Şimdi Ara

Bacağımdaki izi nasıl sildiririm? [SS]li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

hocam bacaktan girip böbrekleri falan mı aldılar

bakalım hele bi ayağa kalkayım ondan sonra kremleri düşünürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Zippo -- 6 Nisan 2012; 22:36:55 >
  • Hocam forumda sizi takip ediyorum sanırım kanser denen allahın cezası hastalığa yakalanmışsınız durumunuz nasıl acaba çok merak ediyorum umarım iyidir allah acil ve bol şifalar versin
  • konuyu arkadaş yanlış anlamasın ama demin bir video izledim orada da ki adamında bacağı aynen böyle yarıktı , sonra kapattım konuya bi girdim . garip bir tesadüf biran videoda ki olduğunu düşündüm
  • @10lincoln10 evet yakalandım, 4 ayı geçti kemoterapi ameliyat felan. çok yakında kesin bir sonuç vericekler elimize bekliyoruz. şifa dilekleri için de Allah razı olsun

@Death Note 'o' türden bir video muydu yoksa?
  • Ben bu adamı nedense sevıyorum ya bu arada cok gecmıs olsun. Bu arada boyunuz kactı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

quote:

iyi güldüm ya

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

@10lincoln10 evet yakalandım, 4 ayı geçti kemoterapi ameliyat felan. çok yakında kesin bir sonuç vericekler elimize bekliyoruz. şifa dilekleri için de Allah razı olsun

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Allah daima mutlu etsin ve hep gül.Kanser de moral çok önemli.Acaba ne kanseri olduğunu söyleyebilir misin?
  • kasap dikmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

@10lincoln10 evet yakalandım, 4 ayı geçti kemoterapi ameliyat felan. çok yakında kesin bir sonuç vericekler elimize bekliyoruz. şifa dilekleri için de Allah razı olsun

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Allah daima mutlu etsin ve hep gül.Kanser de moral çok önemli.Acaba ne kanseri olduğunu söyleyebilir misin?

kemik ve yumuşak doku

• benim de bacağım aynı yerden başlıyor 20cm kadar sürüp bitiyor
    platin takılı bende de bacakta şiş benim ki gibi

geçmiş olsun
  • eyvallah

benim normalde diz kapağına girmiyecekti, ama doktor garanti olsun diye uzattı biraz.
  • yapmayın sayfa kasıyo
  • Kanser nasil anlasiliyor yanlis anlamayin annem teyxem kanser hastasi anneannem eskiden atlatmis anneanneminde kardesi yeni kanserden öldü..
  • faber castell
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

Kanser nasil anlasiliyor yanlis anlamayin annem teyxem kanser hastasi anneannem eskiden atlatmis anneanneminde kardesi yeni kanserden öldü..

kesin sonuç için şüpheli bölgeden parça alıp inceliyolar. ama işin uzmanı bir mr görüntüsüne bakıp bile %90 doğru tahminler yapabiliyor..
  • Allah şifa versın dostum sorun degil bence bacak takma kafana gorunen yer degil sonucta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

Kanser nasil anlasiliyor yanlis anlamayin annem teyxem kanser hastasi anneannem eskiden atlatmis anneanneminde kardesi yeni kanserden öldü..

kesin sonuç için şüpheli bölgeden parça alıp inceliyolar. ama işin uzmanı bir mr görüntüsüne bakıp bile %90 doğru tahminler yapabiliyor..

Şüpheli bolge kendini nasil belli eder tam olarak ailede kalitsal birsey bu
  • quote:

2 aylık ameliyat dikişler metal, ondan öyle gözüküyor..

ilk çekilen fotoyu koycaktım da +18 olduğu için şimdi çektim..

fotoyu görmüştüm.geçmiş olsun tekrardan.ama hastalığınla ilgili zırt pırt konu açma bence.nazar falan değebilir.
  • quote:

quote:

bakalım hele bi ayağa kalkayım ondan sonra kremleri düşünürüz

hocam ne ameliyatı bu kanserle mi alakalı.

• Mobilyacıdan güzel bir döşeme beğen ve terziye git. Bacak ölçülerini aldıktan sonra oraya dikecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.