Şimdi Ara

Baba parasi ile konsol alanlar Fan Club

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar bu forumda baba parasi ile konsol alanlara karsi ciddi bir tepki var. Oncelikle ben 28 yasindayim. Daha once ogrenci oldugum ve alabilecek durumum olmadigi icin Commodore, Amiga, Sega Master System, Sega Mega Drive, Nintendo Entertainment System, Snes, Nintendo Gameboy, Sega Game Gear, Sony Playstaion konsollarini ve nice Pc yi babamin parasi ile aldim. Daha sonra okulu bitirip ise girince kendi paramla Ps2, Ps3 ,Psp ve Xbox 360 aldim. Okul caginda insanlarin babasinin parasindan baska konsol alma yollari var midir? Bayramlarda alinan harcliklar baba parasi statusunde midir? Bir insanin babasina konsol aldirmasi ayiplanacak birseymidir? Bu konuda bunlari tartismak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 22 Haziran 2009; 22:49:45 >



  • Sanki baba parasıyla ev geçindiriyoruz

    Konsol oynama yaşı sanki +25 sanki bir ev bir araba bu :D

    20 yaş ve altı henüz okuduğu ve para kazanamadığı için konsol alamaz baba parası ile olursa ayıp olur

    Hey Allahım :D.Bence bu fan club'ı açmana hiç gerek yok herkes neyin ne olduğunu iyi biliyor zaten hocam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KAKÁ

    Sanki baba parasıyla ev geçindiriyoruz

    Konsol oynama yaşı sanki +25 sanki bir ev bir araba bu :D

    20 yaş ve altı henüz okuduğu ve para kazanamadığı için konsol alamaz baba parası ile olursa ayıp olur

    Hey Allahım :D.Bence bu fan club'ı açmana hiç gerek yok herkes neyin ne olduğunu iyi biliyor zaten hocam

    Son zamanda gerek yorumlarda gerek imzalarda bu konu ile artan tepkilere karsi bu konuyu acma geregi hissettim. Genc yastaki insanlari cok basmakalip laflarla linc etmek isteyenlerin mantikli teorilerle gelmesini bekliyorum. Yoksa bahsedilenler Muslum Baba nin meshur '' Kavga etmeye adam oldurmeye hazirim ama cinayet isleyemem'' repligi kadar mantikli oluyor.




  • O imzanın hangi şahısa ait olduğunu ben biliyorum zaten bu konuyu onla konsolc.ular.com'da tartıştık.

    Dh'da xbox fanboyları bu arkadaşı zamanında çok sinirlendirdiği için bu da hırs yapmış böyle bir imzaya başvurmuş hepsi bu kadar

    Halbuki diğer sitede de dedim o imzada yazanları görünce aksine xbox 360 aşkım daha da depreşiyor diye
  • ben baba parasıyla almadım
    bir kısmı birikim bir kısmı devlet ana
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 12henry14

    ben baba parasıyla almadım
    bir kısmı birikim bir kısmı devlet ana

    Bursumu aldigim gun hop Teknosa diyosun
  • Başlık çok saçma, tepki imzalara olması lazım. Adam evini arabasını bile imzasına yazar olmuş. Böyle yaparakta hava atmaya çalışıyor, birşeyler yapmaya çalışıyor. Sistemimler için sistem paneli var imzaysa senin forumda ki neredeyse kimliğindir. Benim kimliğinde hiç olmayan şeyleri imzaya yazıp hava atanlara tepkidir.
  • baba parasıyla aldığı arabayla kızlara sınıfa hava basacak bir karakter olmadıkça baba parasıyla konsol alınmış pc alınmış birşey değil bunlar.

    naspsın öğrenciyse suç mu babasının evinde kalmıyor mu annesinin hazırladığı yemekleri yemiyor mu bunlara gelince baba parasıyla oluyor iş konsola gelince baba parası. onu diyen zihniyet çok düşünüyorsa bir zahmet üniversiteyi bıraksın işe girsin yada üniversiteye gidip biyandan da çalışıp babasından da yemek yemesin evinde de konaklamasın yada kaldığı müddetçe babasına para ödesin. oldu mu? hayır biz daha amerikan ailesi olmadık ölmedik o kadar . baba-anne adındaki vasıflara sahip olan insanlar normal şartlarda çocuklarına müşteri gözüyle fazlalık para harcayan biri gözüyle bakmazlar.

    babamdan birşey istiyorsam parası varsa normal şartlarda verebilmeli ben de aldığı şeyin kıymetini bilerek babama saygı duymalıyım.

    benim babam öyle para vermez almaz da çünkü onun hiçbrzaman parası olmadı yeter ki o sigara içebilsin ben otostop da çekerim. üniversiteye giden ve aynı zamanda kolejde öğretmenlik yapan kardeşim zaman geldi benim üniversiteye gidiş biletimi ödemiştir hatta aldığı maaşla taksitle ps3 bile aldı ekran kartım bozulmuştu onu alablirmiyiz dedim aldık.onun nerden baksan 2000 liiralık hakkı geçmiştir bana . okul harcımı bile ödedi yazık 400 küsür lirayı. hepsini not ettim iş sahibi olunca hepsini son kuruşuna kadar zevkle gururla ödeyeceğim her ne kadar kendisi boşver dese de.

    xboxı devletin verdiği öğrenim kredisiyle almıştım biriktirerek.




  • Ben dayı parası ile aldım giremezmiyim
  • Arkadaşlar lütfen daha mantıklı ve makul konuların paylaşımını yapın, bırakın da isteyen istediği kişinin parasıyla yada kendi parasıyla alacağını alsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.