Şimdi Ara

B sınıfı otolarda vw polo mu?toyota yaris mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
28.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polo 1.4 otomatik şehir içi tüketimi 10,2 litre/100 km iken

poloyu tdi harici tercih etmezdim.

http://www.vw.com.tr/models/binek/polo/teknik.xls

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 19 Aralık 2006; 14:46:42 >
  • bence corsa yı katmalısın listeye ama bu ikisinde ben olsam yaris i almazdım japona pek sıcak bakamıorum polo yuda sevmem ama ikisinden bence polo yu tercih et derim ama ben olsam corsa
  • bence clio
  • olurmu reno varken pejo ve vw neki... sacma sapan bir test
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Auto Moto Sport 2006 master test sonuçları şöyle:
    1. Clio
    2. Polo
    3. Ibiza
    4. GP
    5. Fabia
    6. Corsa
    7. 207
    8. Yaris
    9. Fiesta
    10. Micra
    11. Getz

http://forum.donanimhaber.com/m_10274932/tm.htm

bu test hiçte gerçekçi değil. Auto Motor and sport gözümde düştü, 6 yıllık dandik Fabia nın testteki yeirne bakın, kim ınanır ki...

VW grupun araçları ilk 5 te, kim takar, en sona konumlandırmak lazımdı onları...

• Senin yaptığın (yada yapmadığın) testler çok daha iyi değil mi ceyhun..

Test etmediğin arabalarla kafandan klasman.. O da güzel
  • Senin ve saz arkadaslarinin seviyesine inmem zaten babasinin arabasini dunyanin en iyi arabasi sanip reklam yapan dergilerle övünen kisilere işim yok kimin ne oldugunu biliyor insanlar ozelliklede senin....

bundan sonrada yazmam zaten takilin kafaniza göre bazilarinin yöneticilere sikayeti doğruymuş harbiden coluk cocuk basmis forumu.....

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

merhum sana biraz bilgi vereyim

asilx

reno clio3 sahibi olmasindan kaynaklanan onu en iyi araba sanan 19 yasinda ehliyetini alali 2 sene kadar olan genc öğrencimiz.

mck

ailece renocu 19 yasinda ehliyetini alali 2 sene kadar olan genc öğrencimiz.

jeandan Type-R

profilinde yasini gizleyen fakan ehliyeti olmadiğini bir forumda okudugum buna ragmen ehliyetsiz arac kullanan bir arkadasimiz sanirim yasida daha yeni 18

ilk ifademde yanlis yazmisim cunku kuzenim kullandi clio3 ü yanindaydim yol tutusunu anlamak yeterli oldu cunku kuzenin abartili dener her araci.

yaris manyaği olmadiğimi asil gibi fanatik olmadiğimi forumlarda önerdiğim araclara bakarak anlayabilirsin

Ayrica sigorta sirketinde bilgi islem bolumunde calisiyorum yasimda 27 kusura bakmasinlar genç ateşli öğrencilerimizede laf anlatmak zorunda değilim o yuzden onlara başka bir seyde demiyorum....

quote:

Orjinalden alıntı: merhum

ceyhunberber arkadaşımızın etik davranıp bundan sonra forumlara not yazmamasını bekliyorum. (Yada hepimizden özür dilemeli)

Benim verdiğim alıntılar kim ateşli kim değil ortaya çıkarıyor Tabiki sen bana laf anlatmak zorunda değilsin.. Çünkü herşey ortada işte.. Sen sadece ve sadece Renaultu karalamaya çalışan birisinin.. Bana laf anlatacak seviyede olduğunu hiç sanmıyorum güvenirliğin ortada

sen önce forumdan özür dile "yanlış ifadenden" dolayı sonra milletin yaşını konuş..

