Şimdi Ara

Babam okumamdan ümidi kesmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün "Başkasının yerinde çalışacağına ben yer açayım benim yerimde çalış. Bi pastane filan açarız orda mallara bakarsın, yoğunluk olursa garsonluk yaparsın." filan dedi. İyice ümitlerini yitirmişler. Kötü hissettim.

Edit:cevaplar için teşekkür ederim beyler. Akşam babamla konuşucam konuyu açabilirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DF3AA226 -- 13 Nisan 2018; 15:20:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bölüm ve üni ne hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

bölüm ve üni ne hocam
    Daha lisedeyim hocam.

• Işık mı göremedi sende? dersler filan nasıl
  • Negatif bakma. Babanın söylediği aslında kötü birşey değil. Seni düşünüyor amacı seni erkenden hayata atmak, başlarda az kazansanda senin kazandığın para olacak sonuçta. İleride iyi paralar kazanabilme ihtimalinde var pastane diyip gecme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 13 Nisan 2018; 14:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45D13A301

Işık mı göremedi sende? dersler filan nasıl
    Berbat. Okulla aram hep kötüydü.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Negatif bakma. Babanın söylediği aslında kötü birşey değil. Seni düşünüyor amacı seni erkenden hayata atmak, başlarda az kazansanda senin kazandığın para olacak sonuçta. İleride iyi paralar kazanabilme ihtimalinde var pastane diyip gecme.
    Ya aslında yer açsa bana çalış dese eşek gibi çalışırım. Ciddiyim. Babamın yeri sonuçta. Ama okumayı düşünüyordum. Demek nasip değilmiş okumak. Bi üni hayatı yaşamak isterdim yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam o zaman babanı dinle, liseyi bitir kal dükkanda, başkasının yanında asgari ücret kasacağına kendi dükkanında takılırsın.
  • Ben senin yerinde olsam aç baba derdim ben garsonlukta yaparım kasadada dururum. Yıllar sonra o pastane benim olacak bunu bilerek işimi yapardim. Her üni bitirende yüksek maaşlar almıyor yakın dostum üni bitireli 2 sene oldu , 2 senedir özel bir okulda asgari ücrete öğretmenlik yapıyor. Şansa bala atansam 6 sene doğu da napacam diyor. Okul okumak içinden gelmiyorsa, babanın dediğin değerlendir ciddiyim. Ama yok ben derslerime asilir, okula derslere adapte olabilirim diyorsan okumaya devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Ben senin yerinde olsam aç baba derdim ben garsonlukta yaparım kasadada dururum. Yıllar sonra o pastane benim olacak bunu bilerek işimi yapardim. Her üni bitirende yüksek maaşlar almıyor yakın dostum üni bitireli 2 sene oldu , 2 senedir özel bir okulda asgari ücrete öğretmenlik yapıyor. Şansa bala atansam 6 sene doğu da napacam diyor. Okul okumak içinden gelmiyorsa, babanın dediğin değerlendir ciddiyim. Ama yok ben derslerime asilir, okula derslere adapte olabilirim diyorsan okumaya devam et.
    Sanırım pastanede çalışma işini düşünücem. Sağol cevap için.

• iyi demiş en temizi
  • babam bana böyle teklif yapsa direk bırakırım okumayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

babam bana böyle teklif yapsa direk bırakırım okumayı
    Knk üni hayalin yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Knk üni hayalin yok mu?

Alıntıları Göster
    yok babamın pastane açacak durumu olsa direk bırakırım ya ne para vardır o işler de zaten para kazanınca o ünili kızlar ünili parasız ergenlere diil sana gelecek hem üniye gidip hem çalışırsın da kendi yeriniz olacak sonuçta düşün bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

yok babamın pastane açacak durumu olsa direk bırakırım ya ne para vardır o işler de zaten para kazanınca o ünili kızlar ünili parasız ergenlere diil sana gelecek hem üniye gidip hem çalışırsın da kendi yeriniz olacak sonuçta düşün bence

Alıntıları Göster
    Akşam konuşacağız. Bakalım. Ben de şimdi sıcak bakmaya başladım.

• Hayatının fırsatını sunmuş adam sana. Okumak para etmiyor günümüzde. Tabi Türkiye için konuşuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel teklif değerlendir .
  • Bu kötü bi şey değil. Adam fırsat sunmuş. Kesinlikle değerlendir. Çok güzel bi teklif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama sana tavsiyem kendini geliştirmeyi sakın bırakma. Bol bol kitap oku. İngilizce falan öğren. Belki ilerde yurt dışında iş yaparsın. Kim bilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

Ama sana tavsiyem kendini geliştirmeyi sakın bırakma. Bol bol kitap oku. İngilizce falan öğren. Belki ilerde yurt dışında iş yaparsın. Kim bilir.
    Kitap okumayı zaten seviyorum. İngilizce için de az çok çalışıyorum. Kursa da gidiyorum. Şimdi düşününce gerçekten iyi bir fikir olabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.