Selam arkadaşlar, ben yatılı okulda İstanbul'da okuyorum. Ailem Yozgat'ta köyde yaşıyor. İşte geçen arkadaşlarla gezmek tozmak için paraya ihtiyacımız oldu, Sefo konserine de gidecektik, babamdan da sürekli para istiyordum artık tekrar istesem vermezdi. Neyse düşündük okulun güya bir şeyini kırdım diyecektim, böylece babam para gönderecekti. Geçen sene de işte okulun kaloriferini kırdım diye yalan söyledim, traktörünü satmış babam. Neyse bizim gitarcı Murat diye bir arkadaş vardı, dedi ki ulan penayı kırdım de, senin köylü baban penanın ne olduğunu nereden bilecek dedi. Diğer arkadaşlarım da güldü. Babama köylü demesine biraz kızdım ama neyse, arkadaş sonuçta bişey demedim. Neyse işte aradım babamı okulun penasını kırdım dedim. 5000TL ymiş dedim, babam biraz kızdı ama çok da yumuşak yüzlüdür bana hiç kıyamaz. E napalım çocuğum, sana gurban olsun dedi. Neyse birkaç gün sonra parayı yolladı ve aradı dedi ki, tarlayı ve çok sevdiğim ineğimi sattım, ama çocuğuma feda olsun gurban olduğum dedi. O an sanki boğazımda bir şey düğümlenir gibi oldu, yutkunamadım bir süre kendimden utandım. Ama sonra içeceğimiz içkileri ve gireceğimiz ortamları, kızları filan düşününce geçti. Sefo konserinde baya güzel kızlar oluyor hep. Neyse, işte arkadaşlarla buluştum. Az önce konserden geldim, böyle içimde tanımlayamadığım bir his var, uyuyamadım bir türlü ne yapmalıyım? |
Bildirim