Şimdi Ara

B spec 24 saat leman s yarişi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar dun gece 04:00 de lemans 24 saat yarisini açtim b spec bişe dikkatimi çekti son 2 saattir bakiyorumda bazi araclar 1 tur atiyor ve pite geliyor habire  herşey ayni lastik yine ayni lastik yakit alib cikiyorlar ilginç paylaşmak istedim.... Ve gercekten b spec çok saçma bana göre oyuna hiçbir gercek manada bi artisi yok sadece para kazaniyor...özel etkinliklerde zaten yeterince kazanilabiliyor.... Burdada videosunu koydum...
      http://www.youtube.com/watch?v=4HwmvllsQ_Y
     Ya arkadaslar nasil bi yapay zeka bu ya şarıl şarıl oyunda yagmur yagiyor ne guzel karma lastiklerle yariş devam ediyor tüm araçlar eski orta lastige döndüler pist kaykay gibi .. Videoyodakinden daha cafcafli kazalar oluyor ilginç. Dahada İşin ilginç yani ben kendi redbuluma bile yağmur lasrigi seciyorum inatla pit diyor yagmurda sert lastik aliyor ne garip bu b spec ya  size alin bi video 
    http://www.youtube.com/watch?v=DaIDKCtjufE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 23 Ağustos 2011; 1:55:49 >

• Pit stratejisini kurcalamışsın bence.Herşeyi kapatmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapresyonik

Pit stratejisini kurcalamışsın bence.Herşeyi kapatmanı öneririm

İyide dostum sorun benim aracimda degilki benim redbul tam gaz yoluna devam ediyor gerektiginde zaten pitine giriyor.... Sorun bende degil sorun diger yarisan bazi araçlarda... Video da zaten başka aracin çikişini çektim ve cikarken direk pit isigi yaniyor ve hemen geri pite geliyor ilginç olan bu....yani benim diger araçlara mudahale etmem gibi bir secenigim yok...
  • dun baslattım sabah bır baktım ps3 kapanmıs herhalde elektrık kestı saçma sapan iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.