Şimdi Ara

Babamın kredi kartı ekstresini nasıl gizlice öderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisi olan var mı ? Babamın kredi kartı borcuna ödeme yapmak istiyorum ama haberi olmamalı.

• mobil/
    internet bankacılıgı kullanıyorsa ödesen bile haberi olur.

birde her kartta var mı bilmiyorum ama ben vakıfbank kredi kartı kullanıyorum bende ödedigin zmaan bildirim geliyor XXXX tutarlı kredi kartınızın borcu odenmistir diye
  • başka bi hesaptan internet bankacılıgından başkasının kredi kartına ödeme diye bir şey var. istedigin kadar miktar ödeyebilirsin.
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Nasıl ödeyebilirim ki bankanın mesajını engellerim telefondan gelmez ama nasıl ödeyebilirim. Mobilde bankanın uygulamasını kullanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

mobil/
    internet bankacılıgı kullanıyorsa ödesen bile haberi olur.

birde her kartta var mı bilmiyorum ama ben vakıfbank kredi kartı kullanıyorum bende ödedigin zmaan bildirim geliyor XXXX tutarlı kredi kartınızın borcu odenmistir diye
    qnb, yapı kredi, ziraatta gelmiyor.
  • hocam internet bankacılıgı sifresini vs biliyorsanız ödersiniz sanırım baska karttan ama cebe onay kodu vs gelebilir. Ben hep atmden oduyorum tam bilmiyorum. uyudugunda telefonunu ve kartını alarak odeyebilirsin belki
  • https://www.esnafkredi.net/kartsiz-kredi-karti-borcu-odeme/ kartsız işlemle atm'den nakit yatırılarak bile ödenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bunu gizlice yapmak için skiller var, onları açmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banka memuruyla eglenmen lazım
  • Babana kıyak olsun amaclı bı odeme yapcasan baban sureklı kartı yanında tasısada cebınde cuzdanında olur evde oldugu bıgun kartı cebınden al bı bahaneyle cık ode gel hee sen gızlıce harcama yaptın bunu nasıl gızlerım dıyosan yıne bole ama dıkkat et hesap kesımden once odemeye calıs yoksa babana bılgı gıder
  • Kredi kartına para transferi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.