Silkroad'a ilk BabeL'de başladım.Ama aklıma takılan binlerce soru vardı . . .
1Birincisi şu kafamızın üstündeki yazı ne??(nickmiş) 2Etrafımdaki insanlar neden "Giiiaaaa ! " diye bağırıp duruyo? 3Nasıl bazı insanlar "saman" denen yaratığın tek bir vuruşuyla yere seriliyor?? 4En önemlisi İnsanların nicklerinin üstündeki o MAVİ yazılar ne??? 5Birde nickin yanındaki yaprak ne?? (Zeytin Dalı sandım.Yani Barışın Simgesi)
Bunların hepsine cevap buldum.Ama hala kafama takılan bir soru vardı... Bu mavi yazıyı nasıl yapacam?? Sordum birine bana 500k dedi.Bende hehe 500k nın 5000gold olduunu sandım.Gittim herekese sölediim ! GULD açaıoum ! Guiiilld! Herkes şaşırdı. En son 500k nın 500000gold olduunu görünce yeri ben yarıp ben içine girdim o anki rezillikten !! En son geldim 30lvl'a açtım guildimi. İsmi [_AnTioCh_] . Anlamı ise ; Biliyorsunuzdur Türkiyenin eeeen güneyinde HATAY var. Oradada Antakya var(merkezi). Eskiden bu Hatay başlı başına bi devletmiş. Devletin başkentide Antakya 'mış. Ama antakyaya Antioch deniyormuş(M.Ö 120 civarından beri) Şimdi ise merak ettiğim soru nasıl kolay para kazanacağım... Lvl 1 %100 guildimiz.En yüksek 42 lvl adam var.39 üstü bütün hayırsever TÜRKleri aramızda görmek istiyorum. Birde Union'un nasıl kurulacığ konusunda yardım lütfen... SAĞOLUN::
benDe babeldeyim ama hic aNlamam Guild isleirnden.. LVL 20 iken buludgugum guildime geri dondum dun (67 LVL OLARAK) ama inan sende bş IŞIK VAR :D basarilar diyorum sana
abi adı WaitForTurks mü?? Yoksa Ottomania mı?? Abi ama birilerine yardım etmek istersen lütfen bizimkine girr.Hertürlü konuda sana 15 kişi olarak yardım ederiz .PLSS
bende babelde daha bugun actım benı kasar mısınız ya lwl 8
quote:
Orjinalden alıntı: mertcano123
sen gec arkaya hazirlan kasicam seni
babede oynasaydım bende kasardım
quote:
Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR
abi adı WaitForTurks mü?? Yoksa Ottomania mı?? Abi ama birilerine yardım etmek istersen lütfen bizimkine girr.Hertürlü konuda sana 15 kişi olarak yardım ederiz .PLSS
ben LVL 22 iken oTToMaNia_Tr Diye GUilddeydim 42 felan iken Kuzneim GuilD kuruyoe diye cıkmıstım :) ama Kuzende guildi bozunca GUildiz Kaldık aradan zaman gecsede ilk Guildimie geri dondum ben LVL'inde veya itemden dielim SadeceoRtaminda gercekten cok hos arkdaslar tanidim.. Ama senini ismini biriidnden duydum bizim guillden ama kimdendi Hatırlayamadım Sen Biizm guilD baskanı ile Konus Unionluk al Surekli konusuruz..
Guild açmak için HOTAN adlı bir şehir var o şehrin üzerinde HOTAN PLACE diye bir saray var sarayın yanında kral duruyor.Krala 2 kez tıkla önüne bir pencere gelcek orda guild name yazcak bu guildin ismi olcak Guildin ismini yazdıktan sonra confing'e bas AMA CEBİNDE 500.000 gold (altın) OLACAK VE LEVELİN 20 ÜZERİ OLACAK SONRA GUİLD KURULCAK SENİN ADAMIN ÜZERİNDE MAVİ YAZI YAZCAK
quote:
Orjinalden alıntı: omerfarukcan
Guild açmak için HOTAN adlı bir şehir var o şehrin üzerinde HOTAN PLACE diye bir saray var sarayın yanında kral duruyor.Krala 2 kez tıkla önüne bir pencere gelcek orda guild name yazcak bu guildin ismi olcak Guildin ismini yazdıktan sonra confing'e bas AMA CEBİNDE 500.000 gold (altın) OLACAK VE LEVELİN 20 ÜZERİ OLACAK SONRA GUİLD KURULCAK SENİN ADAMIN ÜZERİNDE MAVİ YAZI YAZCAK
bunu bana dediysen ben zaten guild kordum.Master'ım.Sadece lvl 1 iken düşündüğüm sorular bunlar.Bu arada kafamda mavi diil turuncu yazı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: MeTeCiK
quote:
Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR
ben LVL 22 iken oTToMaNia_Tr Diye GUilddeydim 42 felan iken Kuzneim GuilD kuruyoe diye cıkmıstım :) ama Kuzende guildi bozunca GUildiz Kaldık aradan zaman gecsede ilk Guildimie geri dondum ben LVL'inde veya itemden dielim SadeceoRtaminda gercekten cok hos arkdaslar tanidim.. Ama senini ismini biriidnden duydum bizim guillden ama kimdendi Hatırlayamadım Sen Biizm guilD baskanı ile Konus Unionluk al Surekli konusuruz..
ismimi UFUK ABİ DEN DUYMUŞ OLABİLİRSİNİZ.(AYASTEFANOS(DOLU RAKAMLARLA İSMİ) ) BİZİM GUILD LVL 1%100. LAST OTTAMANLA KONUŞTUUM. UNİONA O ALAMAZMIŞ.BEN NASIL KURABİLİRİM UNİON'U??? EĞER LVL 1 DE OLURSA LÜTEN SEN SÖLE METE ABİ BİZİ ALIN UNİON'A...
sanirsam LVL 2 de union oluyor 1 de diel benim bildigim ama unionu da hic aNLamam. ama ben bir mastere soruyum sen dost guild bul bir tane ben sana ogretiyim nasıl olacagini
quote:
arkadaşımm galiba ko dan geldin burdaa kasma var ama kendi kendini kasıyonn kimsee sana yardımm edemeezz ko dakii kurallar burda geçerlii değil !!
quote:
_AnTioCh_
ü
bu ismi sadece haçlılar söyler...
quote:
Orjinalden alıntı: Internal Bleeding
quote:
sen gec arkaya hazirlan kasicam seni
yine bu iyi bana lvl 24 adam musallat oldu illa kas diye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme