Şimdi Ara

Babam Alkolik Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar babam her gün aksam iciyor sabah ayik aksam gemisi kayık yani bı insanın alkolik olup olmadıgını nerden anladın derseniz her aksam iciyo ve içmedimki diyo şimdi bu adam nerde nasıl tedavi olur yani tedavi nerede yapılır nerde randevu almam gerekir?

• bırak kafası güzel yaşasın, size zararı yoksa elleşmeyin.
  • aynen zararı yoksa elleşme
  • İnsan hep icerse toplum önünde düşer ve ayyas lakabını alır ki babam aldı bunu çünkü rakı görünce bitirene kadar birakmiyo illaha bitecek is yerinde dahi iciyo
  • Baban ile konuşmayı dene durumu anlat onu böyle görmek istemedğini söyle.....
  • Hort.
    Aynı durumdayım evdede huzursuzluk çıkarıyor babam kaç kere kavga ettik kavga etmekde istemiyorum annem daha çok üzülüyor diye saçma sapan manalar çıkarıyor cümlelerden , içiyor içiyor içmedimki diyor yardım edin çok kötü durumdayım hep bir rahatsızlık hep bir huzursuzluk içimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Hort.
    Aynı durumdayım evdede huzursuzluk çıkarıyor babam kaç kere kavga ettik kavga etmekde istemiyorum annem daha çok üzülüyor diye saçma sapan manalar çıkarıyor cümlelerden , içiyor içiyor içmedimki diyor yardım edin çok kötü durumdayım hep bir rahatsızlık hep bir huzursuzluk içimde.

eve para getiriyosa , şiddet falan yoksa bırak içsin adam boşver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Hort.

Maddi sıkıntımız yok allaha şükür ama herşey para getirip getirmemesi değil bende çalışıyorum anneminde maaşı var onun getirdiği paraya ihtiyacımız yok yani.
    Boşverle olsa keşke annem kanser hastalığı geçirdi ondan sonra psikolojik çöküntü yaşadı bir süre hala düzeldiğini düşünmüyorum onun üstüne ilaçlardan yan etkilerden şeker,kalp,tansiyon,troid gibi hastalıklar ortaya çıktı hepside sinir ve stres yapan hastalıklar ve sinir stres durumunda yükselip hayati risk yaratabilecek hastalıklar ve olduda 2 kere ambulansla hastaneye kaldırmak zorunda kaldık annemi şekeri olmuş 600 tansiyonu olmuş 25-18 babama anlatıyorum durumu sus artık tartışmayın diyorum diyorki duygu sömürüsü yapmayın annem orda oturmuş titriyor hala diyor duygu sömürüsü annemde dediğim gibi aşırı sinirli oluyor her koşulda cevap vermeye devam ediyor ayıramıyorum anneme çok düşkün birisiyim birgün bir şey olucak felç olucak,kör olucak ondan korkuyorum öyle bir şey olursa yemin ederim babamı öldürürüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Hort.

Maddi sıkıntımız yok allaha şükür ama herşey para getirip getirmemesi değil bende çalışıyorum anneminde maaşı var onun getirdiği paraya ihtiyacımız yok yani.
    Boşverle olsa keşke annem kanser hastalığı geçirdi ondan sonra psikolojik çöküntü yaşadı bir süre hala düzeldiğini düşünmüyorum onun üstüne ilaçlardan yan etkilerden şeker,kalp,tansiyon,troid gibi hastalıklar ortaya çıktı hepside sinir ve stres yapan hastalıklar ve sinir stres durumunda yükselip hayati risk yaratabilecek hastalıklar ve olduda 2 kere ambulansla hastaneye kaldırmak zorunda kaldık annemi şekeri olmuş 600 tansiyonu olmuş 25-18 babama anlatıyorum durumu sus artık tartışmayın diyorum diyorki duygu sömürüsü yapmayın annem orda oturmuş titriyor hala diyor duygu sömürüsü annemde dediğim gibi aşırı sinirli oluyor her koşulda cevap vermeye devam ediyor ayıramıyorum anneme çok düşkün birisiyim birgün bir şey olucak felç olucak,kör olucak ondan korkuyorum öyle bir şey olursa yemin ederim babamı öldürürüm.

Sende ic yani beraber icin babanla daha az icmis olur.Hatta sen ondan daha fazla icerek onun hic icmemesini bile saglayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dışarda arkadaşlarıyla içer hep evde içmez hiç zaten ben içsem yarısını o eksik kalan kısmını alır gene içer,illaki yürüyemeyecek kadar içecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.