Şimdi Ara

Babam paramı alıyor.Artık yetti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar okulda hiçbir zaman yemek yemem aileme zarar vermemek için evden götürürüm her zaman paramı biriktiririm asosyalim ve harcamam yoktur.Haftalık 5-10 lira harclık veriyorlar onları biriktire biriktire 250 TL olmustu onu aldı babam gecenlerdede bi sene biriktridiğim 600 TL mi aldı evin IMF si oldum ben o kdr ugrasıyordum biriktirmek için onlar alıyordu.Bilseler nasıl kıstıgımı sırf masraf yapmamak için haftada 50 kurus harcadıgım vardır o da ihtiyac.Ama en sonunda gına geldii vercm dedi vermedi tmm vermesinler ben bişe demiyorum taki gecen güne kadar bunlar şehirdısında yasayan abimin yanına gitmişlerdi babam eve geldi yaptıgımız harcamaları hesaplayalım dedi.bibaktık 1000 tl tutmus sadece 3 gün harcaması.apartmandaki herkese sucuk almıs mallar.bir sövüyorum ama varya o kdr bos seylere harcıyorlarki bize gelince para yok ben artık daha fazla bişe demicem artık konusmuyorum zaten.o paraya cok ihtiyacım vardı 2 yılda biriktrimiştim.ama millete sucuk almayı biliyorlar.amacım pc ve e.gitar almaktı bu aileyle sakız bile alamazsın onuda alıyorlar.hedefim zaten 2 yıl sonra almanyaya gitmek orda tek yaşayacam kendime yalnız bi hayat kurcam kimseyi sevmiyorum.şimdi planları yapıyorum Allah ne zamn kısmet ederse herkesden uzak bağımsız yasayacam hiç arkadas vs istemiyorumda biraz psikolojim bozuk.almanyaya tahmini ne kdr ev kira + temelli geçiş liseden sonra gitmeyi düşünüyorum.İstediğim hiç bir şey olmuyor.Dünya hayatı normal 5 vakit namazımda insanım ama bikere istediğim olmadı.okudugunuz için teşekkür ederim.iyi geceler.

• okumayın haftada 5-10 lira harçlık alan ama almanyaya taşınmayı düşünen ilkokullu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ankara_06 -- 9 Şubat 2015; 23:42:22 >
  • turbo sandim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: og

okumayın haftada 5-10 lira harçlık alan ama almanyaya taşınmayı düşünen ilkokullu

Okumayin baba parasi yiyen troll ilkokullu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongbak96

turbo sandim
    Artık turboyu yazmaktan sıkılmadınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

ben sıkıldım hocam
  • Boşver onlar sonuçta senin ailen. Hiç kızma onlara. Görmeyince anlarsın kıymetini ailenin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreeArrow

Alıntıları Göster
    17 yasındayım . 60 yasında Almanya gitcek deilim kardeşim .Troll filen değilim hersey gercek artık bıktım 9.sınıftan beri biriktiriorum hepsi gidince şok gecirdim bide sucuk almışlar o parayla ağlıcaktım. Sövdüm doğal olarak hayallerimin buk olması gercekten iğrenç birşey
  • Olm 850 lira için ailene düşman mi oldun, bi anlık sinirle Kırma kimseyi hele anneni babanı çok üzülürsün sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakalsız mümin

Olm 850 lira için ailene düşman mi oldun, bi anlık sinirle Kırma kimseyi hele anneni babanı çok üzülürsün sonra

Abi ben o parayı 1.5 senedir biriktiriyordum.Abime haftada 30-40 tl veriyorlar bana 5-10 tl.Abim tam baba parası yiyen malın teki.Ben tutumlu cocukmusum vs. o yüzden az veriyorlarmıs.bende iddaa oynamaya baslıicam ordan kazanırım kaybettigim parayı yaklasık 200 tl m kaldı o da giderse camdan atlarım heralde :D
  • Herkese sucuk almis mallar burda koptum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

okumayın haftada 5-10 lira harçlık alan ama almanyaya taşınmayı düşünen ilkokullu

yaş 18.hacettepe üniversitesinde okuyorum.senin kapısından bile giremiyeceğin bir yer
  • Muhammettttt kullanıcısına yanıt
    O dediğine sakın bulaşma, kazandığının iki katını çıkarır senden :D banka Hesabı açtır bi tane Velinle, ailene de anlat durumu eğer lazım değilse onlarda anlayışla karşılarlar, canını Sıkma aile içinde para için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

yaş 18.hacettepe üniversitesinde okuyorum.senin kapısından bile giremiyeceğin bir yer

