|
Arkadaşlar merhaba, saçma sapan yorum yapacak arkadaşlar lütfen mesaja cevap vermesinler ciddi ve önemli bir konu benim için. Arkadaşlar bir süredir birlikte olduğum bir kız var, yaklaşık altı aydır birlikteyiz sadece cinsellik var ciddi bir ilişki değil ikimizde bunun farkındayız ve en başta konuştuk. yaklaşık bir ay önce ailesi trafik kazasında vefat etti ailesinin sağlık sigortası olduğu için eline yük miktarda para geçti. Bugün malum işten sonra bana çocuk doğurmak istediğini ama tek büyütmek istediğini evlenmek istemediğini söyledi. ben de şaşırdım kim kabul eder böyle bir şeyi ? dedim. Biraz yüzü düştü daha sonra senden istiyorum dedi ben kitlendim ne diyeceğimi bilemedim. Şimdi daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı?. çocuğun kimliğin de baba adı ne yazacak ya da e-Devlette ,resmi bir yerde benim çocuğum olarak görünecek mi. ayrıca ileride babalık davası vs açıp mirasa ortak olabilir mi kafamda deli SORULAR var ne yapmalıyım sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt