Şimdi Ara

babamla annem domuz gribi aşısı oldu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağlık ocaklarında domuz gribi aşısı yapıldı ( annem hemşire babam doktor ). bütün doktorlar ve hemşireler kabul etmiş herkes aşı olmuş . hiçbi sorunları yok şmdilik bakalım . 1 hafta içinde felan bizde aşı olcaz . aşı olacağım büyük ihtimalle o kadar doktor ,ünlü doktorlar ve profesörlerde dahil olmak üzere olun diyorlarsa bi sorun olacağını sanmıyorum. sadece 10 gün fazla yaklaşmıcam annemle babama oda aşı yüznden bi doktora yada büyüğünüze danışmadan kesi,n karar vermeyin derim sonuçta bu bi salgın hastalık bağışıklığın yoksa ağır geçirirsin . ( Amerika da aşı sipariş etmiş bütün vatandaşlarına yaptırcakmış ... başka ülkeler yaptırmıyo demeyin )

Allah sonumuzu hayır etsin arkadaşlar ...

• bende aşı olucam kesinlikle
  • ben olmucam
  • Gerekirse olacağım.
  • bende olmuyacağım
  • yani kimseyi kararından vazgeçirmek istemem . eğer bi yan etkisi olsa nerdeyse bütün doktorlara da olacak bütün sağlık ocaklarında bütün çalışanlara yaptırılmış aşı. ayrıca aşı koldan yapılmış burundan değil o farklı bi aşıymış . En kısa sürede bütün okullara gelecekmiş .
  • Aşı yaptırıp sakat olmaktansa yaptırmam ölürüm daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam Kanser :(
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ah ulan ne paralar dönüyor bu işte
  • ben 3 yıldır yaz başında ve sonunda grip aşısı olurdum , bu sene unuttum o yüzden olamadım , yani grip aşısına karşı olma durumum yok ayrıca faydasınıda çok kez gördüm , herkese tavsiye ederim

ama domuz gribi aşısı olmam
  • amerikan ilaç şirketilerine para zaten kazandırıldı olsanız da olmasanızda sağlık bakanlığı aşıları aldı
  • Annem babam kesinlikle ol diyor. Diğer aşılarda da cıva var,hiç bişey olmaz. Ol ! diyorlar.
    olacaz artık
  • olmayacagım
  • Benim canım tatlı arkadaş aşı olucam nie olmayım. En ufak bir sebep bile yok aşı olmamam için
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaşaTuning

Aşı yaptırıp sakat olmaktansa yaptırmam ölürüm daha iyi.

+genetiğimle oynanıp türlü varyasyonlar deneniceğine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

quote:

Orijinalden alıntı: PaşaTuning

Aşı yaptırıp sakat olmaktansa yaptırmam ölürüm daha iyi.

+genetiğimle oynanıp türlü varyasyonlar deneniceğine

+İnan dünya senin genetiğinle oynamak istiyor Amerika ve İsrail var arkasında.
  • yakında moonwalk yaparlar
  • kesinlikle aşı olacağım.
  • Olmayacağım gibi gözüküyor.
  • Olmayın arkadaşlar bize aşı kalmaz.
  • bende olcam galiba...ölmekten iyidir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.