• Benim bir arabayı çekemeyip sırf onun uğruna yalan söyleyen insanlar hiç işim olmaz

Ben 19 yaşımdayım yasalarca artık bireyim, sen büyüksünde ne oluyor Hiç olmazsa arabalar uğruna yalan söyleyecek yapıda bir insan değilim tüm forum gördü senin yüzünü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Benim bir arabayı çekemeyip sırf onun uğruna yalan söyleyen insanlar hiç işim olmaz

Ben 19 yaşımdayım yasalarca artık bireyim, sen büyüksünde ne oluyor Hiç olmazsa arabalar uğruna yalan söyleyecek yapıda bir insan değilim tüm forum gördü senin yüzünü..

yeter ama sizi mi okicaz sayfalarca..

insanlara saygınız varsa konuyla alakalı yazın..

birde her ne olursa olsun Türksen büyüğüne saygın olsun..bende 26 yaşındayım ve 19 yaşında biri ile bu şekilde muhattap olmam..BİRAZ SAYGI..siz giderken o 7 sene farkta biz dönüyorduk..

umarım bunu bir aşağılama olarak değil de bi abi tavsiyesi alırsın..

keezaa 35 yaşında birine de ben aynı saygıyı gösteriyorum..

sy..

• sadece yaris ve poloysa karşılaştırdıgın bence yaris olmalı tercihin,özelliklle de 90 hp lik dizeli o arabayı uçururtoyota kalitesini de unutmamak gerekir
  • yaris küçük polo işçiliği servisi kötü en isi 207
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakweb

yaris küçük polo işçiliği servisi kötü en isi 207

Yaris küçükmü? Burak sanırım yaris e hiç binmedin? Yaris bagaj haricinde iç oturma hacmi segmentinin üzerinde (5 kişi binmezsen oda prob. değil) araç uzunluğu olarak kısa zaten uzun olsaydı bagajdan uzardı o zamanda corolla hb e rakip olurdu :). Bende birkaç ay öncesine kadar corsa ile yaris arasında kalmıştım. Poloyu neden düşünmedin derseniz çevremdeki polo sahibi arkadaşların etkisi büyük oldu, belki önyargılı davranmışsın diyebilirsiniz ama insanın elinde değil, Birisi 2001 model polo diğeri 1999 model yani orta yaşlı sayılırlar ama sorunları problemleri bitmedi sürekli usta peşindeler.
    Ben yarisi tercih ettim çünkü:

1- 5 yıldız güvenliğe sahip
    2- Fiyatı kalitesine göre düşük
    3- Toyota nın problemsizliğini artık dünya kabul etti.
    4- Çok çağdaş ve şık duran bir araba.

gibi sebepler oldu. Reklam gibi oldu ama düşüncelerimi aktarıyorum. Eğer arabaya sık sık bagajlı 5 kişi binmeyecekse yarisi tavsiye ederim. Ben 1.0 motorlusunu kullanıyorum ve genelde şehir içi inanki yeterli. Test sürüşü yapmadan önce bayiye 1.0 konusunda ön yargılı gelmiştim ama testten sonra 1.0 da karar kılmıştım. Japon meslektaşlarımı kutluyorum.
    Karar senin forumlarda da çevremde de toyota araç alıpta pişman olanını görmedim.

207 yi pek bilmiyorum ama kronik problemlerini duymuştum.

• Ekonomik,güncel teknoloji ve kullanım kolaylığı olarak YARİS.

Konfor,kalite,rahatlık ve iyi yol tutuş olarak POLO.

