Şimdi Ara

Bacak bölgelerini inceltme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bacaklarım normale göre biraz daha kalın. Kasık bölgesinde bayağı var ve onları nasıl eritebilirim? Bu arada 1 yıl kadar fitness ile uğraşıyorum. Boy 1.82, kilo 82

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen benimde baldır ve bacak'da yağlanma var aşırı derecede varsa bir öneri uygulayalım cevap gelirse alıntı yaparsanız sevinirim.
  • Bölgesel yağ yakamazsın
  • adını hatırlamadığım bi ilaç gibi bişey vardı. spordan önce yiyosun yağları yakmanı sağlıyo. ama yiyip de spor yapmazsan vay haline
  • Hocam asıl mesele yağ yakmak değil bacaktaki, besendeki, kalçadaki yağları eritmek yoksa üst taraf yağsız zaten kaburgalarım sayılıyo ama saydığım kısımlar full yağ dengesiz bir vücut var, bildiğin armut vucüt biraz çalışmayla üçgen olma ihtimalide var tabi. Bu arada arkadaşın konuyuda ele geçirdik kusura bakmasın :)
  • yani spor yaparak falan geçmesi lazım ama her sporcu da ince bacaklı değil tabi carlos gibi yukarısı ince aşağısı kalınsa da genetik falan olabilir yani bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life GuarD

Hocam asıl mesele yağ yakmak değil bacaktaki, besendeki, kalçadaki yağları eritmek yoksa üst taraf yağsız zaten kaburgalarım sayılıyo ama saydığım kısımlar full yağ dengesiz bir vücut var, bildiğin armut vucüt biraz çalışmayla üçgen olma ihtimalide var tabi. Bu arada arkadaşın konuyuda ele geçirdik kusura bakmasın :)

mesele yağ yakmak oluyor işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kusuru hocam :) Benim kasık ve hafif popo bölgesi yağlı, orayı eritmek için neler yapılır tam olarak bilmiyorum.
  • Bölgesel yağ yakımı diye birşey yoktur. Üstte kaburganız sayılıyorsa ve poponuz yağlıysa genetiğinize sövüp, diyete devam etmeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Bölgesel yağ yakımı diye birşey yoktur. Üstte kaburganız sayılıyorsa ve poponuz yağlıysa genetiğinize sövüp, diyete devam etmeniz lazım.

Popo kası yaparız bizde
  •  Bacak bölgelerini inceltme?
  • Sende hazırdamı bekliyodun hocam
  • Popo kasları özel ilgi alanım
  • Vay be :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.