Şimdi Ara

Babamın Apandist Olma İhtimali Var Mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam 55-56 yaşında bağırsakları gurulduyor 2 geceden beri ve öğlenden beri ağrıyormuş dokununca hassaslık hissediyormuş üşütmüşümdür diyor hastaneye gidelim diyoruz inat ediyor antibiyotik ile geçer diyor çok stres yaptım şimdi bir şeyi var mıdır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.İbrahimovic10 -- 28 Şubat 2014; 22:03:19 >

• 2007 yilinda apandisit olmustum, karin agrisi gecer mantalitesiyle ben de 2 gun dolasmistim. Oyle bir sey varsa yaptigi cok riskli, umarim yoktur.

Belirtilerine gelirsek: Ilk olarak karin agrisi gibi basliyor ama cok siddetli bir agri, hatirliyorum o gece agridan uyuyamamistim. Daha sonra karnin sag alt tarafina iniyor biraz hafifleyerek. Hassasiyet vardi bende de, sag bacagim cekiyordu. Yururken, sag bacagimi kaldirirken zorlaniyordum. Benim babam da cok inatcidir bu konularda, Allah kolaylik versin umarim siradan, apandisitle ilgisi olmayan bir agridir. Doktor olmadigim icin cok net yorumlayamiyorum ne yazik ki, telefon araciligiyla bir hastaneden bilgi almaya calis istersen. Babani da caktirmadan biraz daha yokla, agri surekli miymis, diskilamasi normal miymis gibi.

Yalniz ustunde dur, apandisit patlamistir coktan eger oyle bir durum varsa sakaya ve uzatmaya gelmez aman dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 1 Mart 2014; 0:32:39 >
  • Ayak parmak uçlarında yükselsin, sonra birden kendini topuklarının üzerine bıraksın eğer ağrı varsa apandist olma ihtimali yüksek.
  • içtiğini kusuyormu peki
  • doktora gitmeden antibiyotik mi kullanıyor?
  • 5-6 yıl once apandist ameliyatı oldum.2 gün saf gibi o ağrıyla yaşadım.3. gün hemen ameliyata aldılar.Çıkardıklarında yumruğum kadardı.Baban zıplasın zığlayabiliyorsa apandist olma olasılığı düşüyor.

Bir arkadaş patlamıstır demiş ama patlasa o zehir kana karışıtığı anda vücut iflas ediyor yani sindirime girdiği an.

@psi20 doğru söylemiş yediğini içtiğini kusuyorsa sorun vardır. Gidin gösterin doktara. Malesef hastalık ciddi olmadan doktara gidemiyoruz.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakışıklıveTatlı -- 1 Mart 2014; 17:38:22 >
  • 1 hafta önce apandisitden ameliyat oldum benimde aynı baban gibi agrılarım vardı artık sarhoş gibi olmuştum meger apandisitmiş gece 1de girdim 2de çıktım 2saat yogun bvakım fln derken taburcu olacagım zaman doktorla konuşuyorduk apandisit ya ameliyat ile yada ölüm ile sonuçlanır dedi hatta evde ölü bulunanların çogu apandisitden gidiyormuş aman dikkat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    4 yıl önce açıldı
    Diyabet olan var mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.