Babylon pro v5.0.5 in hiç biyerde license codunu bulamadım. Bana lazım olan Registed to ve license code. Elinde olan varsa bana pm atabilirse cok sevinirim.
Tşk..
Mert
Babylon pro v5.0.5 in türkçe eng çevirisini nerden bulabilirim ...
Ek sözlükler: Sözlükleri Babylona aktarmak için; Menüye ordan glossaries ordan da install glossary from disk yazan yere tıklayıp indirdiğiniz sözlükleri seçin
pdf de calısması icin olan eklentiyi arıyorum.bilen varsa veya elinde olan, bi zahmet gonderebilirmi acaba??
quote:
Orjinalden alıntı: aggalor
pdf de calısması icin olan eklentiyi arıyorum.bilen varsa veya elinde olan, bi zahmet gonderebilirmi acaba??
PDF'lerle gayet rahar çalışılyor Bablyon'da ayrı bir eklenti gerekmiyor. Hatta değil PDF resim üzerinde olan yazıları dahi entegre OCR tarayıcıyla hatasız olmasada büyük oranda alabiliyor..
ramsen dostum bende ilacıyla birlikte var kurdum fakat bi ara çevrimdışı klasörü boşalttım sanırım ondan olacak şimdi register istiyor . ilk kurup keyi girdiğimde kabul etmişti sorun yoktu şimdi ise kaldırdım yeniden kurmayı denedim on bile izin vermiyor bunu nasıl halladebilirim o bahsettiğin configurasyon ayarlarını nerden değiştirebilirim sana zahmet bi yardım....
quote:
Orjinalden alıntı: kiaf
ramsen dostum bende ilacıyla birlikte var kurdum fakat bi ara çevrimdışı klasörü boşalttım sanırım ondan olacak şimdi register istiyor . ilk kurup keyi girdiğimde kabul etmişti sorun yoktu şimdi ise kaldırdım yeniden kurmayı denedim on bile izin vermiyor bunu nasıl halladebilirim o bahsettiğin configurasyon ayarlarını nerden değiştirebilirim sana zahmet bi yardım....
Saat bölmesindeki simgesine sağ tıkla - configuration u seç - connection bölümünde "Connect through Proxy/Firewall server" i seç - Proxy server kısmına proxy salla kafadan ben 212.221.212.5 yazdım portu da salla mesela 2 - enable online updatesi deki tiki kaldır... OK de.. Bu kadar..
Gerekirse internet bağlantını keserek yap..
arkadaslar ben ingilizceden ve turkceden---- fransizcaya endüstriyel terimler(elektrik, elektro mekanik,elektroteknik vb.)tercume etmeye calisıyorum. babylon bu konuda nasildir tatmin eder mi.acil cevaplarinizi bekliyorum.ve son olarak hangi surumu ozellikle bu konuda bana daha cok yarar?simdiden herkese tesekkurler...
acil BABYLON ingilizce türkçe tam sürüm sözlüğe ihtiyacım var..elinde olan varsa lütfen yardımcı olun...
Babylon 6.0.0 expire oldu diyor , halbuki uzun süredir kullanıyordum , ne olmuş olabilir.Tekrar yüklemek istediğimde kabul etmiyor.Bu konuda uzman arkadaşlardan yardım talep ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme