Şimdi Ara

babaannem bize kafayi yedirtcek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir babaannem var allah dusmanin basina vermesin boyle simsiyah giyinir 90 yasindadir ve durmadan beddua eder. Babam onu gider koyden evimize getirir deger verir yemegini verir sever anne bana dua et islerim icin der etmeeemmm der.

Gider sohbet ediyim derim bana der iste baban bi laf etti gece uyuyamadim hakkimi helal etmem ona kimseye etmem gelinlerede etmem diyor. Babamin konusmalarini hep duydum yani bisi dedigide yok

Gelinleri annem filanda ne isterse yapar ama o bedduadaan baska bisi yapmaz. Gitsen konussan sana saatlerce gecmisi anlatir gelinlerin cocuklarinin soylediklerini oylee carpitarak anlatirki iftira atar resmen insanlara

Babamin isleri kotuye gitmeye basladi her an trilyonlarca zarara ugrayabiliriz allah korusun korkuyorum ama halen babanem oturur ah eder. Arkadaslar kafayi yicem bir insan bu kadarmi kotu olabilir ya.. sizinde varmi boyle babaaanneniz annaneniz varsa soyliyinde tek olmadigimi goriyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimki cok sirindir. Cok severim, o da beni sever. Bana hep dua edermis, sagolsun. Keske alzheimer olmasaydi, beni hala hic unutmadi ama beni uzuyor

Edit: benimki aciktir, sadece disari cikarken bir basortusu takar ama o da eski turk filmlerinde gordugumuz gibi, yani sadece kafanin on tarafi acik kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 17 Eylül 2013; 17:13:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

Benimki cok sirindir. Cok severim, o da beni sever. Bana hep dua edermis, sagolsun. Keske alzheimer olmasaydi, beni hala hic unutmadi ama beni uzuyor

Edit: benimki aciktir, sadece disari cikarken bir basortusu takar ama o da eski turk filmlerinde gordugumuz gibi, yani sadece kafanin on tarafi acik kaliyor.

Gecmis olsun kardesim.. uzuyor derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

Arkadaslar bir babaannem var allah dusmanin basina vermesin boyle simsiyah giyinir 90 yasindadir ve durmadan beddua eder. Babam onu gider koyden evimize getirir deger verir yemegini verir sever anne bana dua et islerim icin der etmeeemmm der.

Gider sohbet ediyim derim bana der iste baban bi laf etti gece uyuyamadim hakkimi helal etmem ona kimseye etmem gelinlerede etmem diyor. Babamin konusmalarini hep duydum yani bisi dedigide yok

Gelinleri annem filanda ne isterse yapar ama o bedduadaan baska bisi yapmaz. Gitsen konussan sana saatlerce gecmisi anlatir gelinlerin cocuklarinin soylediklerini oylee carpitarak anlatirki iftira atar resmen insanlara

Babamin isleri kotuye gitmeye basladi her an trilyonlarca zarara ugrayabiliriz allah korusun korkuyorum ama halen babanem oturur ah eder. Arkadaslar kafayi yicem bir insan bu kadarmi kotu olabilir ya.. sizinde varmi boyle babaaanneniz annaneniz varsa soyliyinde tek olmadigimi goriyim..

Bu yaşta bu tür durumlar normal hoş karşılayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ENBÜYÜKTÜRKATATÜRK

quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

Arkadaslar bir babaannem var allah dusmanin basina vermesin boyle simsiyah giyinir 90 yasindadir ve durmadan beddua eder. Babam onu gider koyden evimize getirir deger verir yemegini verir sever anne bana dua et islerim icin der etmeeemmm der.

Bu yaşta bu tür durumlar normal hoş karşılayın.

Hocam bizde hos karsilamaya calisiyoruz ama kadin 90 yasinda milletin arasini bozma niyetinde huzurumuzu kaciriyor. Bir suru yasli insan goruyorum hepsi pamuk gibi benim babanem niye boyle anlayamiyorum

• Geçmişin intikamını alıyor aklınca. Yok o çektirmiş yok bu şunu yapmış da. İşte küçük insanların tek meşgalesi
  • Benim babaannem de sürekli dedikodu yapar , millete giydirir.Çok üşengeçtir.Yok su getir bunu getir falan der.Her şeye karışır.Parayı çok sever.Milletin harcamaları hakkında yorum yapar falan.Fakat saygı göstermek lazım hiç tartışma yaşanmadı aramızda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üzüyor anlaminda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.