2003 Polo kullanmış ve sonra satıp pişman olup biri olarak Polo diyorum.Ama yarislerde yabana atılcak gibi değil.
  • yine canlanmis bu konu yawww

yazmistim ama yine de yazayim bari bende ikiside var

2001 yaris var ve 2004 polo

yaris polonun yanina bile yaklasamaz bence yazdiklarimada hemen ziplamayin
    benim arabami kotuledin falan diye yaris benilmde arabam bendede var ama iste arabami araba iste
    oyuncak firmasi elinin ayarini biraz kacirip buyuk olunca yaris cikmis ortaya

plastik kalitesi koltuklar oturus pozisyonu bes para etmez yol tutus zaten hic deme
    Allah var motordan yana bir problem yok
  • 2006 model polo kullanıcısı olarak aracımın sadece biraz sert süspansiyonlarından memnun degilim onun haricinde aracımdan çok memnunum yaris hakkında birşey diyemiyeceğim kullanmadım. bu iş zevk meselesi bence iki aracıda enine boyuna incele, bende ikilemde kalmıştım 2 seçeneğim kaldığında iki aracında sürücü koltuğuna otorduğumda polo bana daha bi albenili geldi haa pişman oldummu hayır bugün yine araba alacak olsam bu yine polo olurdu şimdiden hayırlı olsun.
  • Yaris düşünebilirsiniz performans ve iç hacim olarak gayet iyi(bagaj hariç) yol konforuda fena değil,fren mesafeside bu sınıf içerisinde üst sıralarda 37-38m

Polo yeni kasa yakında çıkarsa o ayrı tabi birde yeni kasada dizel motor comon rail sistemine gececek sanırım.

Ayrıca ceyhun kardeşimizin yorumlarını genelde okurum ve objektif buluyorum kimseyi yanıltmak gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum ,,
  • ben polo kullandım, genel anlamda beğendiğim hiçbirşeyi olmadı, ne tipi, ne yol tutuşu... üstüne üstlük birde pahalı... parayı veriyorum ama ilave şunu alıyorum diyeceğiniz fazla birşey yok.... şimdilik tabii.. kasa değişir, tsi motor konur vs değerlendirilebilir...

bu arada cross polo gördüm geçen bayide... duruşu harika geldi bana.. yolu düşenler muhakak baksınlar... fiyatını bilmiyorum belki oda pahalıdır... fiyat makulse corss polo derim....

normal polo ile yaris arasında kalırsam mecburen yaris, ama gerçekte ikisinide demem grande punto derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

ben polo kullandım, genel anlamda beğendiğim hiçbirşeyi olmadı, ne tipi, ne yol tutuşu... üstüne üstlük birde pahalı... parayı veriyorum ama ilave şunu alıyorum diyeceğiniz fazla birşey yok.... şimdilik tabii.. kasa değişir, tsi motor konur vs değerlendirilebilir...

bu arada cross polo gördüm geçen bayide... duruşu harika geldi bana.. yolu düşenler muhakak baksınlar... fiyatını bilmiyorum belki oda pahalıdır... fiyat makulse corss polo derim....

normal polo ile yaris arasında kalırsam mecburen yaris, ama gerçekte ikisinide demem grande punto derim...

vw kullanan birisinin yaris önermesi güzel objektif değerlendirmen için

• motor bakımından bakarsak yaris derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: polotje

yine canlanmis bu konu yawww

yazmistim ama yine de yazayim bari bende ikiside var

2001 yaris var ve 2004 polo

yaris polonun yanina bile yaklasamaz bence yazdiklarimada hemen ziplamayin
    benim arabami kotuledin falan diye yaris benilmde arabam bendede var ama iste arabami araba iste
    oyuncak firmasi elinin ayarini biraz kacirip buyuk olunca yaris cikmis ortaya

plastik kalitesi koltuklar oturus pozisyonu bes para etmez yol tutus zaten hic deme
    Allah var motordan yana bir problem yok

Yaris sahipleri yazdıklarına zıplamak için sabırsızlanıyor :) Yaw ben eski kasa yarisin özelliklerini pek bilmem 2001 yarisin kötü yönleri 2004 polodan fazla olabilir. Yeni kasa yarisler hakikaten başarılılar (zıplamak gibi olmasın) ancak seçim alıcının bu yıl az yaris satıldı diye kesinlikle üzülmem :)

• hacı murat ve BİS i tek geçiyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.