Şimdi Ara

B12 Ve Balık Yağı Hapı Birlikte Kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
13.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok zorlu bir sınav dönemine girmek üzereyim. Hem kendimi zinde hissetmek hemde daha dikkatli olmak adına hergün sabahları 1er tane Benexol B12 ve Seven Seas PULSE Balık yağı haplarından içsem bir yan etkisi yada zararı olur mu? Kilo alma yada ne bilim farklı etkileri. İkisini birlikte içmeyi düşünüyorum ama.

Deneme sınavlarında çok ufak dikkatsizliklerden kolay soru kaçırıyorum. En çok bu sorunuma iyi gelmesini umuyorum.

Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Yada tavsiye üzerine bu haplardan bana iyi gelecek olanı da seçip onu kullanabilirim. Cevaplarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@R!$ -- 19 Mayıs 2012; 12:23:40 >

B12 ve Balık Yağı Hapının Birlikte Kullanımı

B12 vitamini ve balık yağı, sağlık için gerekli iki önemli besindir. Birlikte kullanıldıklarında çeşitli faydalar sağlayabilirler.

Balık Yağı ve B12 Aynı Anda Kullanılır mı?

Evet, balık yağı ve B12 vitamini aynı anda kullanılabilir. İkisi de suda çözünür vitaminlerdir, bu nedenle vücutta depolanmazlar ve düzenli olarak alınmaları gerekir.

B12 ile Balık Yağı Aynı Anda Kullanılır mı?

Evet, B12 vitamini ve balık yağı aynı anda kullanılabilir. Balık yağı, B12 vitamini emilimini artırmaya yardımcı olan omega-3 yağ asitleri içerir.

B12 ve Omega 3 Aynı Anda Kullanılır mı?

Evet, B12 vitamini ve omega-3 yağ asitleri aynı anda kullanılabilir. Omega-3 yağ asitleri balık yağında bulunur ve B12 vitamini emilimini destekler.

Balık Yağı B12 Yükseltirmi?

Hayır, balık yağı B12 vitamini seviyelerini yükseltmez. Bununla birlikte, omega-3 yağ asitleri B12 vitamini emilimini artırabilir, bu da vücudunuzun B12'yi daha etkili kullanmasına yardımcı olabilir.

B12 ve Balık Yağı Birlikte Kullanılır mı?

Evet, B12 vitamini ve balık yağı birlikte kullanılabilir ve çeşitli faydalar sağlayabilir.

Omega 3 ve B12 Birlikte Alınır mı?

Evet, omega-3 yağ asitleri ve B12 vitamini birlikte alınabilir. Omega-3 yağ asitleri balık yağında bulunur ve B12 vitamini emilimini destekler.

Balık Yağı ve B12 Aynı Anda Kullanılır mı?

Evet, balık yağı ve B12 vitamini aynı anda kullanılabilir. Birlikte kullanıldıklarında çeşitli sağlık yararları sağlayabilirler.

Sonuç

B12 vitamini ve balık yağı, birlikte kullanıldıklarında çeşitli faydalar sağlayabilen önemli besinlerdir. B12 vitamini emilimini artırmaya yardımcı olmak için balık yağını B12 vitamini ile birlikte kullanmayı düşünebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayır bir sorun olmaz. Balık yağı yüzünden kilo alabilirsiniz ancak.

Tavsiye olarak, gincosan kullanabilirsiniz. Dikkat eksikliği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 19 Mayıs 2012; 19:29:06 >

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Hayır bir sorun olmaz. Balık yağı yüzünden kilo alabilirsiniz ancak.

Tavsiye olarak, gincosan kullanabilirsiniz. Dikkat eksikliği için

evde vücut geliştirme yapıyorum kendi çapımda. ayrıca sahilde yürüyüşte yapıyorum kilo ile ilgili çok sorun olacağını sanmıyorum. bende biraz araştırdım ikisi zaten farklı kulvarlarda haplarmış birinde omega3 ve DHA var diğerlerinde gerekli B vitaminleri.. Yararı olacağı kesin bana. yarından itibaren başlıyorum kullanmaya sabah 1 er tane.

cvp için teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.