Şimdi Ara

Babam ile bayramlaşmadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam Bayram namazına kaldır 5.30a kadar uyumazsan eğer dedi. Bende uyumazsan tamam dedim. Alarm kurdum 5.30a falan ama uyuya kaldım salonda 4 gibi 5.30da alarm sesine kalktım yari baygın ışıklar yanıyordu evde o yüzden kendi odama geçtim. 6.30da kalktim burda 6.20de namaz saati esas sorun herkes ayakta evde. 6 gibi kalkmışlar babam hakaretler etmeye başladı senin yüzünden gidemedik namaza falan kufurler etti. Bende o sinirle duşa girdim. Birazdan yemek yicez ama bayramlaşma isteğim kalmadi.

Edit. Beğenmeyen s.gitsin evden dedi.ben duşa girmeden bende ev kirasını sen Degil annem veriyor senin lafinla gitcek değilim dedim.

Edit 2- yemekten önce elini optum bayramlastim şuan gayet normaliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorThaurS -- 5 Temmuz 2016; 7:42:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden

• Hocam ailen o senin mecbur çekeceksin

• Babana marsupilamilerin ne kadar tatlınolduğunu göster
    Huba huba

• quote:

Orijinalden alıntı: fatax43

Neden

Namaza kaldiramadim uyuya kaldım

• Senin yüzünden gidemedik namaza falan KÜFÜRLER etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anlık sinir bunlar takmayın bu kadar yav git öp elini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nolucak hocam salla yaa özür dile barışın 1-2 hafta sonra unutacağın şeyler bunlar dert etmeye değmez

• turbo sandım
  • elini öp bayramlaş babanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Namaza kaldırırsam beni de götürür diye uyuya kalmış numarası yaptım demiyor da

• sana dediğini banada dedi bir ara sinirlenince öyle sacmlaıyorlar bozma moralini unutrsun oda unutur gerek yok böyle şeylre
  • Bayram sabahida kavga edilirmi Yaw olan olmuş artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babayla tartışmak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anlik sinirler olabilir. Allah bizlerin bugunu mubarek gecirmesini istiyor. Babam yapmis bir hata sen yapma. Buyugundur git op elini.bazi insanlar kaba oluyor sahsen benim babam da ben boyle yapsam aynisini yapardi. Takma, geri lafta soyleme bayram bayr tatsizlik yasanmasin. Unut olanlari da. Canın sıkılmasin guzel kardesim. Hayirli bayramlar diliyorum bayramin mubarek olsun

• "ev kirasını sen Degil annem veriyor senin lafinla gitcek değilim dedim." bu laf çok yanlış bir utanıp kendinize gelmenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

Babam Bayram namazına kaldır 5.30a kadar uyumazsan eğer dedi. Bende uyumazsan tamam dedim. Alarm kurdum 5.30a falan ama uyuya kaldım salonda 4 gibi 5.30da alarm sesine kalktım yari baygın ışıklar yanıyordu evde o yüzden kendi odama geçtim. 6.30da kalktim burda 6.20de namaz saati esas sorun herkes ayakta evde. 6 gibi kalkmışlar babam hakaretler etmeye başladı senin yüzünden gidemedik namaza falan kufurler etti. Bende o sinirle duşa girdim. Birazdan yemek yicez ama bayramlaşma isteğim kalmadi.

Edit. Beğenmeyen s.gitsin evden dedi.ben duşa girmeden bende ev kirasını sen Degil annem veriyor senin lafinla gitcek değilim dedim.

Harçlık verdi mi

• Yemekten önce elini optum bayramlastik o kasvetli havadan eser kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: superchargerAgea

quote:

Babam Bayram namazına kaldır 5.30a kadar uyumazsan eğer dedi. Bende uyumazsan tamam dedim. Alarm kurdum 5.30a falan ama uyuya kaldım salonda 4 gibi 5.30da alarm sesine kalktım yari baygın ışıklar yanıyordu evde o yüzden kendi odama geçtim. 6.30da kalktim burda 6.20de namaz saati esas sorun herkes ayakta evde. 6 gibi kalkmışlar babam hakaretler etmeye başladı senin yüzünden gidemedik namaza falan kufurler etti. Bende o sinirle duşa girdim. Birazdan yemek yicez ama bayramlaşma isteğim kalmadi.

Harçlık verdi mi

Vermedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: superchargerAgea

quote:

Harçlık verdi mi

Vermedi

Ver de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.