Kapisindan girmem direk özel ucagim ile universitenin çatısına inerim kardeeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 10 Şubat 2015; 0:04:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Herkese sucuk almis mallar burda koptum :))
    Biriktirdiğin parayı söylemek zorunda mısın? Azıcık akıllı ol. Baba paramı harcıyorum de kendince yatırım yap. Ben pek para işlerinde iyi değilim. Sen tutumlumuşsun. Paranın kıymetini biliyorsan senin hiç bir engelin olmaz. Bence bu özelliğini kendince iyi düşün. Aileni sev ama aptallık yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakalsız mümin

O dediğine sakın bulaşma, kazandığının iki katını çıkarır senden :D banka Hesabı açtır bi tane Velinle, ailene de anlat durumu eğer lazım değilse onlarda anlayışla karşılarlar, canını Sıkma aile içinde para için

Abi tamam bulasmıcam ama neden benim yasıtlarımın mükemmel pc varken cogunun onların hayatları mükemmel ken neden benim berbat.Sadece 1.5 luk kasa istemiştim 2 sene oldu hala daha malesef.erteleye erteleye .ben göç etmekte kararlıyım . Hedefim pc mühendisi olmak ama test çözme yeteneğim yok bu yüzden 2 yıllıkdan 4 yıllık okuyucam.Cok iyi program uygulama yapcam bu içime doğdu.Ama genel olarak pc parçaları ilgilenmek çok hoşuma gidiyor .Hiç sıkılmıyorum tamir etmekten kasam durmadan bozuluyor.10-14 fps lol oynuyorum bazen afk kalıyorum cünkü pc çöküo.abi bana ne önerirsin haftasonu için hiç arkadasım yok solo takılırım her zaman .napabilrim tek *?_

• quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

Biriktirdiğin parayı söylemek zorunda mısın? Azıcık akıllı ol. Baba paramı harcıyorum de kendince yatırım yap. Ben pek para işlerinde iyi değilim. Sen tutumlumuşsun. Paranın kıymetini biliyorsan senin hiç bir engelin olmaz. Bence bu özelliğini kendince iyi düşün. Aileni sev ama aptallık yapma.

Abi söylemiyorum ki anlıyorlar asosyalim biliyorlar bunu baya asosyalim sonra babam istiyor biriktirmedim desem ayrı dert pazartesi vercem dedi bi sene oldu .daha da gelceğini sanmıyorum.babam isteyincede bişe diyemiyorum resmen zorla alıyormus gibi allahtan içki sigara yok ailede hersey fatura borç
  • Madem öyle sen de biriktirdiğini belli etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Madem öyle sen de biriktirdiğini belli etme

Asosyalim kardeş :D hemen anlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammettttt

Evet arkadaşlar okulda hiçbir zaman yemek yemem aileme zarar vermemek için evden götürürüm her zaman paramı biriktiririm asosyalim ve harcamam yoktur.Haftalık 5-10 lira harclık veriyorlar onları biriktire biriktire 250 TL olmustu onu aldı babam gecenlerdede bi sene biriktridiğim 600 TL mi aldı evin IMF si oldum ben o kdr ugrasıyordum biriktirmek için onlar alıyordu.Bilseler nasıl kıstıgımı sırf masraf yapmamak için haftada 50 kurus harcadıgım vardır o da ihtiyac.Ama en sonunda gına geldii vercm dedi vermedi tmm vermesinler ben bişe demiyorum taki gecen güne kadar bunlar şehirdısında yasayan abimin yanına gitmişlerdi babam eve geldi yaptıgımız harcamaları hesaplayalım dedi.bibaktık 1000 tl tutmus sadece 3 gün harcaması.apartmandaki herkese sucuk almıs mallar.bir sövüyorum ama varya o kdr bos seylere harcıyorlarki bize gelince para yok ben artık daha fazla bişe demicem artık konusmuyorum zaten.o paraya cok ihtiyacım vardı 2 yılda biriktrimiştim.ama millete sucuk almayı biliyorlar.amacım pc ve e.gitar almaktı bu aileyle sakız bile alamazsın onuda alıyorlar.hedefim zaten 2 yıl sonra almanyaya gitmek orda tek yaşayacam kendime yalnız bi hayat kurcam kimseyi sevmiyorum.şimdi planları yapıyorum Allah ne zamn kısmet ederse herkesden uzak bağımsız yasayacam hiç arkadas vs istemiyorumda biraz psikolojim bozuk.almanyaya tahmini ne kdr ev kira + temelli geçiş liseden sonra gitmeyi düşünüyorum.İstediğim hiç bir şey olmuyor.Dünya hayatı normal 5 vakit namazımda insanım ama bikere istediğim olmadı.okudugunuz için teşekkür ederim.iyi geceler.

Gerçekse üzüldüm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.