Şimdi Ara

Babaya iPhone'u sevdirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durumumuz var. Bana yeni telefon almak istiyoruz. Ben 5s falan almak istiyorum ama babam android konusunda ısrarcı. Şuan discovery kullanıyorum bundan önce xperia arc s kullanıyordum ve androidden gerçekten sıkıldım. iPhone'u sevmeme sebebi olarak 'yok bana bluetoothdan fotoğraf gönderemiyon resim gönderemiyon kısıtlı o telefon baktım özelliklerine 5 para etmez' gibi şeyler söylüyor. Ne kadar açıklasam da yav he he diyor git note3 note 4 bak diyor. Ben bu adamı nasıl ikna edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben android kullanıp da birbirine bluetoothdan fotoğraf atan kişileri uzun süredir görmedim. İkna konusuna gelince, değer kaybetmiyor diyebilirsin (çok geçerli bir sebep değil elbette). Ayrıca telefon sana alınıyor. Benim tercihim bu yönde dedikten sonra zaten baban bir şekilde istediğin telefonu alır.

• Babanida al bi teknoloji marketine gidin ikisini kullanin yaninda ancak oyle ikna olabilir :)

• Android telefonlar 6 ay sonra leş oluyor. Note 3 kullandım geçen gün köpek gibi kasıyordu Bide 2. el değerleri çok düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benim2

Ben android kullanıp da birbirine bluetoothdan fotoğraf atan kişileri uzun süredir görmedim. İkna konusuna gelince, değer kaybetmiyor diyebilirsin (çok geçerli bir sebep değil elbette). Ayrıca telefon sana alınıyor. Benim tercihim bu yönde dedikten sonra zaten baban bir şekilde istediğin telefonu alır.

Hocam telefonlarimizi hic satmadik,bundan sonra da satmayi düşünmüyoruz geçerli bir sebep değil yani.

• Batarya durumunu söylerseniz hayatta iPhone almaz 😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPad 10.Nesil [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.