Şimdi Ara

Babanin Uzerindeki Otoritesini Kullanmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Surekli beni bir yerlere gonderiyor . Mesela isten gelirken 2km oteye cagiriyor gidiyorum elinde 1 poset oluyor . Yani sirf ipneligine cagirmis oluyor . Yazin findik tarlasina zorla yollatiyor . Birisi hasta oluyor beni refekatci olarak gondertiyor . Ustelik kendisi kufurbaz ve sert birisi yani bunlari yapmadigimda illaki dayak yemeye kadar gider bu is . Zamaninda abimi evden kovdu . Yani karsi gelsemde hayatim duzelmez gibi . Bu devran ne zaman donecek bilmiyorum . Ben tip okuyorum . Diyor sen okulu bitirince senin yanina yerlesecez . Annemi alirim her turlu ama o adamla zor .Allah icin sabretmeye calisiyoz bakalim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Topuğuna sıktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanına annenide alma bir süre kendi hayatını kurduktan sonra alırsın.Yoksa baban her türlü gelir rahatsız eder.

• ekonomik özgürlüğünü kazanınca düzelir bu durum
  • Ve sen gidip aynı şehirdeki üniversiteyi mi yazdın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Provokatörü

Surekli beni bir yerlere gonderiyor . Mesela isten gelirken 2km oteye cagiriyor gidiyorum elinde 1 poset oluyor . Yani sirf ipneligine cagirmis oluyor . Yazin findik tarlasina zorla yollatiyor . Birisi hasta oluyor beni refekatci olarak gondertiyor . Ustelik kendisi kufurbaz ve sert birisi yani bunlari yapmadigimda illaki dayak yemeye kadar gider bu is . Zamaninda abimi evden kovdu . Yani karsi gelsemde hayatim duzelmez gibi . Bu devran ne zaman donecek bilmiyorum . Ben tip okuyorum . Diyor sen okulu bitirince senin yanina yerlesecez . Annemi alirim her turlu ama o adamla zor .Allah icin sabretmeye calisiyoz bakalim .

Hoş geldin arkadaşım aile içi sorunlara özenli dikkatli cevaplar yorumlar yapılmalı Aile içi sorunlar türkiyede her ailede var abinide evinize çağırın birlik olun bu duruma babada mutlu olur aileye huzur gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Tupun bittigini nasil anlarim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.