Şimdi Ara

BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
23
Favori
26.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızın karnına bi tekme att çocuk düşer hadi bb.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spetsnaz.

Bu ne laynnnnn sandalyeden düştüm yuh lan rezil oldum millete

• Kızın psikolojisine bağlı olarak gecikiyor. Eğer kızda korkuyorsa gecikir. En etkili unsur çünkü psikoloji. Bizimkisi 20 gün gecikmisti. Sıkıntı yok. Ama durumunu anlıyorum, çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın psikolojisine bağlı olarak gecikiyor. Eğer kızda korkuyorsa gecikir. En etkili unsur çünkü psikoloji. Bizimkisi 20 gün gecikmisti. Sıkıntı yok. Ama durumunu anlıyorum, çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

hahahaha

inşallah ikiz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Allah analı babalı büyütsün, umarım çocuğunuz size çekmez

• Babalar gününüzü kutlarız.

İmza: Durex
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

Meyan? Geri çekemedin?

Meyan 2

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Lütfen dalga gececekler yazmasın gercekten rica ediyorum arkadaslar elim ayagım titriyor sadece okuyun yardım edebilecek varsa etsin lütfen.

Direk söze giriyorum beyler. Birbirimizi seviyoruz fakat bir çok sorun yaşayınca sevgili olmamaya karar verdik fakat buluşuruz 2-3 ayda bir (Kendisi Antakya'da oturuyor). Sık görüşemiyoruz ve fazla konuşmuyoruz kendisi üniversiteye 3 yıldır hazırlanıyor bu sene baya yüklendi ve bende bu sene sıkıntılı bi süreç geçirdim lisede son yılımdı staj vs. her neyse ben Ankara'ya gidecektim ve buluşmaya karar verdik güzel vakit geçirdik ama sanırım fazla kapıldık nasıl oldu bilmiyorum kendimi öldürecem resmen gecenin bu vakti mesaj attı 1 haftadır gecikti diye arastırdım 1 hafta baya geç yaşına göre sanırım baba olacam ne yapacağımı bilmiyorum daha 20 yaşındayım kızda 22 ve ailem öğrenirse biterim. Test yapacak yarın eğer pozitif çıkarsa ne yapacam bilmiyorum gerçekten beynim durdu resmen hayatımın hatasını yaptım.

Zina Haramdır. Yaparken hiç mi Düşünmedin Günahtır diye . Yaparken bize sormadığın için yaptıktan sonrada katlınıcaksın

• Yav işin zevkini şusunu buşunu geçtim, madem prezervatifsiz yapacaksın, kendini tutamıyorsun yapmayacaksın arkadaş. Hiç mi anlamıyorsunuz geldiğini? Ondan sonra böyle ağlayın.
  • Konuya bakarken huzunlendim lan

• quote:

Arkadaşlar hamileyse doğurmama gibi bir ihtimal var mı ne yapmak lazım illa doguracak mı bir çıkar yolu yok mu.

karnına tekme at sonrada boşluğuna uçan kafa at düşür çocuğu
  • quote:

Lütfen dalga gececekler yazmasın gercekten rica ediyorum arkadaslar elim ayagım titriyor sadece okuyun yardım edebilecek varsa etsin lütfen.

Direk söze giriyorum beyler. Birbirimizi seviyoruz fakat bir çok sorun yaşayınca sevgili olmamaya karar verdik fakat buluşuruz 2-3 ayda bir (Kendisi Antakya'da oturuyor). Sık görüşemiyoruz ve fazla konuşmuyoruz kendisi üniversiteye 3 yıldır hazırlanıyor bu sene baya yüklendi ve bende bu sene sıkıntılı bi süreç geçirdim lisede son yılımdı staj vs. her neyse ben Ankara'ya gidecektim ve buluşmaya karar verdik güzel vakit geçirdik ama sanırım fazla kapıldık nasıl oldu bilmiyorum kendimi öldürecem resmen gecenin bu vakti mesaj attı 1 haftadır gecikti diye arastırdım 1 hafta baya geç yaşına göre sanırım baba olacam ne yapacağımı bilmiyorum daha 20 yaşındayım kızda 22 ve ailem öğrenirse biterim. Test yapacak yarın eğer pozitif çıkarsa ne yapacam bilmiyorum gerçekten beynim durdu resmen hayatımın hatasını yaptım.

kardeş 1 haftadan bişey olmaz olsada kürtaj diye bişey var oda olmazsa hayırlı olsun. 25 temmuzda kızım oldu babalıkta öyle kötü bi durum değil. merak etme kız hepsini düşünüyodur.

