Şimdi Ara

babam tv ile kavga ediyor (ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela bir tartışma programı açıksa sürekli kavga edecek bir şeyler buluyor, küfürler ediyor vb.. reklamlarda bile böyle oluyor, evdeyse sürekli tv açık olur v sürekli kavga halindedir..

aslında anlatacağım tek şey bu değil, mesela annem, gün boyu evdedir, hapis hayatı yaşıyor sanki. 1-2 komşu dışında kimseyle görüşmüyor diyebilirim.. gittiği yer en fazla bakkal-market vb.

tek çocukları da benim. sonuçta ben de ilerde kendi hayatıma bakacağım, kendime bir hayat kuracağım inşallah.. kalacaklar başbaşa. Allah gecinden versin biri erken ölürse diğeri kalacak tek başına, özellikle babam, huysuz bir ihtiyar olarak tek başına ölmesinden korkuyorum..

hayatları aşırı monoton, keza benim de öyle.. ama hadi yine ben okul, dershane vb. ile geçip gidiyor günler..

sizce benim yapabileceğim bir şeyler var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: soyut insan

mesela bir tartışma programı açıksa sürekli kavga edecek bir şeyler buluyor, küfürler ediyor vb.. reklamlarda bile böyle oluyor, evdeyse sürekli tv açık olur v sürekli kavga halindedir..

aslında anlatacağım tek şey bu değil, mesela annem, gün boyu evdedir, hapis hayatı yaşıyor sanki. 1-2 komşu dışında kimseyle görüşmüyor diyebilirim.. gittiği yer en fazla bakkal-market vb.

tek çocukları da benim. sonuçta ben de ilerde kendi hayatıma bakacağım, kendime bir hayat kuracağım inşallah.. kalacaklar başbaşa. Allah gecinden versin biri erken ölürse diğeri kalacak tek başına, özellikle babam, huysuz bir ihtiyar olarak tek başına ölmesinden korkuyorum..

hayatları aşırı monoton, keza benim de öyle.. ama hadi yine ben okul, dershane vb. ile geçip gidiyor günler..

tipki aynisi bizdede var bende tek cocugum annemde babamda ayni senin dedigin gibiler ilginc .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İnek Öğrenci

quote:

mesela bir tartışma programı açıksa sürekli kavga edecek bir şeyler buluyor, küfürler ediyor vb.. reklamlarda bile böyle oluyor, evdeyse sürekli tv açık olur v sürekli kavga halindedir..

tipki aynisi bizdede var bende tek cocugum annemde babamda ayni senin dedigin gibiler ilginc .

yoksa?

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: İnek Öğrenci

quote:

hocam bir şeyler yapmak gerekiyor sanki.. tatillerde sürekli evde olduğumdan, bende bile yaşama sevinci azalıyorken onlar nasıldır bilemiyorum.

• Bende tek çocugum. Sana bir tavsiye , ne olursa olsun aileni sakın bırakma .
  • Benim babamda öyle. Yarışmaya katılıp soruyu bilemeyenlere. Spikerlere, reklamda oynayanlara falan küfür ediyor ama ben genelde gülüp geçiyorum. Bence bi yaştan sonra böyle oluyorlar.
  • haber izleyemiyoruz evde spikerden siyasilere saydırıyor.Dizilerin büyük çoğunluğuna bakmıyor Nat Geo açıp tv karşısında uyuyor.Bu tip olaylar normal herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENSLE KAVGA EDEN OLDU MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bende tek çocugum. Sana bir tavsiye , ne olursa olsun aileni sakın bırakma .

hocam bu sene sınava gireceğim, ve büyük ihtimalle farklı bir şehirde okuyacağım. yani ayrılık mecbur olacak eninde sonunda..

valla bn üzülüyorum hem annem hem babamın durumu için, ama yapacak bir şey de bulamıyorum.. onların öyle monoton yaşadığını görünce benim de içim kararıyor bir şey yapasım gelmiyor.
  • Onlarin tek istedi beni ilerde iyi yerlerde gormek annem hep evde oyle evlere komsulara gitmez ama arkadasim gibidir kucukken bile beraber atari oynardik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlara bir torun dostum herşeyi tamamıyla değiştiriri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.