ben orta okul ve lisede futbol oynarken alınırdı bizim kıllar kas gelişimini engelliyomuş ama tabi üni dönemindeysen engelleyecek pek bişey kalmamıstır.o ayrı bı konu.Ama sadece masajdakı cıvık cıvık losyonlada bağdaştırılamaz sırf o yuzden de kıl alınmaz abi
quote:
Orjinalden alıntı: aakın
quote:
Orjinalden alıntı: lars ulrıch
Garip geldi biliyorum ama futbolcular almıyomudu o yüzden sordum da
futbolcunun iyi bi nedeni var o bir futbolcu...neden çünkü antremanlardan sonra yada maçlardan sonra masörlerine masaj yaptırırlar ve bu masajlarda losyon gibi cıvık cıvık bi şey sürerler..bacak kıllı ise canı acıtır o yüzden kestirirler..
Ben keserdim eskiden jiletle.Çok kıl olması beni kıl ediyordu.Şu sırılar yiyorum.Stresten olsa gerek.
quote:
Ben keserdim eskiden jiletle.Çok kıl olması beni kıl ediyordu.Şu sırılar yiyorum.Stresten olsa gerek.
kıllar uzamak için enerji yermiş o sayede de kaslara giden enerji azalırmış ve kaslar yavaş gelişirmiş
böyle bi hikaye duydum bu olayla ilgili
futbolcu arkadaşlarımda genelde kıl yok bi de bengay sürdüler mi bacağa,kız gibi oluyolar
Bir ay sonra kaşlar nasıl alınır,makyaj nasıl yapılır topiği açmayasın a benim güsel dostum...
Yumuşarsın başka ne olacak kılları alınca.
kıllarını alman önemli degiil
ama unutmaman gereken birşey var neyle alırsan al (lazer hariç)
herzaman daha kalın ve uzun cıkacak
buna razıysan devam
Yaz geliyo ya hep kıldan tüyden topikler,plajlarda bu sene tüysüz bacaklı ve göğüslü elemanlar pek çoğunlukta olacak
bu ne yaaa ?! ?! ?!?!!
hiç alınırmı kıl cıx cıx cıx
anca bi sporcu olursun o zaman aldırtırsın , millet senin kılsız kaymak gibi bacağını görse bile aklından bu sporcu almak zorundadır der(ama ünlüysen)
diğer türlü nonosh derler
eğer fazla abartıcak kadar kıl yoksa bırak kalsın böyle , hee bacakların beyazdır ve kıl çoktur belqide bundan dolayı böyle bir düşünceye takıldın : )
git bi yerde bacaklarını güneşlendir fazla sırıtmaz o zaman....
kaptan magaraadami gibi biseysen alma bence cok igreti durur..
ya bi erkeğe yakışmaz bence... ha aldıktan sonra nolur dersen aynen çıkar... bişey olmaz yanii..
Futbolcular alırlar.Çünkü tüyler ve kıllar kasların toplanmasını engeller.Buda kasların çabuk kasılmasına ve kramp geçirmesine neden olur.Alırsan başlarda garip durabilir ama sonradan alışırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
Arkadaş ne kıllı bir forummuşuz yav.
epilatif hareket engellenemez
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Futbolcular alırlar.Çünkü tüyler ve kıllar kasların toplanmasını engeller.Buda kasların çabuk kasılmasına ve kramp geçirmesine neden olur.Alırsan başlarda garip durabilir ama sonradan alışırsın.
bak sen şu gram bile olamayan kılların yaptığına
bacaktaki kıllar enerjıyi çekiyomuş.Tabi enerjı futbolcular,yüzücüler, basketbolcular vb sporlarla uğraşanlar için önemli.bu nedenle bacak kıllarını alıyolar ama ağdayla değil özel bi krem gibi bişeyle alıyolar ve uzun bi süre çıkmıyomuş kıl.
çoğu boksör ve kickbox cularda ve vücut gelitirenler de de yok.. benim bildiğim de Kas yapmaya başlıyınca kendiliğinden döküldüğüdür ,, ama bilmiyorum..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bushra!
quote:
bilmem ki alıyolar mıydı? ama görüntü belki senin hoşuna gitmiyodur bilemem ama bence kızların öle bi erkek bacağından hoşlanma ihtimali çok az :D niye aldırmak istiosun ayıptır sorması?
Sen ta bi tecrübelisin agda konusunda Ya arkadaş alcaktıda bi ara diyodu koşmasını engelliyomuş öyle birşey olabilirmi acaba bilmiyorum bende ama ben almam tabikide
çok komiksin ya erkekler ağdayla almazlarki bacaklarını
ss
quote:
Orjinalden alıntı: beyazorkide
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bushra!
quote:
bilmem ki alıyolar mıydı? ama görüntü belki senin hoşuna gitmiyodur bilemem ama bence kızların öle bi erkek bacağından hoşlanma ihtimali çok az :D niye aldırmak istiosun ayıptır sorması?
Sen ta bi tecrübelisin agda konusunda Ya arkadaş alcaktıda bi ara diyodu koşmasını engelliyomuş öyle birşey olabilirmi acaba bilmiyorum bende ama ben almam tabikide
çok komiksin ya erkekler ağdayla almazlarki bacaklarını
quote:
Orjinalden alıntı: itaLiano
ss
itaLiano
iyi uyarlama olmuş tebrikler
bırak bu hindi baba ayaklarını tuncay , bunlar reklam kokan hareketler sizin gibi gençleri İnönü'de görmek isteriz