• Yine iki dakikalık zevk için doğmamış bir çocuğun yaşama hakkı elinden alınacak

• quote:

kardeş 1 haftadan bişey olmaz strestende olabilir sıcaktanda olabilir.. hadi diyelim oldu kürtaj diye bişey var oda olmazsa hayırlı olsun. daha 5 gün önce kızım oldu babalıkta öyle kötü bi durum değil. merak etme kız hepsini düşünüyodur. yada sana dümen yapıyordur. ciddi bi durum olacağını sanmıyorum.

• Korunacaktınız, bu kadar basit.
  • Ne kadar meshebi geniş insanlar varmış.. Vay canına ..

Konu sahibine ; birşey olmaz bak dalgana ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

quote:

quote:

Adet düzensizliği yokmuş, 21 temmuzda oldu, prezervatif kullanmadığım için sürtünme oldu ama o şekilde de hamile kalma riski varmış.

Öncelikle "dalga geçilmesin, ben ciddiyim" diyorsan konuyu yanlış yere açtığını bil.

Birbirinizi seviyormuşsunuz madem. Çocuk olunca daha çok seversiniz. 3 yıldız üniversiteye hazırlanıyorsa bıraksın işe girsin en azından ilerisi için para biriktirsin. Prezervatif kullanmamayı, sürtünmeyi biliyosun ama baba olmayı bilmiyosun demek. Ayrıca kız 22 yaşında sen 20 yaşındasın. Buda Cool Story özelliğine +5 ekler. Tabi 22 yaşındaki kızın sana vermesi için tipini de görmek lazım. O yüzden "No SS No Güven"

Sürte sürte çocuk yaptığınız için ismini sürtük koyabilirsin.

BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM.

quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

Lan hepinizde hemen kürtajı yol göstermişsiniz. Birinizde dememişki ; kızın bakireliği güme gitti diye. Birader nasıl bir tipsiniz siz. Ya evlenemezseniz ? Ne olacak o kız çocuğu ? O bekareti almanın büyük yükleri var kaldıramazsın. Nikah ile onu yapmalıydın ve şu anda kız da sende zinaya düştünüz. Hamileysede aldırma birinci moku yedin ikincisini bari yeme.

Onun bedeni onun kararı
     BABA MI OLACAM SİMDİ | KONU CİDDİ ( AGLAMAK UZEREYİM) - REGL BAŞLADI KURTULDUM.

Kardeşim ne alaka 20 yaşında bir erkeğe 22 yaşnıda kız verince CSB

18 yaşındayım 20 yaşında kızla birlikte oldum şuan 21 yaşında kızlada flört ediyorum onunlada ramazan bitinice birlikte olucam yaş konusuna cok takılıyorsunuz .

• Ulan millet olarak abazalıkta üstümüze yok ama sonra hadi ben kaçanzi Kıza moral ver, kurtaj yaptır, baba ol öyle böyle yap demek için girmedim. Böyle sürtmeyle hamile falan kalacagını sanmıyorum. Bu geçikme kızların ayy ben hamile kaldım psikolojisi içine girmelerinden oluyor genelde. Eğer durum sandığım gibi değilse yani kız hamileyse o zaman babalık vasıflarını sorumluluklarını hacı amcalardan öğrenmeye başlarsan iyi olur ilerde sıkıntı çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Kardeşim ne alaka 20 yaşında bir erkeğe 22 yaşnıda kız verince CSB

18 yaşındayım 20 yaşında kızla birlikte oldum şuan 21 yaşında kızlada flört ediyorum onunlada ramazan bitinice birlikte olucam yaş konusuna cok takılıyorsunuz .

Nick Mesaj uyumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMachine -- 30 Temmuz 2012; 17:03:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.