Şimdi Ara

Babam çok ters konuşuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kahvaltıda 1 tane rafadan yumurta yedim ikincisini yiyecektim ''bir tane daha mı yiyeceksin? helal olsun valla'' diyor. yemedim sonra. Eve geç geldim akşam, her akşam neredesin diye arardın bu akşam aramadın dedim. ''telefonuna bak bakalım aramış mıyım nerene soktuysan artık'' diyor. Evde bilgisayarda müzik dinliyordum markete gidiyordu tek gitme bende geleyim dedim ''sen otur rahatın bozulmasın'' gibi ters ters konuşuyor.21 yaşındayım. Şu okullar açılsın da gitsem babamın yanından bıktırdı artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Takma kardeş babadır suyuna git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu ol seni azarlayacak bi baban var

• ona bunun dogru bir davranis olmadigini aslinda cok kirici oldugunu soyle ve bu konuda onu uyarmayi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinau -- 27 Ağustos 2016; 21:17:59 >
  • royusunok imelyob

• ¿ɿoyuƨunoʞ im ɘlyöd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazın bir işte çalışmadıysan yapıyordur , bizdede durum öyle
  • Hoşuna gitmeyen şeyleri bu şekilde vurguluyor olabilir. Evde kimsenin olmadığı bir vakit, otur sebebini sor. Elbet içini dökecektir.
  • Akinau kullanıcısına yanıt
    mi ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: Chupacobra

mi ayrı

ayirmak olmaz bizde

• yaramı deştin kardeş. benim babam da böyleydi. psikolojimi çok bozdu. en gıcık olduğum tarafı ise, dışarıdaki insanlara kedi gibi davranırdı, evde aslan kesilirdi. babamızdır dedik, önümüze ekmeğimizi getiriyor dedik, sustuk içimize attık ama kafa tırladı işte. yine de babandır o, boşver, hasta olarak gör. hasta bir insana nasıl kızamazsın, babana da o gözle bak.
  • öyle yapıyorum hocam alıştım artık dinlememeyi öğrendim duymuyorum artık ne söylerse

• yumurtaya bile laf ediyorsa o evde işin yok kardeş
  • O sana evlat gibi davranmıyorsa sende ona baba gibi davranmayacaksın. Herkes baba baba tutturmuş yemişim babanızı bu dünya sizin size değer vermeyenlere saygı duymak zorunda değilsiniz. Sana en çok değer vermesi gereken kişi o iken böyle davranıyorsa ilk atarının zamanı gelmiş demektir. Ciddiyim bu konuda öyle şeye gelemem yok senin babanmış bilmem neymiş o benim babam diye ben onun pisliğini çekmek zorunda değilim. Şimdi diyeceksiniz işte babanı kaybetmeden anlamazsın yok değerini sonradan anlarsın o senin baban olsun filan asla böyle bi hataya düşmeyin. O sizden aciz se onun acizliğiyle yaşamak zorunda değilsiniz. Kendinizi ezdirmeyin. O bu dünyadan göçüp gittiği zaman size ne bırakacak? Ona muhtaç olmayın, siz başkalarına muhtaç olmayın. Değerinizin bilinmesini sağlayın.
  • konuşmak bir işe yaramıyor, biz kaç kere konuştuk, bir iki gün normalleşti, sonra yine başladı

dışardaki insanlara da atarlansa, onlara da laf soksa. tamam diyecem, bunun tabiatı böyle, bana 24 saat atarlansın

ama dışarda kedi evde aslan olunca, çok sinir bozuyor. yalnız değilsin kardeş takma, okulunu bitirir kendi işini gücünü kurarsın, sonra bayramdan bayrama görürsün benim gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.