< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
| _____________________________ |
|
o cümleyi görünce ben de tam cevap yazıyordum ki kullanıcı adını görüp vazgeçtim, arkadaş tescilli troll'dür kendi haline bırakın lütfen... egea çok tutuyor, o zaman egea çok kaliteli |
|
Tablet: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 SM-T320 Mobil: Xiaomi Mi9 SE | iPhone 11 64gb | Kulaklık: Haylou GT6 Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 038poyraz -- 15 Mart 2023; 20:39:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Anladım.. da cevap alamıyorum maalesef. İş distrübitör getirmiyora geldi, tüm dizelcilerin çektiği adblue ve dpf sorunlarına geldi. Neyse demek ki koca forumda şöyle açıkça çıkıp, "tamam sensin kardeşim, C araçlar daha kaliteli de B Suv daha çok seviyoruz, yeni moda dizaynı, bold duruşunu seviyoruz, inip binmesini, popülerliğini, yüksek oturuşunu, pratikliğini seviyoruz ve bize yetiyor" demeyecek. Anlıyorum B Suv'un tercih edilmesini.. sene 98 2000 değil, artık B sınıf araçlar da herkese yetecek kaliteli konfor teknoloji güven herşeyi sunuyor. eskiden böyle değildi, adam gibi birşey istiyorsan C sınıf araca geçmek zorundaydın.. şimdi C'nin ekstra kalitesi konforu kimsenin umrunda değil. Müşteri fazlasını istiyorsa C premium'a geçiyor zaten bu yüzden C sınıf ölüyor.. D sınıfı da yok eden C sınıfıydı zaten.. Ford Puma'nın aks mesafesi, Golf 5'i geçmiş.. neredeyse Volvo S40'ın seviyesini bulmuş.. Tabiki insanlara yetecek. 2000'deki insan neyse anatomik olarak bugünkü insan da o.. ama otomobiller neredeyse ikişer sınıf atlamış.. 20 sene önce direksiyonda sürücü airbagini görünce evladı gibi sarılcak adam, bugün B sınıf araçta adaptif cruise'da dur/kalk asiastanı yok diye istemezük yapıyor.. Yani B suv tercihini otomotivin gidişatı gereği doğal buluyorum ve bir itirazım yok ama, Çıkıp C gibi oldu diyecek var mı diyorum.. cevap alamıyorum bir şekilde işte.. insanlar tercih etsin etmesin, C gibi değil.. bir çoğunu bindim kullandım, C sınıf otomobiller kalitesinde değiller. her malzeme her detay, teknik altyapı, kabinin omuz mesafesinden, aracın yol özelliklerine kadar gerideler. Tercih etmek, almak sevmek, mantıklı olması şu bu.. ayrı konular. |
|
Mesajın tamamına katılıyorum (yollar konusu hariç, yolları süper olan ülkelerde de Suvlar rekor kırıyor) da siz kaliteli dediniz demedim zaten.. diyen bir kişi vardı, devamı gelmedi cevap vermedi.. başka cevap veren de çıkmadı. Siz sadece cevap yazıp farklı konulara, mantıki durumlara, endüstrinin durumuna falan girip cevap verdiniz, yani farklı bir hususa. Bende gayet farkındayım C sınıfın daha kaliteli araç sunmasının kimsenin umru olmadığının.. B suv'lar yetiyor.. aynı durumun daha ağırı D sınıf-C suv için de geçerli.. Suv veya suvcuk kullanan da geçmez artık bineğe.. bunu da gördüm. Ama lafım size değil, B suv çok sattı, herkes aldı tutuyor, bu yüzden kaliteli falan böyle müşteri eğilimlerinden bir haber şeyler söylemenin anlamı yok.. bu işler öyle yürümüyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 038poyraz -- 15 Mart 2023; 23:48:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |