Şimdi Ara

B1 GM COSTU!!!!(USKO)MESSENGER OF PHATOS CIKARDI!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar 5 dk. once gm el morad kapısına mesenger of phatos yolladı bizde kestik pk4ever clanı daldı bizde ks yaptık GM costu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 13 Haziran 2006; 13:44:20 >

• messenger of phatos ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzmannnnnnnnnn

messenger of phatos ne?

messenger of the god pathos !!! pathos sun yardimcilari oyunun en güclü canavari ama usko da yok pathos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A267677B -- 13 Haziran 2006; 15:49:24 >
  • yemin ediyorum ki messenger of phatos cıkardı heycandan ss cekmeyi unuttum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 13 Haziran 2006; 13:43:48 >
  • SaLLa SaLLa SaLLa TiTrETTT Ne Kadar Sallarsan Salla Inanmayacam sanaa!!

yan masadakı arkadasım yarım saattır orda merchantta nedense bır kıpırdı dahı olmadı
  • cıkarmıstırdır tabi pathos yok. arkadas onu demiş. messenger of pathos var
    drop? biliyomusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 13 Haziran 2006; 13:37:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

SaLLa SaLLa SaLLa TiTrETTT Ne Kadar Sallarsan Salla Inanmayacam sanaa!!

yan masadakı arkadasım yarım saattır orda merchantta nedense bır kıpırdı dahı olmadı

olum neden yalan soyleyim yaa of bi oyun icin yalanmı soyleucem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Mesenger Of The God Pathos = http://img66.imageshack.us/img66/4939/messengerofthegodpathos3xa.jpg bunu yolladı işte
  • ya farkettimde pathosun kafasında issiloonun uzun saçı gibi saç var sanki. bir akrabağ bağı felan olmasın sakın
  • BENİM ARK +9 SHARD SATACAKTI 20GB'YE O ADAM TAM TRADE ATMIŞTI MESSENGER OF THE GOD PATHOS İNDİRDİ TOWNA GİTTİ 20GB ÇOCUK 3 GÜN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ SONRA Bİ DAHA ADAMI BULAMADI
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

ya farkettimde pathosun kafasında issiloonun uzun saçı gibi saç var sanki. bir akrabağ bağı felan olmasın sakın

• ya bu resimleri ezberledik artık... Nedense bizim klandan kimse görmemiş "msn" of the patos'u... :D
  • sabahtan beri b1 el morad kapıda tezgah kurdum daha yeni çıktım öle bişe yoktu
  • ıspatla
    insanbi ss çeker
  • ss yoksa konuşma...
  • ewt ya gereksiz topik hemde olması imkansız
  • ya bende o canavardan gördüm ! ama ne olduğunu bilmiyodum haritada kaybolmuştum.kimseler yoktu eziqlik günlerimde ama ismini hiç hatırlamıyorum. o patos görünüünde başka canavar varsa ondan da görmüş olabilirim
  • GERENK YOK
  • SS?????????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.