Şimdi Ara

Baba Aşağılaması YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler babam beni liseye geçtiğimden beri derslerimden dolayı aşağılar sürekli bilgisayar yüzünden bu haldesin bilgisayara falanda söver(ki o nedenle değil) senin arkadasların çalısıyo sen oturuyosun diyor sürekli ama bende bıktım bende sürekli cevap veriyorum bağırısıyoruz buda canımı sıkıyor gerçekten Şimdi sizden bi ricam var bana bi tavsiye verin babam beni bu şekilde aşağılamasın birdaha canıma tak dediği için buraya yazıyorum cidden. LÜTFEN TROLLEMEYİNİZ

%100 facebook garantili çalışıyor

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

İyiliğin için söylüyor eğer bilgisayar başında fazla kalıyorsan haklı.

Allah seni bana nerden verdi basıma bela oldun demesidemi haklı evdeyken bilgisayarda yım napıyım yani bir gitar bide o eğlendiriyo evde

Orijinalden alıntı: Eversince

Sen de onu aşağıla. O komşunun çocuğu sınavda şu kadar puan yapmış diyorsa sende o çocuğun babası uzman doktor ama felan de.

%100 facebook garantili çalışıyor

Ben bunu en son denediğimde muhteşem bir dayak yemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban haklı tabi hem derslerine calısmıyosun okula bos gidip geliyosun,hem de calısmayıp pc basında bi yerleriní büyütüyosun babana nasıl cevap verirsin bu durumda?utanman lazım kendinden,ailen senden utanmak yerine senle gurur duysun,düsün bi kere sen karneyi getirdiğnde kac kisi annene babana sizin oğlanın karne nasıl diye soracak ailen utanıp sıkılacak ama senin umrunda değil tabi git babana bağırmaya devam et hayırsız evlat...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Baban haklı tabi hem derslerine calısmıyosun okula bos gidip geliyosun,hem de calısmayıp pc basında bi yerleriní büyütüyosun babana nasıl cevap verirsin bu durumda?utanman lazım kendinden,ailen senden utanmak yerine senle gurur duysun,düsün bi kere sen karneyi getirdiğnde kac kisi annene babana sizin oğlanın karne nasıl diye soracak ailen utanıp sıkılacak ama senin umrunda değil tabi git babana bağırmaya devam et hayırsız evlat...

Bana insan gibi tavsiye vermiyorki istediği seyleri yapmayınca hakaret ediyor şerefsiz gerezekalı gibi ayrıca çok yardımcı oldun cidden

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

quote:

Baban haklı tabi hem derslerine calısmıyosun okula bos gidip geliyosun,hem de calısmayıp pc basında bi yerleriní büyütüyosun babana nasıl cevap verirsin bu durumda?utanman lazım kendinden,ailen senden utanmak yerine senle gurur duysun,düsün bi kere sen karneyi getirdiğnde kac kisi annene babana sizin oğlanın karne nasıl diye soracak ailen utanıp sıkılacak ama senin umrunda değil tabi git babana bağırmaya devam et hayırsız evlat...

Bana insan gibi tavsiye vermiyorki istediği seyleri yapmayınca hakaret ediyor şerefsiz gerezekalı gibi ayrıca çok yardımcı oldun cidden

Liseye gecmişsín bi de dadılık mı yapsın adam sana?artık bilincli bi insansın sorumluluklarıını yerine getir su durumda baban evden atsa yíne haksızsın o yüzden babanın gözüne girmeye calıs,derslerine odaklan babana baba ben de senle ise yardıma gelmek istíyorum de ayrıca babanın kıymetini bil coğu baba senin gibí evlada bu kadar katlanmaz verir sanayiye sen de orda öğrenirsIn aklını basına topla bi an önce

• quote:

Beyler babam beni liseye geçtiğimden beri derslerimden dolayı aşağılar sürekli bilgisayar yüzünden bu haldesin bilgisayara falanda söver(ki o nedenle değil) senin arkadasların çalısıyo sen oturuyosun diyor sürekli ama bende bıktım bende sürekli cevap veriyorum bağırısıyoruz buda canımı sıkıyor gerçekten Şimdi sizden bi ricam var bana bi tavsiye verin babam beni bu şekilde aşağılamasın birdaha canıma tak dediği için buraya yazıyorum cidden. LÜTFEN TROLLEMEYİNİZ

Seni aşağiladigi icin mi canina tak etti?benim babam gibi bir baban olsaydi intihar ederdin ciddiyim

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

quote:

Beyler babam beni liseye geçtiğimden beri derslerimden dolayı aşağılar sürekli bilgisayar yüzünden bu haldesin bilgisayara falanda söver(ki o nedenle değil) senin arkadasların çalısıyo sen oturuyosun diyor sürekli ama bende bıktım bende sürekli cevap veriyorum bağırısıyoruz buda canımı sıkıyor gerçekten Şimdi sizden bi ricam var bana bi tavsiye verin babam beni bu şekilde aşağılamasın birdaha canıma tak dediği için buraya yazıyorum cidden. LÜTFEN TROLLEMEYİNİZ

Seni aşağiladigi icin mi canina tak etti?benim babam gibi bir baban olsaydi intihar ederdin ciddiyim

Zor bişey cidden insanı psikolojik olarak bitiriyor

• benim babayı versek hayata küser la bu

kurban olduğumun yarattığı da sağa sola fırlattığı
  • Tek çocuk musun?

git de biraz kitap oku önemli kitapları oku ama cahil seni adam burda ne paylaşıyor sen ne diyorsun hayırsız evlat dediğin senin gibi olur 18 yaşına kadar o çoçuğa bakmak zorunda babası 18 yaşından sonra ne yaparsa yapar he sen birde şimdi yazarsınki o çoçukta sorumluluklarını yerine getirmiyor dersin demi cahil dürzü seni

• bizimkide böyle yüzüne savurdun mu yersin tekmeyi http://****.com/headshot.swf aynen bu şekil

Orijinalden alıntı: Uçan Terlik

Tek çocuk musun?

Abim var hocam onlada son zamanlarda sıkıntışıyızda onunla küssekde çok sürmez

Orijinalden alıntı: Iki-Ryo

quote:

git de biraz kitap oku önemli kitapları oku ama cahil seni adam burda ne paylaşıyor sen ne diyorsun hayırsız evlat dediğin senin gibi olur 18 yaşına kadar o çoçuğa bakmak zorunda babası 18 yaşından sonra ne yaparsa yapar he sen birde şimdi yazarsınki o çoçukta sorumluluklarını yerine getirmiyor dersin demi cahil dürzü seni

senin yasının iki katı kadar kitap okumusumdur la ben,gerci sen de kesin bu cocuğun aynısı hayırsızın tekisindir o yüzden hemen savunmaya gectin,ulan siz ileride anne babayı huzur evine de atarsınız yazık size

• Sen saygısızlık etme derslerine çalış

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.