diyenler var, her kafadan bir ses çıkıyor gerçekleri duymak herkesin hakkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 11 Nisan 2015; 18:22:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemiklerin iri.zayıflasan da kemiklerini ortaya çıkarırsın yani bişeye yaramaz.

• Kilo başına 1 gr protein al.(85 kiloysan gunde 85 gr protein.)
    Haftada 3 gün kardiyo ve ağırlık çalış.
    Günlük kalori ihtiyacından % 15 az almaya çalış.
    günlük 40-50 gr yağı geçme yeter.

• ekmeği şekeri kes. abur cubur yeme. kola ya da asitli içeceklerden uzak dur. hazır meyve suyu içme. sofradan da tam doymadan kalk.
  • 4hm3t.# kullanıcısına yanıt
    Hocam hastalilk gibi dediklerinizi birakamiyorum ki :) onlarsiz hayat olmaz gibime geliyor yani bagimli gibiyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Omuz Bacak aynı gün (soru)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forever58 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyleyim sürekli kilo veriyorum, geri alıyorum.
    Televizyonda güzel bir film oluyor, lan bunun yanına bi cips kola gitmez mi diyor insan ...

Ama bırakmak lazım. İlk kural evde bu tür şeyleri bulundurma... Varsa.. Yersin..
  • Valla benim her yer orantili şükür.Durumunu anlıyorum bir arkadaşım da senin gibi. Spora gitmeni tavsiye ederim.

• Benimde öyleydi
    pantolonda 34 giymek zorunda kalıyordum şu an 28 giyiyorum
    Bacaklarım Robertoydu belimden yukarısı gayet normal

Bölgesel zayıflama elbet var ancak full çalışmayı bacaklara verdim, beslenmeme dikkat ettim

30 dk Uzay bisikleti, 4x15 2şer kere dik ve iç açılı squad yapacaksın haftada en az 4 kere
    her sabah 4 5 yumurta haşlayıp beyazını yiyeceksin

Yağdan uzak duracaksın

6 ay düzenlı çalışırsan 28 beden pantolon giymeye başlarsın
    Herşey azim gerektiriyor

• Ben bildim bileli bacaklarim kalın ama bu yağ değil kas bende.vücudun kendine göre bir yaglanma düzeni var kiminde bacakta olur kiminde göbekte.Ama erkekler genelde göbekten yaglanir.sporla duzeltebilirsin bence yağ varsa.birde çok büyük bir orantisizlik varsa bir doktora görün hem içinde bir şüphe kalmaz belki hormonaldir ama birşey olduğunu sanmıyorum.

• alfe28 kullanıcısına yanıt
    Hocam birazda lisede hep bisikletle gidip gelirdim eskidende surekli surerdim ve uzun sure amator futbol takiminda oynadim ama tamamen kas degil eminim kilo aldim zaman totoya ve bacaklara aliyorum doktorluk bir durum yok zannimca. Ama yinede orantisizlik var eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Hocam birazda lisede hep bisikletle gidip gelirdim eskidende surekli surerdim ve uzun sure amator futbol takiminda oynadim ama tamamen kas degil eminim kilo aldim zaman totoya ve bacaklara aliyorum doktorluk bir durum yok zannimca. Ama yinede orantisizlik var eminim.

Kilo verince düzelir o zaman.bol bol kardiyo yapın üst vücut içinde ağırlık çalışın şekle girer vücudunuz.Yediginizede dikkat etmeyi unutmayın.Birde sizde zatten kas varmış bacaklarda birazda kilo alınca iyice göze batmaya başlamış sizin için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.