Şimdi Ara

Babasının İşkence Edip Tuvalete Zincirlediği 4 Yaşındaki Kızı, Eve Gelen Misafir Kurtardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin'in güneybatı Guizhou eyaletinin başkenti Guiyang'da bulunan Qingzhen şehrindeki bir evin bodrumunda, yediği dayaktan gözlerini dahi açmakta zorlanan 4 yaşındaki kız çocuğu bulundu. Babası ile birlikte yaşayan kızın tuvalete zincirlenmiş olduğu açıklandı.

Dayaktan vücudu morarmış ve küçük kızın görüntüsü tüm ülkeyi sarstı. Ayrıca kızın sırtında pek çok sigara izi de bulundu.
    Evlerini ziyaret eden bir akrabaları tarafından fotoğrafları çekilen talihsiz kız, tuvalette babasının çamaşırlarını yıkarken bulundu. Plastik bir leğendeki çamaşırları elleriyle ovarak yıkamaya çalışan çocuğun içler acısı halini gören misafir, durumu polise bildirdi.

Adı açıklanmayan babanın alkolik olduğu ve sabah evi terk etmeden önce çocuğu tuvalete zincirlediği, akşam 10-11 gibi eve geldiğinde de yemek verip yine kaderine terk ettiği öğrenildi. Cani baba tutuklanırken küçük kız hastanede tedavi altına alındı.Babasının İşkence Edip Tuvalete Zincirlediği 4 Yaşındaki Kızı, Eve Gelen Misafir KurtardıBabasının İşkence Edip Tuvalete Zincirlediği 4 Yaşındaki Kızı, Eve Gelen Misafir KurtardıBabasının İşkence Edip Tuvalete Zincirlediği 4 Yaşındaki Kızı, Eve Gelen Misafir Kurtardı

https://www.haberler.com/babasinin-iskence-edip-tuvalete-zincirledigi-4-10958523-haberi/

• Türkiye de olsa bu yorumumdan sonra sinirsizi yiyip delirebilirdim.

Konuyu kucumsedigim falan yok.Her ne kadar Çin de olsa bile insan ayırt etmeksizin yine sinirleniyorum.

Dünya ya ne oluyor?Bu haberler niye artiyor?Artık hayvanları değilde biz insanları kafese kapatın.

Vahşet ya,çocuğuna işkence nedir?

Çin biraz daha katı davranacakdir diye düşünüyorum.Bu olay hapisle kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minicik cocuktan ne aradin soysuz kopek! Dort yasinda bebek yahu. Bende kiz babasiyim, cocuga sadece sesimi yukselttigimde bile gunlerce pisman oluyorum, bu insan bile olamamis mahlukatin yaptigina bak.

Umarim aci cektire cektire gebertirler bu kansizi.
  • minik bir evlat babası olarak kanım donuyor.
    yazdım yazdım sildim.

ufacık bebek dünya'da bunlar yaşarken
    parti meseleleriyle sidik yarıştırmak zoruma gidiyor.

Umarım tez zamanda iyileşir yavrucak.
  • Hayati bitti ki o baba bozuntusunun

Bir daha ne is verirler ne yasatirlar ulkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.