Şimdi Ara

B850 Anakarta 5+1 ses sistemi bağlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önce kullandığım anakartın üzerinde 5 adet jak girişi vardı ancak yeni aldığım Rog strix B850e anakart üzerinde sadece 2 adet jak girişi var ve bunlardan biri mikrofon diğeri hoparlör girişi. Logitech x-540 5+1 marka eski bir ses sistemi kullanıyorum ve 3 adet jak kablosu var. Ses sisteminde optik çıkışta yok. Haliyle bu anakartta ses sistemini 5+1 olarak kullanamayacağım. Bu şekilde yeni anakartta kullanırsam sadece 2+1 olarak destekleyecek. Sorum şu. Ben ses sistemimi yeni anakartımda nasıl 5+1 olarak ses kalitesini bozmadan kullanabilirim? İnternette çok araştırdım ancak bir cevap bulamadım. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Benim için önemli bir konu. Ses sistemim gayet yeterli ve memnunum. O nedenle kaldırıp kenara koymak ya da 2+1 olarak kullanmak istemiyorum. Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

Ses sisteminin jak kabloları;

Eski anakartın jak girişleri;

Yeni anakartın (rog strix b850e) jak girişleri;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levo90 -- 13 Mart 2025; 11:11:32 >

• levo90 kullanıcısına yanıt
    Tek çözüm 5.1 yada 7.1 bir ses kartı almak.
    Bütçenize göre ikinci el creative z yada Asus xonar u5 gibi modellere bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.