Şimdi Ara

Babası oğluma şiddet uyguluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oğluma sürekli şiddet uyguluyor böyle havadan sudan sebeplerle tokat atıyor vs. bu sene de sınıfta kalacak oğlan daha 6ncı sınıfta kuran kursuna vermekle tehdit ederek dövüyor. Kocam eski boksör şampiyonu muhammed aliyle kapışmışlığı var oğlan daha demin geldi baba senden uzunum dedi durduk yere dövdü çocuğu gene. Sizce ne yapabiliriz? Yardımcı olabilicek varmı?

Bu arada ben fadime iyi forumlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 18 Nisan 2012; 23:13:09 >

Orijinalden alıntı: Elect

Oğluma sürekli şiddet uyguluyor böyle havadan sudan sebeplerle tokat atıyor vs. bu sene de sınıfta kalacak oğlan daha 6ncı sınıfta kuran kursuna vermekle tehdit ederek dövüyor. Kocam eski boksör şampiyonu muhammed aliyle kapışmışlığı var oğlan daha demin geldi baba senden uzunum dedi durduk yere dövdü çocuğu gene. Sizce ne yapabiliriz? Yardımcı olabilicek varmı?

Bu arada ben fadime iyi forumlar herkese.

Babası oğluma şiddet uyguluyor.

• Tanışalım mı bağyan?

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  •  Babası oğluma şiddet uyguluyor.
  • HA

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.