Şimdi Ara

Babam dediklerinde haklı çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _turbo_

Ne maytapi ciddiyim. Bir adama 40 gün deli dersen sonunda deli olurmus, seninkide o hesap. Baban sana adam olmaz bundan kafasiyla muamele ettigi icin kanatlanamayan Redbull olmusun iste. Tek caren var kurtulmak icin oda babani senden adam olacagina ikna etmen. Yoksa yetersiz biri olarak dolasirsin ortada

Simdi sana baban 40 gün oglum doktor olacak derse sen doktor mu olursun?
    Sacma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

bana da tüm sülale ve dışarıda tanıyan insanlar senden büyük adam olacak diyorlardı
    sonuç mu?
    psikoloji bölümünden kaydımı sildirdim
    lise mezunuyum
    işim yok
    arkadaşım var mı yok mu bilmiyorum
    sevgilim yok
    depresyon tedavisi görüyorum
    :(

Hocam sen bendende beter ciktin
    Hadi var git yoluna

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

quote:

Orijinalden alıntı: lordplanett

Senden pek haz ettiğimi söyleyemem ama durumuna üzüldüm. Benim babam da bırak kendisi teşvik etmeyi bir de annemi terslerdi bundan bir şey olmaz diye. 80 darbesinin ülke insanına attığı en büyük kazıklardan birisi de buydu ümitsizce yaşamak, hayal kurmayı çaldılar insanlardan. babanı çok umursama. Sen kendinden ümidini kesersen değil baban tüm ülke bir araya gelsek toparlayamayız, senin gerçekleşmeyen planların neydi? Bundan sonrası için ne düşünüyorsun?

Valla hocam kendim calisip kendim yerim babamdan zaten cok bi maddi destek almiyordum bundan sonra olmasada olur
    Ya aslinda ben cevremdeki kimseyi sevmiyorum akraba olarak
    O yüzden tek basima birseyler yapacagim
    Gercekci olursak durumum cok kötü degil bakma burda makara yaptigima lakin yalnizlik bazen canimi sıkıyor

Alıntıları Göster
    Kuzen falan varsa kafa dengi, hem dolaylı olarak irtibat kurmuş olursun hem de istediğin gibi uzak durmuş olursun. Gerçekten anlaşabiliyorsan kan bağı çok ekstra muhabbet getirir.

• yaş kaç
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Doktor olmasan bile (olmasi kolay olmayan seydir) en kötü ihtimalle bir hastanede hastabakici olursun . Bir baba ogluna senden adam olmaz derse sürekli (olmasi kolay olan seydir) iste o olur. Yeryuzunde babanin senden adam olmaz deyipte, adam olan cocugu olmamistir hicbirzaman . Babanin bu sözünü senin bilincdisin sen farkinda olmadan alip uygulamaya koyuyor bile, sense kaderim deyip geciyorsun ve kabulleniyorsun . Iste bu dünya bu kadar sacma islemekte. O yuzden siz siz olun babanizi iyi secin

• quote:

Orijinalden alıntı: YARAMAZ ADAM

yaş ve iş ne hocam

Yaş 30 gecti hocam senin gibi yakisiklida degilim
    Sen burun estetigiyle kurtuldun benim kafayi komple estetik yapmalari lazin
    İs ırgatlık

Orijinalden alıntı: _turbo_

Doktor olmasan bile (olmasi kolay olmayan seydir) en kötü ihtimalle bir hastanede hastabakici olursun . Bir baba ogluna senden adam olmaz derse sürekli (olmasi kolay olan seydir) iste o olur. Yeryuzunde babanin senden adam olmaz deyipte, adam olan cocugu olmamistir hicbirzaman . Babanin bu sözünü senin bilincdisin sen farkinda olmadan alip uygulamaya koyuyor bile, sense kaderim deyip geciyorsun ve kabulleniyorsun . Iste bu dünya bu kadar sacma islemekte. O yuzden siz siz olun babanizi iyi secin

Yok ya bu cocuk harbi dalga geciyor benimle
    Olm babamizi nasil secelim öyle imkanim olsa sabancinin oglu olurum zaten
    Sen babani secerek mi aldin?

• quote:

Orijinalden alıntı: lordplanett

Kuzen falan varsa kafa dengi, hem dolaylı olarak irtibat kurmuş olursun hem de istediğin gibi uzak durmuş olursun. Gerçekten anlaşabiliyorsan kan bağı çok ekstra muhabbet getirir.

2 tane amcaoglu var hocam biri dini bütün sohbetci tayfadan digeri kütahya disinda zaten pek görüsmuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

benim gibi enişte bulup napacanki

Olm mis gibi kafa dengi adam işte
    Hep bu eniste kayinco muhabbetlerini sevmisimdir

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=w9omGcman3c&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaxxx

https://www.youtube.com/watch?v=w9omGcman3c&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Ahah olm mıstık bununla mevzunun ne alakası var

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaxxx

Ahah olm mıstık bununla mevzunun ne alakası var

Alıntıları Göster
    öyle deme kanka :D

• Babalar hep haklıdır evlat.. Benimki hariç.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyrim -- 3 Ocak 2019; 14:58:0 >

Kisaca cocuk yetistirmekten aciz insanlar sosyal yapiyi meydana getirdikleri nesillerle katletmektedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 4 Ocak 2019; 15:31:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

habire kargodan oyuncak vs gelmesi de kotu oluyor sanirim cocuk icin.
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • o zmn şunu şuraya şöylece bırakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 4 Ocak 2019; 23:47:26 >
    DaMaGe#21380
    PaMiRaZ#2242
  • Bu, annenin ve babanın suçu; senin değil. Sorun gen ise onların genleri, sorun eğitim ise onları eğitimi sorunlu. Kusur onlarda, sende değil. Kendine boşuna yüklenme, bırak onlar kendilerine yüklensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Ocak 2019; 9:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Shafter

Ben 3 yasinda ki cocuguma doktor olacaksin,muhendis olacaksin degil mi diyorum, hayir kargocu olacagim diyo :(

habire kargodan oyuncak vs gelmesi de kotu oluyor sanirim cocuk icin.
    Hocam çocuk işte fazla kasmayın Bu yüzden çocukluk travması da geçirtmeyin evladınıza
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.