Şimdi Ara

Kız arkadaşım biyolojik babalık teklif etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, saçma sapan yorum yapacak arkadaşlar lütfen mesaja cevap vermesinler ciddi ve önemli bir konu benim için. Arkadaşlar bir süredir birlikte olduğum bir kız var, yaklaşık altı aydır birlikteyiz sadece cinsellik var ciddi bir ilişki değil ikimizde bunun farkındayız ve en başta konuştuk. yaklaşık bir ay önce ailesi trafik kazasında vefat etti ailesinin sağlık sigortası olduğu için eline yük miktarda para geçti. Bugün malum işten sonra bana çocuk doğurmak istediğini ama tek büyütmek istediğini evlenmek istemediğini söyledi. ben de şaşırdım kim kabul eder böyle bir şeyi ? dedim. Biraz yüzü düştü daha sonra senden istiyorum dedi ben kitlendim ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı?. çocuğun kimliğin de baba adı ne yazacak ya da e-Devlette ,resmi bir yerde benim çocuğum olarak görünecek mi. ayrıca ileride babalık davası vs açıp mirasa ortak olabilir mi kafamda deli SORULAR var ne yapmalıyım sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupada cokca yasanan eski moda olmus bir durumdur. Banasiz cocuklarin sayisi cogalinca, bu cocuklar buyuyunce ayni seyi yapmak istemiyorlar.

Kadin senden cocuk istiyor bencilce, sirf kendi cikari icin. Sende kabul ediyorsun bencilce, sirf cocugum oldu demek icin.

Sonra kadin cocuk yapiyor, baska adamlarla takiliyor. Sen kadini bitirsende cocugunun baska adamlarin yaninda buyumesine icin el vermiyor. Vicdan azabi cekiyorsun.

Cocuk belkide senden hayat boyu nefret edecek, yada baska adamlara baba diyecek. Sense cocugun icin endise edecek ama soramayacaksin.

Kadindan cok sen zararli cikarsin. Kadin cocugu ilerde koz olarakta kullanabilir. Cocugun senden miras hakki var ilerde evlenip yuva kursan durumu ailene ve diger cocuklarina nasil anlatacaksin?

Her durumda sen kaybedersin. Akilli adam birlikte yasamayacagi kadindan cocuk yapmaz.
  • Kendini o çocuğun yerine koy

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence Forum’da buna cevap verebilecek kimse yoktur ben olsam kabul etmezdim ileride başıma bela olabilir zamanın ne getireceğini bilemezsin sonuçta senin kendilerini taşıyor babalık testi her şey ortaya çıkar

Hocam kabul etmedim zaten bana da çok saçma geliyor sonuçta babasız büyüyecek psikososyal olarak yıprananabilir

Kadin senden cocuk istiyor bencilce, sirf kendi cikari icin. Sende kabul ediyorsun bencilce, sirf cocugum oldu demek icin.

Sonra kadin cocuk yapiyor, baska adamlarla takiliyor. Sen kadini bitirsende cocugunun baska adamlarin yaninda buyumesine icin el vermiyor. Vicdan azabi cekiyorsun.

Cocuk belkide senden hayat boyu nefret edecek, yada baska adamlara baba diyecek. Sense cocugun icin endise edecek ama soramayacaksin.

Kadindan cok sen zararli cikarsin. Kadin cocugu ilerde koz olarakta kullanabilir. Cocugun senden miras hakki var ilerde evlenip yuva kursan durumu ailene ve diger cocuklarina nasil anlatacaksin?

Her durumda sen kaybedersin. Akilli adam birlikte yasamayacagi kadindan cocuk yapmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam haklısınız bu açıdan düşünmemiştim yani benim de çocuğum olacağı için dediğiniz gibi eve giren çıkanım belli olmadığı bir ortamda büyümesi çok kötü olur. Kız arkadaşım biraz zorlu bir süreçten geçiyor. ailesini kaybettikten sonra mecburen destek oldum ama sevgililiğe duygusal bir birlikteliğe dönüşmemesi için de çok dikkatli oldum. Dediğiniz gibi ileride aileme böyle bir şeyi nasıl soyleyecegim

En çok zarara uğrayan sen olursun. Hiçbir mantığı yok.

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Ne olacak sana söyleyim. Önce 10 dakikaligina cocugu o koyar. Sonrada bir ömür hem cocuk hemde anasi ona koyar. Bu isin matematigi bu kadar basit.

• Turkiyede biyolojik baba olup serbest takilmani saglayacak bir yasa yok diye biliyorum. Evlilik disi cocuk olmasi durumunda yasal sorumluluklarini arastir bi bildigin kadariyla esin olmasa da babaligini kanitlayip nafaka alabiliyor esin hatta cocuk mirascin oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 13 Haziran 2024; 16:5:52 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.