Şimdi Ara

Babamı Telefon Almaya Nasıl İkna Ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
42.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 3 Aralık 2018; 23:24:15 >

• Bencede telefona 1500 lira verilmez. Valla bir düşürür kırarım veya çaldırırım aklım gider

Hem babanı zorlama, hemde için rahat olsun. 600 liraya da çok güzel telefonlar alınabilir.
  • babanın gururuna aparkat çıkaracaksın genç. "sana güvendiğime pişman etme beni" gibisinden lafalar söyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajdar123456 -- 24 Haziran 2011; 16:29:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Bencede telefona 1500 lira verilmez. Valla bir düşürür kırarım veya çaldırırım aklım gider

Hem babanı zorlama, hemde için rahat olsun. 600 liraya da çok güzel telefonlar alınabilir.

Ama hocam evde internet yok onun için istedim
  • Babanı okula gönder teşekkür aldır sonra telefon alıcam de alma.
  • Aynen bir telefona 1500 lira vermek pek akıllıca değil 600-700 liralık telefonlarda güzel
  • Baban haklı telefona o kadar para verilirmi o parayla 2 ay geçinen aileler var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annemi nasıl ikna ederim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eve internet + 600 liralık telefon aldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Bencede telefona 1500 lira verilmez. Valla bir düşürür kırarım veya çaldırırım aklım gider

+1

bin tl lik telefonun kaygısı çok olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 24 Haziran 2011; 16:30:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak d

Lise3 Gidiyorum Anadolu Teknik(Bilgisyar)
    Arkadaşlar babam dedi sene sonu Teşekkür getir Iphone 4 Alıcam dedi
    Bende Hem ders çalıştım Hemde okuldan sonra Dükkanda Bide Spor yapıyorum (akşamları)
    Sene Sonu Geldi Teşşekür Aldım Koşarak geldim babamla Turkcell e gittik dedi Iphone 4 Yok
    Dedim TMM baba bizde Samsung Galaxy S2 Alırız 1 hafta Bekledim Telefon Geldi !!
    Bu Sabah Bi Telpa Bayiisine gidip telefonu alıcaktık
    Bizim mal verdiğimiz bir yer var Pazarlamacı babamın Yakın Arkadaşı
    __---demiş Yaw çocuk ne yapacak 1,5Milyarlık telefonu al bi tane 600-700 milyonluk yeter demiş
    Babam geldi DEdim
    -baba gidiyozmu Galaxy s2 Almaya
    Babam
    --Yok oğlum dedi telefona okadar para verilirmi?
    Ben
    --ama baba butun yıl çalıştım derslerime işte çalıştım dedim
    Babam
    --Biliyorum ama herkes telefona o kadar para verilmez Daha ucuz telefon alırız dedi
    Bende Sinirli bi şekilde
    --o telefonu almayacaksak hiç almayalım dedim

Mevzuyu kapattım
    Babamla doğru düzgün konuşmuyorum

Yüzüm asık bi halde şuan sinirliyim
    Ben Bütün yıldır K.çımdan Ter çıkana kadar çalışayım okuldan sonra
    Ham derslerde iyi olsun
    Spor Yap (MuaY Thai /Wu-Shu/Kickboks 2 Derecem var bu sene)
    Evde İnternet olmasın (Dükkandan yaziom Zaten onun için öyle telefon istedim internet hızlı olduğu için )

Babamı Nasıl Almasına ikan ederim Yardım Lütfen ciddi

aynı durum bende de vardı ama ben anadolu teknik değil tekniğe gidiyorum, iphone 4 değil n8 almak için çalıştım teşekkür aldım, telefonuda aldım. umarım sende alırsın

• Durumunuz müsaitmi o kadar paraya telefon almaya?
  • eğer maddi durumunuz yetiyorsa almaya babanı zorla aldır ama eğer o telefonu alınca ailen sıkıntıya düşecekse aldırma aileni düşün biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Durumunuz müsaitmi o kadar paraya telefon almaya?

İdare Eder Ben Çalışıom Babam,Annem 1Yıl çalıştım onu almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak d

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

babanın gururuna aparkat çıkaracaksın genç. "sana güvendiğime pişman etme beni" gibisinden lafalar söyle...

Hocam Aparkat fln biliyorsunda
    Biliyosun Anne Bedduası Tutmaz ama baba Söyledimi Tutar
    Bu Güne kadar babam her sözünü tuttu ama ilk defa bunda bir huzursuzluk oldu
    Babamın yanında kılımı izinsiz oynatamam BABAYA SAYGI

sözünü tutmamış işte kardeşim. neyse beni alakadar etmez...

• İNş Bu sene İYi bir çalışma yapıyorum babam almazsa Muay Thaide Derece Yapıp Ordan alacağım 2-3 Milyarla alırım artık
  • Daha çocuksun, liseye gidiyorsun ve neredeyse 2 milyarlık telefon istiyorsun, derslerinde başarılı olman şartıyla.

Şaka mı bu? Derslerinde başarılı olunca olağanüstü birşey mi yapmış olacaksın da ödül istiyorsun? Sen öğrencisin ve derslerinde başarılı olmak zorundasın zaten. Aksi takdirde neden okuyorsun?

Üniversiteni kazanırsın, gidersin. Ondan sonra telefondu, bilgisayardı ne arzu ediyorsan ailenden rica edersin. Ama bu yaşta çok erken be kardeşim.
  • baban sana haksızlık yapmış çareyi sen bulucan artık.
  • "Telefonu almazsan dükkanı yakarım" de. Ne biçim babaymış öyle ,sözünde durmuyor!
  • O değilde,dışardan "napcak çocuk 1,5 milyarlık telefonu" diyen insanlar neden olaya karışıyo hiç anlamıyorum.Adam oğluna söz vermiş alıcak,çocuk sözünü tutmuş herşey tamam adamın teki çıkıp babasının aklını çeliyo.Senin paranla mı alıyo kardeşim karışmasana
  • Parayı sen kazansan bu kadar çok istemezdin. O kadar paraya telefon aldıracağına bi dizüstü bilgisayar aldırsan daha çok isine yarar. Bu kadar çok telefon almak istiyosan fiyat/performans ürünü telefonlara bak. 1 ghz mis 512 mb ram mis bunlar geçici seyler genc
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.