Bildirim
Babylon gibi bir program
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
lingoes var açık kaynak sözlükleri kendin indirip kuruyorsun da internetten çeviri yapıyor mu bilmiyorum _____________________________ -
programı indirdim biraz kurcaladımda buda googleın çevirisini kullanıyo , cümleyi kopyala yapıştır diye çalışıyo , benim aradığım babylon gibi internet sayfası açıkken kelime üstüne tek tıkla çeviri yapıp ekranda göstericek bi program arıyodum. Chrome'dan vazgeçebilsem babylon kullanıcam ama düzenimi kurdum bu tarayıcıya bırakamıyorum :) _____________________________ -
firefoxun bir eklentisi var babelfish diye, kelimenin üstüne geldiğin an mausla çeviriyor ufak bir baloncukla inanılmaz kullanışlı -
-
küçük bi sözlük istiyorsan turing translation kullan derim _____________________________ -
https://chrome.google.com/extensions/detail/obgoiaeapddkeekbocomnjlckbbfapmk
böyle bişey buldum belki arayıp bulamamışlar vardır diye link verdim.
henüz beceremedim ama yapıcam inşallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler