Şimdi Ara

B522 den B518 e nasıl geçip CWM kurarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil dzo nun 4.0 ını kurmak istiyorum 2.3.5 B522 kullanıyorum 4.0 kurmam için ne yapmam gerekli.3 gündür hiçbişey yapamıyorum.

• B518 e geçmene gerek yok ben b522 üstüne kurdum bisi olmadı sende kur b522 nin üstüne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

B518 e geçmene gerek yok ben b522 üstüne kurdum bisi olmadı sende kur b522 nin üstüne

Hocam nasıl kurdunuz ben pembe ekranda dosya değiştiremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

quote:

B518 e geçmene gerek yok ben b522 üstüne kurdum bisi olmadı sende kur b522 nin üstüne

b522 de pembe ekrana ulaşamassın b522 için önce root olcan sonra root explorer kuracan o programlada cwm kuracan nasıl cwm kuracağını internetten araştırın
    edit:cwm 5.5.0.4 öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Freedom- -- 11 Haziran 2012; 14:45:25 >
  • quote:

quote:

quote:

b522 de pembe ekrana ulaşamassın b522 için önce root olcan sonra root explorer kuracan o programlada cwm kuracan nasıl cwm kuracağını internetten araştırın

Hocam b522'deyim bende bi türlü root olamadım hangi programla olmamız lazım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

quote:

quote:

quote:

Hocam b522'deyim bende bi türlü root olamadım hangi programla olmamız lazım acaba?

googlede ideos x5 runme.bat root diye araştır xda sitesi çıkarsa oraya bak bulursun dosyalarını indir yöntemini söyleyecem sana

• Orijinalden alıntı: oqlahoma

googlede ideos x5 runme.bat root diye araştır xda sitesi çıkarsa oraya bak bulursun dosyalarını indir yöntemini söyleyecem sana

Hocam yöntemi biliyorum doomlord'la denedim kaç kere teli yeniden başlatıyor superuser gelmiyor bi türlü anlamdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

Hocam yöntemi biliyorum doomlord'la denedim kaç kere teli yeniden başlatıyor superuser gelmiyor bi türlü anlamdım

Alıntıları Göster
    telefon yeniden beşlayınca usb den çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Freedom- -- 11 Haziran 2012; 15:09:32 >
  • Hallettim sorunu teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.