Şimdi Ara

Babam Navigasyon Cihazı Alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler, babam aracına 150-200 tl arası bir navigasyon cihazı almayı düşünüyor. kullanımı kolay ve güncellemesi ücretsiz hangi navigasyon cihazını önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desertylmz -- 7 Ağustos 2011; 0:46:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semih37

http://forum.donanimhaber.com/m_47836863/tm.htm
    linki inceleyiniz

baktım teşekkürler
  • yeni konu açmak istemedim buaraya yazayım.. bu 2 linkteki ürün en ucuzları ama ömür boyu güncelleme garantisi veriyor, bunlardan birini alsam param boşa gitmiş olur mu (biraz daha bekleyip alırsam tek artısı ekran büyüklüğü olmazmı ?)

http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-qx-352-35-yeni-nesil-navigasyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=otdelqx-352&categoryId=257643

http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-explorer-35-inc-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-/ProductDetails.aspx?productId=otpirexplorer&categoryId=257643

• quote:

Orijinalden alıntı: desertylmz

iyi günler, babam aracına 150-200 tl arası bir navigasyon cihazı almayı düşünüyor. kullanımı kolay ve güncellemesi ücretsiz hangi navigasyon cihazını önerirsiniz

Firmaların internet sitelerine gir Bütcene göre bir iki model blirle karşılaştır zaten firmaların web sayfalarında cihaz özelliklerini,harita içerikleri,yazılım özellikleri yazar.Belirlediğin modelleri buraya yazarsan o modeller arasında daha iyi yardım alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

iyi günler, babam aracına 150-200 tl arası bir navigasyon cihazı almayı düşünüyor. kullanımı kolay ve güncellemesi ücretsiz hangi navigasyon cihazını önerirsiniz

Firmaların internet sitelerine gir Bütcene göre bir iki model blirle karşılaştır zaten firmaların web sayfalarında cihaz özelliklerini,harita içerikleri,yazılım özellikleri yazar.Belirlediğin modelleri buraya yazarsan o modeller arasında daha iyi yardım alabilirsin.

tamam teşekkürler
  • peki telefunken veya tomtom markasını düşünüyoruz sizce hangisinin kullanımı daha pratik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki telefunken veya tomtom markasını düşünüyoruz sizce hangisinin kullanımı daha pratik

telefunken haritası yerli harita başarsoft a ait bu harita türkiyede güncelliği nedeniyle tecih sebebi
    kullanım olarak ikisinide kullandım hangisine alışırsan o pratik diyebilirim
  • quote:

quote:

peki telefunken veya tomtom markasını düşünüyoruz sizce hangisinin kullanımı daha pratik

telefunken haritası yerli harita başarsoft a ait bu harita türkiyede güncelliği nedeniyle tecih sebebi
    kullanım olarak ikisinide kullandım hangisine alışırsan o pratik diyebilirim

teşekkürler, 150 lirayada navigasyon var 400e de var arasındaki fark ne oluyor

• Aynı 20.000TL ye aldığınız bir araç ile 100.000TL ye aldığınız araç gibi farklar var.Cihazların kalitesi,servisi,satış sonrası desteği falan filan.Ayrıca aynı ürün biri 150 lira diğeri 400 lira olmaz.Cihazlara bakarken aynı kulvarda cihazlara bakın,mesela 4.3 ile 5" leri veya 5" ile 3.5" leri kıyaslamayın.iGO8 kullananlada Primo kullananı vs.vs Ömür boyu hikayesi hakkında çok yazdım önceki mesajlardan arayabilirsiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Aynı 20.000TL ye aldığınız bir araç ile 100.000TL ye aldığınız araç gibi farklar var.Cihazların kalitesi,servisi,satış sonrası desteği falan filan.Ayrıca aynı ürün biri 150 lira diğeri 400 lira olmaz.Cihazlara bakarken aynı kulvarda cihazlara bakın,mesela 4.3 ile 5" leri veya 5" ile 3.5" leri kıyaslamayın.iGO8 kullananlada Primo kullananı vs.vs Ömür boyu hikayesi hakkında çok yazdım önceki mesajlardan arayabilirsiniz zaten.

tamam teşekkürler
  • http://www.dailymotion.com/semihnural#videoId=xjhwct
    telefunken için eklediğim videolar fikir verecektir tlf 350 modelini kullanıyorum sıkıntı yok
  • tabi markaya göre fiyat ve kalite değişiyor. yukarda bi arkadaşımız 100 tlyede navigasyon var 400e de var arasındaki farkları sormuş. şöle sölim garmin markasının ürünlerine baktığınız zaman şu piyasayada bulunan ürünleri(özellikle media markttaki) 1300 1310 1410 modellerine baktığınızda fiyatın 329 dan başladığını görüyoruz.örneğin navitechlerin ise 179 tl den başladığını görüyoruz. gerek kalite gerek hız acısından aralarında fark tabikide vardır. baktığınız zaman ikiside başarsoft kullanır ama harita kalitesi acısından harita hızı acısından farklılıkları vardır. Uydu bulma hızı acısındanda garminin deniz gpsnden tuttun el gpsne kadar yapan bi marka olduğu için bu açıdan zemini daha kuvvetlidir diyebiliriz.
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim herhalde telefunken 350 modelinden almayı düşünüyoruz
  • quote:

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim herhalde telefunken 350 modelinden almayı düşünüyoruz

iyi seçim pişman olmayacaksınız
  • quote:

quote:

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim herhalde telefunken 350 modelinden almayı düşünüyoruz

iyi seçim pişman olmayacaksınız

• sakın sakın çin malı navigasyonların ucuzluğuna kanarak satın almayın yazlım ve güncelleme yapamazsınız. ben bir kere dahi kullandan yazılımı silindiği için çöpe atmak zorunda kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.