az bekleyin polonun yenisi gelecek ozaman konusalim
hem abs opsiyonel olmayacakmiş
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
amma hortlamiş konu yaw
o zaman havayastığını opsiyonel yapacaklar demekki.
ikisi birden baz versiyonda biraz zor
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
amma hortlamiş konu yaw
o zaman havayastığını opsiyonel yapacaklar demekki.
ikisi birden baz versiyonda biraz zor
yok kemer takmazsan fren calismicakmis aci cekmesin insanlar
quote:
Orjinalden alıntı: yıldırans
quote:
Orjinalden alıntı: streptozotocinus
ben polo kullandım, genel anlamda beğendiğim hiçbirşeyi olmadı, ne tipi, ne yol tutuşu... üstüne üstlük birde pahalı... parayı veriyorum ama ilave şunu alıyorum diyeceğiniz fazla birşey yok.... şimdilik tabii.. kasa değişir, tsi motor konur vs değerlendirilebilir...
bu arada cross polo gördüm geçen bayide... duruşu harika geldi bana.. yolu düşenler muhakak baksınlar... fiyatını bilmiyorum belki oda pahalıdır... fiyat makulse corss polo derim....
normal polo ile yaris arasında kalırsam mecburen yaris, ama gerçekte ikisinide demem grande punto derim...
vw kullanan birisinin yaris önermesi güzel objektif değerlendirmen için
Bir polo kullanıcısının yorumu yukarıda. Umarım yeni çıkacak polo güzel olur rekabet tam gaz gider. Hiçbirimiz VW yada toyotada çalışmıyoruz iyi olan kazansın! Şu anda çevremde gördüğüm kadarıyla opel corsa dahi birçok konuda polonun önünde. Bu konular göreceli tabi ben fikrimi yazdım. :)
Sessiz@Sağlıkçı Hacı muratla bise ciddi rakip geliyor! hintli Tata NANO modelini çıkartıyor 2500 dolara hemde. Gerçi TR de vergilerle birlikte 6000 ytl den aşağıya satılmaz o ayrı konu. Hacı Muratmı Bismi Yoksa Nano mu dersen, Hacı Murat derim! :)
2. el düşünüyorsan polo al,0 düşünüyorsan başka araçlarada bir göz at
Kesinlikle yaris al. Eğer Wolsvagen almak istersen golf alabilirsin. Ama kesinlikle Polo ya bulaşma.
quote:
Orjinalden alıntı: heavyy
Kesinlikle yaris al. Eğer Wolsvagen almak istersen golf alabilirsin. Ama kesinlikle Polo ya bulaşma.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: polotje
yine canlanmis bu konu yawww
yazmistim ama yine de yazayim bari bende ikiside var
2001 yaris var ve 2004 polo
yaris polonun yanina bile yaklasamaz bence yazdiklarimada hemen ziplamayin benim arabami kotuledin falan diye yaris benilmde arabam bendede var ama iste arabami araba iste oyuncak firmasi elinin ayarini biraz kacirip buyuk olunca yaris cikmis ortaya
plastik kalitesi koltuklar oturus pozisyonu bes para etmez yol tutus zaten hic deme Allah var motordan yana bir problem yok
yaaa yanlislik olmus yanlis yazmisim benim yaris 2003 model 2003 un 1. ayi yazacaktim galiba 2001 cikmis ozur
Toyota Yaris
aynen çoğunluğa katılıyorum ve TOYOTA YARİS diyorum.
güvenlik diyorsan yaris 5 yıldızlı 9 hava yastıklısıda var
Yaris
Polo
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
Polo
yaristen uzak dur.
yaris ten neden uzak dursun? ceta bi şey sölüyosun nedenini söle ezbere laf üretmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: ceta
yaristen uzak dur.
neden kücükken sanami carpti
estetik kavramı göreceli tabi ama bence yaris biraz tuhaf bir görüntüye sahip. hele eski kasaları yumurta gibi. ama tam tersi polonun duruşuda çok ağır ve karizmatik.
ben işim gereği hergün anadolu-avrupa yakasına gelir giderim eski araçlar dışında arıza yapan yeni araçda görmüyorum. artık tüm araçlar bence gayet sağlam hangisi hoşunuza giderse onu alın bence...