Şimdi Ara

BABAM BENİ DÖVDÜĞÜ İÇİN EVE POLİS GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaşlar ben varım o, Erdal... babamla aramız biraz kötü.. Doğduğumdan beri evde huzuru kalmadı, kel kaldı, karısı vefat etti, ki bundan babamı suçluyorum, güya döverek öldürdü yahu kavga karı kocanın sigortasıdır evin nazar boncuğudur neyse ben 18 yaşına geldim, reşit olunca bi havalara girdim falan ama daha adam olamadım, en son 15 yaşında evden kaçmıştım güya ondan bıkmıştım rahat etmiştim geçen gün geri geldim... evde oturuyordu ve her zaman ki gibi haberleri izliyordu yine çatışma falan yaşanmış morali ve siniri bozuk kapıdan bir kafa gözüktü (gece konduda yaşıyor evinin kapısı yok bahçe kapısı var) bir baktı bu ondan olduğuna inanmadığı ben... dedim "ben geldim baba" dedi "niye geldin lan it" ben bozuldum tabi beni başından defetmek için "git çay koy" dedi bu arkama döndüm söylene söylene mutfağa girdim "yıllar sonra gelmişiz şu muameleye bak, gram düzelmemiş.." falan diye kalktı beni enseden tutup duvara çarptı bu yere yığıldım tabi yerde beni tekmelemeye başladı ben "baba dur, yapma, dur" diyordum acı içinde ama dinlemedi gözü dönmüştü artık yerdeyken boğazıma sarıldı "bir daha söylenirsen seni gebertirim, TAMAM MI" ben cevap vermeden kalktım evden çıktım gittim bu kadar kolay olacağını düşünmüyordu sonra ertesi gün kahvaltı yaparken benim kafa yine içeri uzanmış ona bakıyorum dedi ben doymamışım herhalde tam yanıma geldi bi baktı dışarda iki polis onu tutukladılar ben it polis çağırmışım evde şiddet görüyorum diye sizce ne yapmalı babam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 24 Temmuz 2015; 17:52:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool story bro

• Hacı sen mi onu dövdün o mu seni o kadar Karışık anlatmışsın ki

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dat troll

• sen ygs türkçede 5 net yapamassın, anlatım bozukluğuna örnek bir paragraf gibi olmuk aşırı fake

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca90

sen ygs türkçede 5 net yapamassın, anlatım bozukluğuna örnek bir paragraf gibi olmuk aşırı fake

Bir konu var çocuğumu dövdüm polis geldi diye o konuyu trolledim ama sen olaydan çok uzak kalmissin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.