Bildirim
B550 Asrock Anakart Alınır Mı Acaba?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bizde değil ama yurtdışında tercih edilen bir marka sıkıntı olacağını sanmıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5600-5700x falan kullanacaksan bisey olmaz bence.
Kullanan kişi görüntü alamamış. Aslında orta düşük seviye bir anakart benim ga-z68x-ud7-b3 her ne kadar eski olsada dolu gelen bir anakart.
Ddr4 sistem ve ryzen olduğu için belki alınabilir ama vram konusu biraz problemli. Onarabilirim belki alsam mı bilemedim ancak işlemci ve ram vs bulmam gerekecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu anakart heral,uyguna 5000 serisi bulsan kullanilirda fiyatlari sifirdan farksiz
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-b550m-hdv-amd-am4-ryzentm-future-amd-ryzentm-3-nesil-islemciler-fiyati,1037784325.html
Ryzen 5 5000 serisi ve h serisi alınabilir. Fakat anakart çok çıplak hocam.
Bildiğiniz cıbıldak clio gibi.
Ciplak olsun yuksek tdp islemci almadiktan sonra nolacak, 5800x-5950x falan alirsan dusun.
Hocam ryzenler zaten yüksek tdpli işlemciler apulu olduklarından.
Burada tdp değerinden ziyade işlemcinin çok çekirdek ve tek çekirdek performansı?
Overclock yapan bir insan değilim çok sık, yaparsamda genelde güvenli sınırlarda yaparım.
Orta segment için iyi de sorun şu bu yeni anakartlar eski gigabyte anakartlar kadar dolu gelmiyor.
Am4 ryzende G yazanlarda dahili gpu var,sen duz 5600,5700x alsan kule tipi ile sogutursun isinmaz da oyle,5000 serisi itibariyle bunlarin performansi intelin 12 serisine cok yakin.
Ocla ne degiscek ki %5 anca bisey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X