2 aylık ameliyat dikişler metal, ondan öyle gözüküyor..
ilk çekilen fotoyu koycaktım da +18 olduğu için şimdi çektim..
fotoyu görmüştüm.geçmiş olsun tekrardan.ama hastalığınla ilgili zırt pırt konu açma bence.nazar falan değebilir.
nazardan ne kadar çekindiğimi anlatamam. bu konuyu arkadaşla dalga geçmek için açtığımı belirttim. zaten attığım her mesajı tekrar okuyorum nazara gerçekten dikkat etmeye çalışıyorum. hastalıkla ilgili yalnızca bi konu daha açtım, onu açmak zorundaydım çünkü tek bir arkadaşımın olmadığı bu koca şehirde yaşadıklarımı birilerine anlatmalıyım, kimse okumasa bile. yanlış anlama senin iyi niyetli olduğuna eminim..
@A ®h Pozitif bazı kanser türleri fiziksel olarak kendini belli eder. mesela bende bi kitle vardı ve ağrı yapıyordu. bazıları ise bunu yapmaz. çok ilerledikten sonra vücut tehlike sinyalleri verir. bu yüzden kanser konusunda tedbirli olmak gerekir.
@NEŞELİMEŞEODUNU evet kardeşim, tümörlü kemik alındı, yerine platin takıldı.
Contraxtubex miydi neydi öyle bir merhem var onu al sür büyük oranda izlerde azalma olur diye düşünüyorum.
O bacak kadın bacağı gibi
Allah şifa versin. Konuşacak biri lazımsa bi pm at mail .
quote:
Orijinalden alıntı: Acilicay
yandaki ayağa bak. ne biliyim anla yani
Allah şifa versin .
Lazer ile o izleri yok edebilme ihtimalleri var zaten. ha bide sorun yapma bi kaç yıl sonra zaten geçiyo ten renginle aynı renk konuma geliyor çünkü bende ameliyat olurken öyleyli ilk olarak ama şimdi hiç belli olmuyor izi. Geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Çakma Zippo
quote:
Salak değilim merak etme FArkettiysen cümlenin sonunda GİBİ var Erkek bacağında kıl olur kıl
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Çakma Zippo
quote:
Salak değilim merak etme FArkettiysen cümlenin sonunda GİBİ var Erkek bacağında kıl olur kıl
bacak kıllıyken ameliyat yapılmaz. o sebeple traş ettiler. ayrıca kemoterapi aldığım için de oluşması zaman alıyor.
ayrıca arkadaşlar bu izden hiç ama hiç rahatsız değilim
silgiyi bulursan banada söylermisin ?benimde sırtımda var 38 tane,karnımdakini sayamadım denizde biri yanıma gelip sormuştum niye zayıfsın diye ben ırakta yanıma bomba düştü şarapnel parçası demiştim
Sildiremesende dövme yaptırabilirsin, bu işin tasarımcıları falan var. Yara izi hatta vücuttaki "ben"lerden bile anlamlı dövmeler yapılabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Sad But True
Sildiremesende dövme yaptırabilirsin, bu işin tasarımcıları falan var. Yara izi hatta vücuttaki "ben"lerden bile anlamlı dövmeler yapılabiliyor
iğnesiz acısız yapabiliyorlar mı,acı macı olmicak,var mı böyle bir yer
quote:
Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK
quote:
Orijinalden alıntı: Sad But True
iğnesiz acısız yapabiliyorlar mı,acı macı olmicak,var mı böyle bir yer
yok hocam iğne acıtmıyor battığı yok kan aldırırsın hafif girer acımaz böle içinde bişey varmış gibi mıçarkanki his gibi oluyo
hocam geçmiş olsun en yakın zamanda sağlıgına kavuşman dileğiyle
bu arada ösymnin verdigi silgiler süper yollayabilirim
Rabbim acil şifalar versin dostum, normal biri gibi koşup, sekip, ne bileyim hareket filan edebiliyormusun yani?
neşeni hiç kaybetme dostum..geçmiş olsun
Benim de kolda var oyle bir yara. Kesilmisti dikis atilirdi ama atilmadi zamaninda nasil gecer?
quote:
Orijinalden alıntı: kodadı:tyln
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
Doktor bildiğin dikiş makinası ile dikmiş Edit:ŞAka maka hocam o eski ameliyat felan sanırım sen tekrar kestir yeni teknoloji ile diksinler..
Hocam edit ne alaka?
Lazerle sildireceksin. Ama pahalı tutar.
benimde sırtımda 10-15 cm bişi var görsem sorun ederimde göremiyorum yarayı gözümle aynadan bakmakta tat vermiyo takmıyorum kafam rahat