Şimdi Ara

Babalar Günü İçin TV Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta sonu BABALAR GÜNÜ için babama bir hediye almak istiyorum,
    Televizyon düşünüyorum evde 55 ekran var ama ben almışken şöyle en az 70 ekran (72 veya 84 daha iyi olur)
    DVD kaydeden vb özellikleri olan bir TV iyi olur önereceğiniz bir model var mı?
    Benim incelediğim ve düşündüklerim

TELEFUNKEN TF2830MDVD 70 EKRAN DVD VE KART OKUYUCULU TELEVİZYON
    İlgili Linkhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153808&productid=evteltf2830mdvd#tablnk
    564,04 YTL

SONY 29CS60 72 EKRAN TELEVİZYON
    İlgili Link http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17220&productid=evsony29cs60
    1.100 YTL

PROFİLO 184STMG 84 EKRAN TELEVİZYON
    İlgili Linkhttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=154557&productid=evprof184stmg84
    741,04 YTL

BEKO T982 SXS SÜPER FLAT 81 EKRAN (16:9) TELEVİZYON
    İlgili Linkhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17158&productid=evbekot982sxs
    772,90 YTL

TV ler konusunda çok fazla bilgim yok yukarıdakilerin farkındaysanız DVD kaydedicisi vb özellikli olanı yok sitede bulamadım
    ama netten almak zorundayım evim bana çok uzak ... farklı bir model ve site önerirseniz de iyi olur
    para çok da önemli değil ...

• sewdali amca demek baba yarısı demek bi 55 de bana alsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyes_of_black

sewdali amca demek baba yarısı demek bi 55 de bana alsana

bilader baba yarısı oluyosan sana 37 ekran alması lasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogocan -- 14 Haziran 2006; 20:11:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyes_of_black

sewdali amca demek baba yarısı demek bi 55 de bana alsana

Bunuda hemen geyiğe döktünüz ya helal olsun

Ciddi olarak bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • sevdalı arkadaşım adını bilmiyorum kusura bakma istanbulda isen cevahirde ep center çok güze indirim var beni fikrimi sorasan şöyle 84 ekran al derim marka olarak sakın vestel alma derim.
  • Babalar günü ne zaman acaba
  • bravo yani 18 haziran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir gün herkes BABA olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

sevdalı arkadaşım adını bilmiyorum kusura bakma istanbulda isen cevahirde ep center çok güze indirim var beni fikrimi sorasan şöyle 84 ekran al derim marka olarak sakın vestel alma derim.

Arkadaşım malesef İstanbul'da değilim zaten batıda olsam direk bayiden alır geçerim
    ama değilim o yüzden netten almam gerekiyor

quote:

Orjinalden alıntı: patella

Bir gün herkes BABA olacak

Hayatta en mutlu olduğum an AİLEMİ mutlu gördüğüm andır

• quote:

sevdalı arkadaşım adını bilmiyorum kusura bakma istanbulda isen cevahirde ep center çok güze indirim var beni fikrimi sorasan şöyle 84 ekran al derim marka olarak sakın vestel alma derim.
    vesteli niye önermiyosun biraz acabilirmisin? Biz de almayı düsünüyoruz ama fikir edinmek lazım.
  • quote:

o dedıgın yer super bı yer ya cewahırı ztn geze geze bıtıremıyorum oraya gırıp cıkamıyorum kılıt bı yer yanı ama gusell
  • Bir koşu bandı al kardeş nabican aptal kutusunu biraz egzersiz yapsın evdekiler...
  • NEYSE karne öncesi biraz yumuşatmış oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Bir koşu bandı al kardeş nabican aptal kutusunu biraz egzersiz yapsın evdekiler...

Babamın tek eğlencesi o malesef ki akşam dükkanı kapatıyor maçtır , filmdir öyle idare ediyor
  • Almışken Plazma al bi hayra geçsin bari.. Boşu boşuna eski teknolojiye para yatırma. Ama illa yatıracaksan tabii ki tavsiyemiz SONY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.