Şimdi Ara

Babam üzüntüden dalga geçiyor artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Tıbbi laborotuvar tek. Ücretli. 2. Tercih tıbbi görüntüleme tek . Ücretli yazdım ve ygs puanım 210 sizce alırlarmı . Babam artık dalga geçiyor özele bile almıyolar diye :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaredStorM -- 25 Temmuz 2013; 0:20:09 >

• Nihahahaha dıye de gülüyor mu?

Şaka bı yana gelmeyebılır arkadasım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanFF

Nihahahaha dıye de gülüyor mu?

Şaka bı yana gelmeyebılır arkadasım

Aynen paşa ya gülüyo ama üzülüyo aslında yüzde elli indirim kazan göndercem dedi sora baktı yok direk göndercem dedi onuda başaramıcaz yaa off harbiden gelmezmi acaba daha yeni bölümler ilk

• Bende guluyorum ya durup dururken kafayi yiyoz galiba yavas yavas

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerleşirmiyim acaba ya 27 kontejyan var okadar paralı yazcak varmıdır ya :))

• hocam hiçmi çalışmadın
  • İlk senense takma kafana seneye daha iyisini yaparsın.
    Aslında keşke tercih yapmasaydın. Üniversite okumak için değil de ileride sıkıntı çekmemek için okurdun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk12 -- 25 Temmuz 2013; 0:30:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikann

hocam hiçmi çalışmadın

Valla öle oldu :) ders gitmek istmiorm bi daa ya zaten meslek lise çıkışlıyım temelin yok . Yerleşemmi şimdi ben

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk12

İlk senense takma kafana seneye daha iyisini yaparsın.
    Aslında keşke tercih yapmasaydın. Üniversite okumak için değil de ileride sıkıntı çekmemek için okurdun.

Paralıya bile giremicemmi şimdi ben offf

• quote:

Orijinalden alıntı: fahoberk

quote:

Orijinalden alıntı: mavikann

hocam hiçmi çalışmadın

Valla öle oldu :) ders gitmek istmiorm bi daa ya zaten meslek lise çıkışlıyım temelin yok . Yerleşemmi şimdi ben

adam gibi 1 sene çalış mühendis bile olursun hocam tekniker falan uğraşma yoksa baban değil hayat güler sana. 20 sene yaşadın hayatın nasıl olduğunu biliyorsun cocukluğu saymasan ölmediğini farz etsek kaldı 40 50 sene sen düşün tekrar.
  • quote:

1. Tıbbi laborotuvar tek. Ücretli. 2. Tercih tıbbi görüntüleme tek . Ücretli yazdım ve ygs puanım 210 sizce alırlarmı . Babam artık dalga geçiyor özele bile almıyolar diye :(

Senin yerinde olsam 1 sene daha hazırlanıp 4 yıllık bir bölüme %50 burslu girerdim olmazsa 2 yıllığa %50 burslu hazırlığıda katarsak en az 30.000tl karınız olucak ailecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimbambwe

quote:

1. Tıbbi laborotuvar tek. Ücretli. 2. Tercih tıbbi görüntüleme tek . Ücretli yazdım ve ygs puanım 210 sizce alırlarmı . Babam artık dalga geçiyor özele bile almıyolar diye :(

Senin yerinde olsam 1 sene daha hazırlanıp 4 yıllık bir bölüme %50 burslu girerdim olmazsa 2 yıllığa %50 burslu hazırlığıda katarsak en az 30.000tl karınız olucak ailecek.

2 yıllık bu bölümler ve seneligi 9 bin

• dur tahmin edeyim,

babanın iyi maaş aldığı devamlı bir işi var,

kiraların ortalama 1000-1500 kağıt olduğu bir semtte eviniz var,

iki kardeşsiniz sen büyük olanısın,

muhtemelen mercedes'in son model en ucuz otomobile sahipsiniz a180 olabilir mesela.

ancak bu şartlar altında bu kadar rahat vurdumduymaz olabilisin. bir yıl daha hazırlan. temelim yok filan deme. aylarca süren olacak. otur çalış. iyi bir üniversitede iyi bölüm oku. meslek lisesi çıkışlıyım demişsin. teknoloji fakülteleri boşuna kurulmadı. oraya girdiğinde mühendis oluyorsun işte. psikopat mısın nesin. kimse ders çalışmaktan hoşlanmıyor fakat ders çalışmaktan hoşlanmayan binlerce kişi üniversite okuyor. otur çalış. yukarıdaki analizi de tecrübelerime dayanarak yazdım. yukarıdaki maddelerin bir ya da birkaçını barındıran rahat insanlar tanıyorum ben.
  • valla bugün babam şakayla karışık bana öyle bişey söyledi ki yemek yerken bozuntuya vermedim ama dokundu be

dedi ki ''bu yıl hayırlısıyla bi yer kazan da s... git bu evden '' yani ses tonu mimikleri falan şaka yaptığı çok belliydi ama böyle bişey duymakta kırdı beni açıkçası.

edit: bu yıl dediğim 2014 için oluyor mezuna kaldım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kal Hoo Na Ho -- 25 Temmuz 2013; 1:20:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruk12

İlk senense takma kafana seneye daha iyisini yaparsın.

Paralıya bile giremicemmi şimdi ben offf

Baban seni paralı okuttuğuna göre durumunuz iyi.Bence git babanın yanına ticaret öğren.

• bi sene daha bekle çalış madem para verecen düzgün bi yere para ver saçma sapan bölümlere para verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

bi sene daha bekle çalış madem para verecen düzgün bi yere para ver saçma sapan bölümlere para verme

Saçma sapan dediğin bölüğüm 2 sene sonra özel sektörde direk,kpss de az bi puanla devlete atanıyo.
  • inan seneye daha iyi puan alacaksın.çünkü bu sene tehlikenin farkına vardın.daha fazla çalışmak zorunda olduğunu gördün.seneye bırak babana da kendini kanıtlamış olursun benim gibi.o alaycı konuşmalar yüz kızarmalara dönecek inan bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzzmaan

inan seneye daha iyi puan alacaksın.çünkü bu sene tehlikenin farkına vardın.daha fazla çalışmak zorunda olduğunu gördün.seneye bırak babana da kendini kanıtlamış olursun benim gibi.o alaycı konuşmalar yüz kızarmalara dönecek inan bana

Yani yerleşemessin diyosn :/

• Yillik 9000 ve muhtemelen 9 ayda odeme secenegi vardir. Orta halli bir aile 2 yil 1000 tl kredi odeyebilir bence. Asik okurkenki masraflar mesele...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.