Şimdi Ara

babam silkroad oynatmio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam silkroad oynamama izinvermio ne yapabilirim gizli oynarsma gorurse pcdende olabilrim

• Çok kötü bir durum. Ne yapsak acaba ya?
  • Buna hemen bir çözüm bulmalıyız.Önemli bir konu dorusu...
  • Benim yeğenlerde knight a kaptırmışlar

daha ilk başta oynamaya başladıklarında dayıma dedim oynatma çok zararlı bi oyun bağımlı yapıyor, uyardı ama fazla sıkmadı

sınırını kaçırdılar tabi bende dedim sölemiştim size baştan şimdi benim gitmemi bekliyorlar bir daha oynamamaları için engellicem

oynamayın kardeşim zararlı o oyunlar bağımlılık yaratıyor gidin counter vs. oynayın bi kaç saat sonra sıkılıyorsun genelde
  • en iisi inan bana 2005 den beri oynadım 2-3 char hackledim her cfharın her buildin 80 lvl ını gördüm günde 16 saat oynadım hafsonu inanılmaz kastım asıl charım 44 dü 3 senede 44 yaptım sadece muhhabbet için kullanılıyodu diğer tüm charlar 80 tibettte demirbaştım resmen ve 2007 de bitti.

snaqe sen öle san 24 saat cod 4 oynaıştım sonra yataga hemen bi 10 sn yi geçmicek şekilde uzanim dedim uyumuşum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 30 Mart 2008; 23:00:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

Benim yeğenlerde knight a kaptırmışlar

daha ilk başta oynamaya başladıklarında dayıma dedim oynatma çok zararlı bi oyun bağımlı yapıyor, uyardı ama fazla sıkmadı

sınırını kaçırdılar tabi bende dedim sölemiştim size baştan şimdi benim gitmemi bekliyorlar bir daha oynamamaları için engellicem

oynamayın kardeşim zararlı o oyunlar bağımlılık yaratıyor gidin counter vs. oynayın bi kaç saat sonra sıkılıyorsun genelde

CS'den sıkılmıyorum
  • Tatile girsin okul... Yine izin vermezse gelir babanla konuşuruz DH olarak.
  • SRO Hider kullan

• Keşke Herkesin babası senin baban gibi düşünse
    Gerizekalı gençlik yetişmese

sözüm meclisten dışarı
  • Git Kumda Oyna ...
  • Sıcak havada montla gez
  • quote:

Sıcak havada montla gez

acaba soyle bişi varmi pro ekle kaldırda gozukmıcek icon fln gozukmıcek baya bi uzak yerlerde sadece ben bulubilicegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTGT -- 30 Mart 2008; 23:24:54 >

• quote:

Sıcak havada montla gez

+Montla s.ç
    +ıslak s.ç
    +servis kaldır
  • Bi sonuc yokmu
  • Git kumda oyna....

Babanı yanyatır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: FasTGT

Bi sonuc yokmu

Ne dememizi bekliyorsun ki? Size gelip babanı silkroad oynaman için iknamı edelim?
  • bırakın şu online oyunlarıkonuşmayı unutan insanları tanıyom bu oyunar yüzünden
  • nefret ediyorum RPG oyunlarindan
  • kasayı yan yatır baban görnez
  • babanı ortadan kaldır sorun çözülür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.