Şimdi Ara

Bacağımda çok fazla kıl var kesmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler vücudumda kıl yok ama bacağımda oldukça fazla var bir arkadaşım kesti hatun bacağı gibi oldu geçen gece attı ister istemeden kalktı.. Sonra gerçeği öğrendim bu duruma düşmek istemiyorum fakat çok kıllıda göze batıyor erkek dediğin kıllı olur orası öylede biraz fazla var kessem mi?

• Onun bi aleti vardı keseceği kıl aralıgını sen ayarlıyon 3-5cm gibisinden. Kılları hafif azaltırsın öyle kız gibi olmassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

Beyler vücudumda kıl yok ama bacağımda oldukça fazla var bir arkadaşım kesti hatun bacağı gibi oldu geçen gece attı ister istemeden kalktı.. Sonra gerçeği öğrendim bu duruma düşmek istemiyorum fakat çok kıllıda göze batıyor erkek dediğin kıllı olur orası öylede biraz fazla var kessem mi?
    at gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgur16 -- 3 Temmuz 2013; 0:17:59 >
  • malum konunun linkini atın da arkadaş bacak kılı görsün
  • bu aralar felaket popüler bu dalga niyeyse.dışarda gördüğüm şortluların hemen hepsi hatun gibi bacakla geziyor.neden rahatsız oluyosunuz anlamıyorum.başkası saç uzatınca küpe takınca top oluyor,bacakları ayna gibi gezenlere bişey diyen yok ilginç.
  • Benim sırtımda bile kıl var..Ben sorun etmiyorum sen neyin davasını yapıyon gardaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Benim sırtımda bile kıl var..Ben sorun etmiyorum sen neyin davasını yapıyon gardaş.

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

malum konunun linkini atın da arkadaş bacak kılı görsün

Kişiden kişiye değişir kimi döşündeki kılla övünür kimi .. neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.