Şimdi Ara

Babanız Nasıl Biri? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
3
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam zaten tek istediğim sey hatta sehırdısına cıkmak istiyorum bulundugum sehırden maddi kaygılarım olmasa
  • lykia1234 L kullanıcısına yanıt
    kendi evime çıksam bile yanıma gelir rahat bırakmaz diyorsan, uzak bir şehirde kur hayatını. biz aynı şehirdeyiz babamla ama neyseki haftada bir görüşüyoruz artık, fazla karışmıyor. yaşının ilerlemesi de bir etken tabiki
  • Aile çok önemli bende annem yüzünden büyük sıkıntılar çekiyorum, Babamın iflas ettiği annemin anevrizma geçirip uzun süre felçli kaldığı bir dönemde doğdum ne ilgi nede sevgi gördüm sefil gibi yetiştim. Ev yoktu, para yoktu, iş yoktu dedemler büyüttü zaten. Kardeşimle aramda dağlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 31 Ağustos 2016; 18:33:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Aile çok önemli bende annem yüzünden büyük sıkıntılar çekiyorum, Babamın iflas ettiği annemin anevrizma geçirip uzun süre felçli kaldığı bir dönemde doğdum ne ilgi nede sevgi gördüm sefil gibi yetiştim. Ev yoktu, para yoktu, iş yoktu dedemler büyüttü zaten. Kardeşimle aramda dağlar var.

Anneniz felci atlattimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michaelmanco

quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Aile çok önemli bende annem yüzünden büyük sıkıntılar çekiyorum, Babamın iflas ettiği annemin anevrizma geçirip uzun süre felçli kaldığı bir dönemde doğdum ne ilgi nede sevgi gördüm sefil gibi yetiştim. Ev yoktu, para yoktu, iş yoktu dedemler büyüttü zaten. Kardeşimle aramda dağlar var.

Anneniz felci atlattimi

evet
  • İyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahmetli oldu, kendisini sevmezdim. alkolik, 0 sevgi, 0 aile yaşantısı, aşırı sert, gaddar, v.s. uzar gider.
  • yok gelip gitme derdi olmaz hocam da ben sehırdısı dusunuyorum cunku aynı sehırde olursak doğal olarak çıkmam zorlasır garip olur
  • Aşırı cahil avel biri ne günahım vardi Bir şey der cevap olarak verdin mi eeeahhhhh diye honkurup sesini yukseltir.Butunnn doğrular onun dediği gibidir o hariç herkes haksizdir.Hic 50 100 tl verip oğlum git kendine xxxxx al ablana anne ne al demedi.Pazara 30 tl verir yeterse yeter yetmezse bana ne der.Derdim oldumu dinlemez zaten hic babamla oturup muhabbet edemezsiniz koyu akp li tayyibi bizden cok sever tanri haline getirir.Tayyibe oy vermeyenlere sover tayyibi televizyonda gördü mü gaza gelir heytt bee yol yapti yol diye.Keşke olmasaydi böyle bir kişiliği.Suan ailecek küsüz 3 gun olacak.Umrumda da degil

• Kendisini severim ama içki bağımlısı ve bencil.Bu iki özelliği yüzünden suratını gormek istemiyorum açıkçası

• jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Benim babamda ihtiyaç olmadığı halde bizden gizli bulabildiği en büyük televizyonu almıştı

• BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    Hocam yaş kaç birde senin bildigini bıliyor mu

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyTR33 -- 3 Nisan 2021; 11:23:9 >
    Vay anasını nediyeyim canlı yakalarsan ama bağır yazıklar olsun felan de olum ya insanın 18 yaşında oğlu olucak bunları yapicak inşallah bırakır annenle arası kötü mü ki

• Annemle babam ayrı iyiki de ayrılmışlar.Benim babam verdiği sözü tutmayan,sözünü tutmaya çalışsa bile laf yapan,40 yılda bi görüşmemize rağmen harçlık vermeyen,paran var mı diye sormayan,annemin kıyafetlerimi,yiyeceğimi,içeceğimi,harçlığımı ve aklıma gelmeyen bi ton şeyi karşılamasına rağmen sınav ücreti istediğimde annen versin diyen,2.kez evlendi kışın 2.evlendiği eşi vefat etti hastalıktan sabah ağlayan,gözyaşı döken akşam herkes gidince çalışan birini bulur evlenirim diyen,dershaneye yollarken aylık 200 liradan fazla veremem diyen (tek yaşıyo) ve eğer düzgün bi yeri tutturamazsan kafanı kopartırım diye tehdit eden,kendisinin üzerimde sınav yerine götürmekten başka neredeyse hiç emeği olmamasına rağmen sana emek verenlere yazık diyen (kendini kastederek söylüyo) bi babaya sahibim :(

Edit : Yaşım 19.Eylül'de 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard2A6 -- 31 Ağustos 2016; 20:55:38 >
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Hocam evde herkes mutlu gözüküyor. Zaten en ufak bi sıkıntı çıkarsa idi yapacaklarımın yarısı aklımda yok. Ama hem kızkardeşim hem annem üzülmesin diye içime attım geçtim. Bu sene iyi bir üniversite kazanmak şart bana, mesleğim elimde olursa daha rahat daha sağlıklı düşünürüm, en azından öyle umuyorum. Teşekkürler bu arada.

Ne demek konusmak iyidir. Bencede güzel bir üniversite öğrencisi olmaya bak herkes kendinden sorumludur. Fakat yine üzüldüm Herşeyin hayırlısı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.